fbpx

Overblikket, du (og måske din økonomi) har ventet på

Beautyspace folder sig ud med flere muligheder, for vi er blevet flere herinde, og 1000 tak for det. Surf rundt, når og som det passer dig bedst, men lad mig pege på et par af de vigtigste stoppesteder:

BRUG SØGEFELTET, hvis du mangler noget. Det er placeret helt øverst til højre.

BRUG MEGET GERNE KOMMENTARFELTET. I stedet for mail, så besvarer jeg spørgsmål på bloggen i kommentarfelterne, så vi får gavn af hinandens spørgsmål og indspark. Og bare skriv under det seneste indlæg, hvis emnet er uden for nummer. Og ryk mig også dér, hvis du bliver utålmodig.

BETTER BEAUTY er den lillesøster-platform på Beautyspace, der nu bliver dedikeret til de skønheds-producenter, der vil mere. Gør mere. For at hæve sig op og ud over bare at sælge produkter.

SHOPPEN siger sig selv. Men det er her, bøgerne ligger. Husk dog, at SUPERHUD altid kan lånes gratis på biblioteket.

ANBEFALINGER er noget, flere har efterlyst, og som nu ligger øverst i menu-bjælken. Her finder du de behandlinger, der hører til blandt landets bedste, og flere er på vej. Sammen med arbejdsomme produkt-anbefalinger.

FOREDRAG gemmer sig her, når det gælder No Bullsh*t Beauty-indhold. Det kan måske være rart at vide, hvis du arbejder i en spa, er ansat på biblioteket, den, der bestemmer i den lokale sportsforening er på anden måde er ansvarlig for arrangementer.

Det var det.

Bortset fra, at du måske tænker, hvad der sker på dagens billede? Hvis ja, så er det en favoritduft fra Clean Reserve: Solar Bloom med grønne mandariner, jasminblade og kul – ja, kul. Der er noget dragende jordagtigt over den, men inden nogen står med snuden i mulden, så er du (duftmæssigt) løftet videre og væk af friskt kokosvand og opløftende orangeblomst.

DU KAN FRIT ABONNERE PÅ BEAUTYSPACE ved at skrive dig op her. Og til alle, der har efterlyst en vis box, så er det i morgen klokken 8.00, at maj måneds Book’n Beautybox bliver frigivet med alle detaljer – til dig på listen her.

Beautyspace er en uafhængig blog, hvor ingen kan købe eller aftale sig til indhold. Mine ord er for en sikkerheds skyld nænsomt redigeret af journalist Anneline Højrup, og det er der to grunde til: Udover slåfejl, fanger hun, hvis min – lejlighedsvise vrede – ender i påstande. For det går jo ikke.

@beautyspace på INSTAGRAM

03/05/2019
Over-renser du din hud?
Tjek om du gør
08/05/2019
Dit plaster hedder Caroline
Og om lidt får du sandheden om appelsinhud

Kommentarer

 • @ Sofie L, der kommer mere til øjnene. Huden under øjnene i næste uge.

  @ Andreas, Youtube-kanalen ER død. Det føltes helt forkert at side der og tale ud i luften. Det var et forsøg, men ikke et jeg blev glad for. A-vitamin spørgsmålet LOVER jeg at komme tilbage på.

  @ Charlotte, så du den jeg anbefalede i december? Ellers A-vit op under øjenene, dobbelt-fugt fra dit serum eller creme…gør det ikke en forskel? Let me know.

  Stor hilsen Anette

  10/05/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for alle ord. Jeg er tilbage fredag morgen med svar. KH Anette

  09/05/2019
 • Netty

  @charlotte – jeg er ret glad for Erborian CC Eye, der både dækker let, lysner, har SPF 20 og koster ca. 250 kr.

  07/05/2019
 • Camilla

  Hej,
  Jeg har ikke modtaget en mail her til morgen. Hverken i alm eller uønsket. Er der andre der har oplevet tilsvarende? 🙁
  Vh Camilla

  07/05/2019
 • Charlotte

  Hvor lækkert 🙂 Du er simpelthen så super dygtig..

  Har du en øjencreme du vil anbefale, så rynkerne vil syne mindre og man ser mere frisk ud?

  07/05/2019
 • Andreas

  Jeg er VILD med det, Anette! Men hvad er planen for YouTube-kanalen? Den ser en anelse forladt ud, og det er da en skam, for indholdet er jo i topklasse. Er Beautyspace LIVE et afsluttet kapitel?

  Og apropos at rykke dig for svar – fandt du nogensinde ud af, hvorfor retinal (eller retinaldehyd) stort set aldrig bliver brugt i hudplejeprodukter med A-vitamin?

  Bedste hilsner,
  Andreas

  06/05/2019
 • Sofie Løvenstjerne

  Kære Anette
  Tusinde tak for din fantastiske blog.
  Vil du ikke forklare lidt mere om hvordan man behandler området under øjnene? Og hvilke produkter, som er gode?
  Jeg synes at have læst at du ikke bruger særlige produkter til øjenområdet, men hvordan/hvad er så bedst at gøre?
  På forhånd tak
  /Sofie

  06/05/2019
 • Ditte H

  Uh Better-Beauty ser spændende ud!!

  06/05/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Kis, tak for dine ord. Jeg tror ikke, at Michelle sætter alder på. Tror hun omfavner alle herinde: https://mkuniverset.dk/

  @ Trine Malchow, den har bestemt også fortjent en plads der. Udfordringen er jo, at der er virkelig mange gode produkter derude, og det må heller ikke bliver for uoverskueligt blandt anbefalingerne. Men du har ret. Virkelig godt produkt, som ofte anbefales på Beautyspace.

  Stor hilsen Anette

  06/05/2019
 • Trine Malchow-Møller

  Jeg forstår ikke hvorfor Beaute Pacifiques Clinical Booster ikke er på listen over A-vitamin-anbefalinger længere Jeg både prøvet Verso og Step-up-systemet (som jeg dog måtte opgive, fordi de insisterede på at jeg skulle starte på niv. 2 – hvilket ikke gjorde noget som helst for min hud.) Hver gang vender jeg tilbage til den kliniske booster – trods den lidt klistrede konsistens – og jeg kan se forskel med det samme! Så det vil jeg bare lige gi videre

  06/05/2019
 • Kis

  Kære Anette – et flot og indbydende site, og det er bare en super ide med et tillæg. Jeg er blandt de flittige søgere på sitet og er imponeret over de hurtige og gode besvarelser af mine spørgsmål – og nu køber jeg altså Superhud næste gang jeg når boxen.

  Nu lidt uden for emnet – kender du – eller en af I andre der følger bloggen en seriøs blog med kost og træning for kvinder + 50? Så vil jeg blive glad for at høre om det – er træt af annoncer for træningstøj og kosttilskud når jeg googler.

  God dag – selv om det er rigtig koldt er det grønt og smukt.

  Hilsner fra Kirsten

  06/05/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Anne HK, tak for din kommentar. #beautyspaceshelf ligger som et tag, man kan følge. Og én gang om måneden trækker jeg en person ud, som får sit ønske opfyldt i forhold til, hvad der mangler på hylden. Men godt du skriver, for jeg tror, at vi skal minde om muligheden nederst i de daglige blogposts. Folk har glemt det.

  Stor hilsen Anette

  06/05/2019
 • Anne HK

  Uha, det lyder vel nok godt altsammen – det synes min pengepung især, for det kan hurtigt blive dyrt, når man elsker at teste nye produkter.
  Hvornår hører vi i øvrigt mere om #beautyspaceshelf -projektet? Kan du løfte sløret for dine planer?

  06/05/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  @Amaja, du er sød…og big smile, jeg løber skam risikoen. For nogle stiller et spørgsmål langt tilbage på bloggen, og så kan det smutte med svar. Jeg er obs på de masker, men savner mere dokumentation. Tør ikke sige, hvornår jeg behandler det.

  Stor hilsen Anette

  06/05/2019
 • amaja

  tak for god forklaring men er det ikke lidt farligt for dig at skrive at vi må rykke dig for svar du ved jo hvor meget vi tørster efter din viden fordi din integritet er i orden
  ps jeg glæder mig stadigvæk til at høre om led lysterapi masker da alle steder jeg ser og læser intet siger om sarte hudtyper kan bruge dem
  god dag

  06/05/2019