Årets makeup

makeup2Makeup

Prisen går til den treenighed af 2018-nyheder, som du roligt kan komme i din makeuppung. Ud over at gøre mere end godt er fællesnævneren for de tre, at det ikke er makeuppen, der kommer spankulerende med dig. Men omvendt.

 • Tromborgs neglelakker er som en garderobe af de pæneste nude, nude og flere nude nuancer blandet med de flotteste kaffefarver. Holder i mere end to dage, hvis du husker at bruge negleolie (og ikke graver grøfter).
 • Rubinstein er synonym med gode mascaraer, og den nye Lash Queen Feline er driftsikker, garanteret klumpfri og perfekt cremet uden på noget tidspunkt at tangere kunstig. For hvem er det i virkeligheden, som vil have de der ude-af-kontrol stankelbenstynde øjenvipper, der når op til brynene? Her får du tættere, tykkere og bare virkelig pæne sheasmørbløde vipper. Børstens fleksible tip gør det nemt at nå alle hår.
 • Endelig ros og anerkendelse til den stramme lille makeupkollektion, der kom ud af designer Isabel Marants samarbejde med L’Oréal Paris. Især rammer den underspillede cremeshine plet, også selvom det strengt taget mere er en satinmat sag fremfor shine. Mere en effekt.

Makeup4

FOTO: Jens Peter Engdal

18/12/2018
Årets ansigtscreme
Du er et enkelt klik fra at se ÅRETS ANSIGTSCREME
20/12/2018
Sådan ser det ud, når jeg danser
For helt ærligt. Det her har været sjovt, og det er lidt din skyld.

Kommentarer

 • Anne Mette K

  Smukkeste neglelakker!
  Rubinstein er min all time favorit mascara, desværre er min favorit Vertiginous udgået, det er længe siden men jeg sørger stadig lidt 🙂 Lige nu bruger jeg Lash CC Carbon Care Mascara alene, men måske skulle jeg give Feline et forsøg. For mig driller de forholdvis store børster (hedder det nu det) i Lash Queen lidt.

  19/12/2018
 • Jette B

  Wow, for lækre sager. Tak for tips, jeg mangler tit forslag til make-up…

  19/12/2018
 • Henriette

  Wow de neglelakker har nogle flotte farver, så dem skal jeg da have fat. Tak for dit gode tips her og rigtig god jul!!

  19/12/2018