Helt ærligt, Ellen Hillingsø

image

Jeg har en svaghed for Ellen Hillingsø. Har altid haft det, fordi hun er så intens, så livsklog og ikke mindst sjov. Som i morsom så det basker. Og så er det tiltalende, at hun både rummer alt det dybe, finkulturelle og samtidig aldrig føler sig hævet over at tale om ting i øjenhøjde. Som eksempelvis, at hendes læbepomade er med farve. I dag gæster hun Beautyspace, og jeg er vild med alle hendes svar. Især det hun svarer under spørgsmål nummer fire.

Er der noget, du er dovn med (skønhedsmæssigt)?

Jeg er konsekvent med mine skønhedsritualer. Er ret disciplineret og vedholdende med de daglige rutiner. Jeg har en tro på, at det er det lange træk, der giver pote. Generelt tror jeg ikke på skønheds-genveje. Derimod på solcreme, afsminkning, masser af vand og grøntsager i lange baner.

Hår og makeup – er det noget, der skal passe til ens alder eller?

Jeg synes, at folk skal gøre, hvad de føler for og fyre den af. Der er intet skønnere end mennesker, der er ligeglade og som giver den gas, selv i en høj alder med knaldrød læbestift eller lignende. Personligt er jeg, her i mit 49. år, ikke så vild med gloss, men mere til mat lænestift eller farvede læbepomader. Jeg bruger mindre makeup i dag, end da jeg var yngre. Her i sommer er den eneste makeup, jeg har brugt en let farvet læbepomade fra Jane Iredale og en solskinspudder fra Vita Liberata døbt “ Trystal Minerals”.

Har du ændret hudplejevaner fra du var i 20’erne og så til nu?

Ja, det har jeg helt sikkert med at være konsekvent med dermalogicas SPF 50 i ansigtet (ALTID), og altid at rense af og som sagt mindre makeup og en sundere levevis.

Noget, du aldrig vil gøre i jagten på skønhed?

Det ved jeg ikke. Men som sagt, så tror jeg ikke på smutveje. Som jeg har det nu, gør det ikke noget, at man kan “se” min alder. Det synes jeg aldrig, det gør hos nogen. Øjet opfatter i øvrigt alt, og det vil altid fange ens alder. Hvorfor så ikke være gammel og stanglækker ?

Hvad er det vildeste rygte, du har hørt om dig selv?

Jeg hører aldrig noget (latter).

Er der noget nyt – skønhedsmæssigt – du gør eller har lyst til at gøre (efter du er blevet voksen). Noget, du måske endda tidligere har forsværget aldrig at kaste dig over?

Noget jeg har lyst er MEGET mere manicure og pedicure, for det er altid sidste prioritet. Jeg synes, at det at være velsoigneret er vigtigt, jo ældre man bliver: Pæne negle, pæne tænder rent tøj osv. Som ung kan du se skøn ud i alt. Det kan man altså ikke i min alder og op, men det er kun skønt, for så leger jeg fin dame, hvilket også er på høje tid.

Har du et livs-mantra?

Nyd livet. Lev livet. Det er en gave, der er kortvarig. Gør dig umage i alle henseender, for det er et job at have et godt liv, en indstilling, noget man skal arbejde på. Så bliver livet meget skønnere, end hvis man tager det for givet.

1000 tak Ellen Hillingsø!

FOTO STINE HEILMANN / Taget fra bogen SUPERHUD

01/09/2016
Har rygterne og ventetiden været det værd?
05/09/2016
Maries boblerier

Kommentarer

 • HeLene

  Åh, ja, hun er skøn, og i øvrigt dejlige indlæg de her små interviews du laver-ka’ li’

  Dette citat fangede mig:
  “det er et job at have et godt liv, en indstilling, noget man skal arbejde på”

  Hørt!

  Good weekend!

  02/09/2016
 • Tanya

  Jeg elsker især de to sidste svar. Lege fin dame og nyde livet – klart to ting jeg selv bestræber mig på ☺

  02/09/2016
 • ELSKER at hun siger GAMMEL og stanglækker. Vi skal lære at sige ordet “gammel” uden at føle vi siger et bandeord eller fornærmer nogen.
  Jeg vil også både være gammel og stanglækker 🙂

  02/09/2016
 • Rikke Ryge

  Skøn og lækker kvinde, der virker til at hvile så vidunderligt i sig selv.

  02/09/2016
 • @ Dorthe – Haha, jamen skal vi ikke bare blive enige om, at hun drager. Af flere grunde. Stor hilsen Anette

  02/09/2016
 • Dorthe

  Skønt indlæg fra fru. Hillingsø. Hende har jeg altid godt kunne li’. Da jeg var yngre, var det mest fordi hun var veninde med kronprinsesse Mary (ha-ha!), men nu er det klart fordi hun er stanglækker, altid groomed og har en lækker stil samtidig med, at hendes personlighed virker skøn og nede på jorden. 🙂

  02/09/2016
 • @ Amis – Det er det ikke. Og det med fristelsen skal du ikke tænke mere over, for der meldes udsolgt om lidt. Heldigvis er det jo ikke slemt…der kommer nye, fine ting. Stor hilsen Anette

  02/09/2016
 • Amis

  Er det mon et produkt med salicylsyre der er beauty overraskelsen i Book’n Beautybox denne måned..?

  Er virkelig fristet til at slå til!

  02/09/2016

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.