Fæl fejl eller?

 

Hvad med A-vitamin til kroppen?

Hvad med peelende frugtsyrer?

Hvad med de kropsgeléer, der brænder så det basker, (for at få dig til at tro, at de mindsker appelsinhud)?

Jeg tog ingen af delene med i går.  Dels på grund af tidsaspektet. Dels for at vise nogle gode alternativer til tidligere tiders vaselinetunge, regnfrakkeagtige cremer til kroppen: 

 • NIACINAMID: Udover at værne mod pigmentpletter og mindske rødme, så øger niacinamid hudens fedtsyreniveau. Dvs. glatter en smule. Indholdet er højt i A-Dermas Exomega-serie. Det samme gælder Ecookings bodylotion.
 • FUGT FØRST: Hvis du kender til det med at smøre kroppen ind og hurtigt føle dig tør igen, så brug en form for fugtundertrøje først. Prioritér indhold som hyaluronsyre og antioxidanter. Eksempelvis fra Ling. Du kan også bruge en god after sun spray, som den fra Rudolph Care.
 • SÅ FEDT: Kropsolier med lavendel har den bonus-fordel, at de holder myg væk, og Karmamejus er sommerens smukkeste (OG med et godt indhold).
 • KROPS-MAKEUP: Det lyder umiddelbart som en dårlig eller mærkelig idé. Men Madára har lavet en BB-beach creme, som kaster et fint dække af sig. Underspillet på måden, hvor du ikke hopper ned i en tung sæk af makeup. Med SPF 15, C- og E-vitamin og barrierestyrekende lecitin. Og nej, du skal ikke smøre den på hele overkroppen og derefter tage en hvid t-shirt på. Den skal på nøgne arme og ben.
 • CLARINS er gode til det håndværk, det er, at strikke hudpleje sammen, så det føles Det gælder også deres nye sololie, som er en tørolie til krop og hår (vigtigt at holde den i 20 centimeters afstand, for ellers bliver lokkerne for fedtede).

SE HVORDAN liveInstagram inkl. tip til tør herrehud (som fraklip, men alligevel). Det er på @beautyspace.

JEG EKSFOLIERER MINDRE OM SOMMEREN, fordi huden har brug for ekstra beskyttelse – måske endda den fra de døde hudceller. Jeg bruger en vaskeklud i bruseren, og nej, jeg kan ikke helt holde mig denne her. Og alt er godt, så længe jeg er bevidst om, at den kræver SPF og mådehold med solen.

@beautyspace

21/07/2019
Ingrediensen, du ikke længere kommer uden om
CBD fra cannabis insisterer på en plads i din hudpleje
25/07/2019
Typen, der ved, hvad hendes hud vil have
Simple valg fra badeværelsets kaos-pilot

Kommentarer

 • Christina Kragh

  Skjorten blev ren og body hydrator er mega lælker

  02/08/2019
 • gitte wangberg

  Dejligt at du tester så mange forskellige tin..kun du overvej at teste
  Avivir´s helt vidunderlige serie med den fantastisk Baobab olie..fuldstændig ren og uden tilsætningsstoffer

  29/07/2019
 • @ Mette S, hvor er jeg glad for, at du deler din erfaring. 1000 tak.

  @ Amaja, jeg slubrer det i mig. TAK.

  @ Lene Jespersen, den er nemlig virkelig god. TAK fordi du melder ind.

  @ Christina Kragh – åhhhh! Var skjorten til at få pæn igen. Jeg er MEGET spændt på, om du er lige så begejstret for Lings body hydrator, som jeg er. Mht til bruseren: Stå på skridsikkert grundlag, vask dig, sluk for vandet, fordel olie på kroppen, tag et lyn-skyl og så ud og dup dig tør med håndklæde. Meget fin finish og god forsegling.

  @ Camilla A, Du kan bruge niacinamid døgnet rundt og sammen med både A-vit og C-vit (med mindre du befinder dig i en ovn – her virker C-vit og B3 ikke sammen). BHA kan også bruges morgen eller aften og altid som første – den er mest oplagt under A-vit. C-vit er mest oplagt i dagtimerne.

  @ Michelle, jeg ville vælge Purely professionals dagcreme med SPF.

  KH Anette

  29/07/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for alle kommentarer og spørgsmål. Jeg vender tilbage fredag morgen. KH Anette

  25/07/2019
 • Michelle

  Kære Anette. Jeg skrev på Instagram, da du der snakkede lidt om fugt til mænd. Kan du mon anbefale en let dagcreme-ish (måske gerne med SPF) til min kære mand? Han har tendens til fedtet hud, men er nu begyndt at blive tør på kinderne/kæbelinien? Han bruger intet i forvejen udover at vaske sit ansigt med vand morgen og aften. I princippet kan han jo snildt bruge det samme som os kvinder- det er jo blot emballagen, der er ‘mand/kvinde’ biased, men han og jeg har to vidt forskellige hudtyper, behov og tilgange og så kom jeg til kort. Den skal være let, sober og uden duft. Fra apoteket endte han med en creme fra A-derma, men der er silikone i, så jeg vil gerne finde er alternativ til ham.
  Har du et godt produkt eller to i tankerne?

  Måske er der til et par blogindlæg om emnet endda?

  25/07/2019
 • Camilla A

  Kære Anette
  Jeg er i tvivl om anvendelsen af A-vitamin og B3-vitamin, især i kombination med BHA og C-vitamin. Hvad, hvornår og hvordan? På forhånd tak.

  24/07/2019
 • Christina Kragh

  Nå ja forresten så er jeg ikke helt sikker på om jeg forstod det du sagde i go morgen tv med olien og brusebadet ??????? Altså efter vask af krop og hår så sluk vander smør din plask våde hud ind i olie så skyl dig igen under bruseren og så dup dig tør ?

  23/07/2019
 • Christina Kragh

  Nu har jeg købt den fugt spray fra Ling og glæder mig til at prøve den i morgen
  C vitamin body lotion fra Ren kunne jeg slet ikke bruge det gjorde alt for ondt på min hudsygdom øv øv
  Ps. Jeg smurte mig ind i selvbruner muss hoppede i en lækker sprød kridt hvid skjorte og på shoppe tur i gå gaden….blev fanget i styrt regn åheeee Tak skæbne haha skjorten blev gennemsigtig og endnu værre orange skjolder hold nu kæft jeg fik mange smil og kommentare ( mest fra mænd) der var dømt Miss wet T-shirt/skjorte der haha alt nu ses haha ha…..

  23/07/2019
 • Lene Jespersen

  Altid masser af fugt og dertil fedt ❤️ Det er nogle af de super gode fif jeg har fået af dig Anette..
  Har købt sololien fra Clarins og den er vildt god, den er også miljøbevidst Vidste dog ikke den kunne bruges i håret

  23/07/2019
 • amaja

  tak for klar tale jeg ved du kan godt lide at lade andre tale ,men du kan altså bedst forklare

  23/07/2019
 • Mette S

  A-derma Exomega brugte jeg til min søns børneeksem… fantastisk. Kan ikke lovprise den creme nok – han gik i lange perioder uden anden creme med så fin hud.

  23/07/2019

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.