Såååå er det op af stolen…

For der er knald på, når Anette Kristine Poulsen serverer SERIØST BEDRE HUD live. Altid i øjenhøjde, motiverende, sjovt og brugbart. Men også dybdeborende og provokerende.

.

Bidt af at formidle og dele sin viden og skønhedserfaring er hun kendt som BeautySpace-Anette fra bloggen, der bliver fulgt af flere tusinde. Er derudover forfatter, skønhedsredaktør på dagbladet Børsen og fast ekspert på TV2’s Go’ Morgen Danmark.

Seriøst bedre hud, anyone?
– Hvad virker?

er et underholdende, tankevækkende og lærerigt no bullsh*t beauty-foredrag, hvor du får serveret overblik (og redskaberne), når det gælder vejen til en flottere og sundere hud. Alt sammen krydret med de sidste nye tendenser, forskning, øvelser og anekdoter.

Kort sagt: Anette flytter fokus til hudkvaliteten, bruger sin egen gyser-historie af en solramt fortid til at vise, at det aldrig er for sent at redde sin hud og gøre den til en kompliment-magnet.

 

FOR HVEM & HVOR:

For alle, der gerne vil vide, hvad der får dem til at føle sig bedre tilpas. Og se sådan ud.

Book hos anette@beautyspace.dk eller ring på tlf. 26 87 73 50 og du får damen og ekspertisen direkte ind på dit bibliotek, din arbejdsplads, i din bank, dit stormagasin …eller bare på dit favoritsted.

 

De fleste går hjem klogere på sig selv
– og andre.

StorBookKnap

…………………………….

HVEM HAR HØRT ANETTE:

Ud over mange af landets bib­lioteker har eksempelvis Københavns Lufthavn, Magasin, Sephora, ELLE, ALLER, Matas, Jyllands-Posten, Nordea Invest, Estée Lauder Companies Nordic, Piere-Fabre Dermo-Cosmétique Nordic, Beautyakademiet og en række mindre som større virksomheder og fonde booket foredrag. Derudover har Anette talt for netværksgrupper og til kundearrangementer afholdt af bl.a. Imedeen, Hårklinikken, Arnold Busck og Naturskøn.

HVAD SIGER DE:

  • Anette for pokker. Du er SÅ god… for du gør nørdet hudpleje vanvittig spændende at lytte på, og så er du sjov. Kosmetiker Carina Aagaard.
  • Jeg anede ikke, at hud kunne være morsomt og lærerigt på én gang. Du stand-upper jo nærmest. Publicist Salli Mortensen
  • Hvis du mangler svar, så spørg Anette – Danmarks bedste omvandrende leksikon.
    Hun ved ALT om hud og skønhed. Skuespiller Ellen Hillingsø
  • Anette er den rene fornøjelse. Meget behagelig, positiv og kreativ at arbejde sammen med. Hun er scenevant og formidler sin store viden om skønhed dejligt nede på jorden krydret med masser af god humor, så alle er med og føler sig godt underholdt. Event Consultant Anne Scheffel, Nordea Invest.
  • Åhhh, så vildt befriende et foredrag uden højtflyvende beauty-akademisk sprog. Anette er i øjenhøjde og taler direkte til tilhørerne i et sprog, som er forståeligt, så alle bliver klogere, mens det samtidig har det det sjovt. Britta Luplau, Brand Manager
  • Anette nyder min varmeste, varmeste anbefaling. Her bliver tingene ikke pakket ind, og man behøver ikke på forhånd have styr på hverken serum eller antioxidanter og alt det andet. Gitte Bæk Haurum, Eventkoordinator, Silkeborg Bibliotek

…………………………….