Maries iskolde, supermodellede tip…brrr!!

Three melting ice cubes on glass table. On white background

Sørme om det så ikke blev januar igen. Og jeg kan da ikke være den eneste der synes, at januar er et dumt svin at komme igennem. Hva’? Jamen, om jeg forstår hvorfor folk altid brokker sig over november. Januar er da årets værste måned. Alt er koldt. Alt er mørkt. Alt er kedeligt. Alt er dyrt. Hvilket bringer mig frem til, at mit januartip er fuldstændig gratis. Uii. Næsten. Næsten gratis. Så gratis ihvertfald, at jeg ikke engang ved hvad det koster. Lad os bare sige 0,000000001 kr. Deromkring. Jeg aner det ikke, mand. Jeg siger bare noget. Aaaaanyways, ikke nok med at det er gratis, så er det noget internationale supermodeller også gør. Og det er ikke engang bare noget jeg siger. For vi har en sådan i min familie. Så jeg har det fra hestens egen mund. Ice-facials kaldes det. Og det lyder måske mere smart end det egentlig er. For det er sådan set bare, at tage en isterning ud af fryseren – lige skylle den under vand – og så køre den over ansigtet, indtil den er smeltet. That’s it. Det er smertefuldt koldt. Især i disse måneder. Men jeg kan godt love dig, at din hud bliver fin og dine porer minimale. Og man får sjovt nok varmen af det. Og den lækreste glød efterfølgende. Jeg har kun iset mig selv i et par uger – men om 6 måneder er jeg garntrisset blevet forvandlet til en supermodel. Måske. Måske ikke. Men jeg synes helt klart, at jeg allerede kan se/mærke forskel på min hud. Hvis du synes en isterning er FOR kold, kan man lige vikle den ind i en tynd klud eller noget. Det skulle give samme resultat…som er: En fast og stram hud – som synes glattere og mindre rynket. Porerne bliver næsten usynlige. Eventuel rødme i huden forsvinder, det samme gør hævelser og så skulle det også være godt mod akne. Tadaaaah, altsammen bare ved brug af en lille, nuttet isterning!! Jamen, hvad siger du så? JEG er ihvertfald glad for det lille tip, du.

image

08/01/2016
Nogen har rykket sig. Og nogen har vundet
12/01/2016
Søvn er det nye sex

Kommentarer

 • Mette Sloth Eriksen

  Hej Marie – Jeg har også læst Ole H’s is-historie, og man kvikker ihvertfald gevaldigt op når man stikker ansigtet ned i ishavet og det pynter da også flot på huden som bli’r frisk 🙂

  12/01/2016
 • Christina kragh

  marie jeg har gjort det med det kolde bruse bad i over 10 år og tro mig det bliver en vane haha i dag syntes jeg det er helt forkert hvis jeg ikke gør det

  11/01/2016
 • Marie

  Anette Ninon: Jeg køler ikke selv lige under øjnene med isterningen, fordi huden er så tynd og sart lige dér.

  Helene: Tak 🙂 Og ja, prøves skal det da lige. God mandag til dig også.

  Boss-Anette: OMG, hvis Ole gør noget af det samme SÅ virker det. Uii.

  Rie: Præcis. Vi er kun 11 dage inde og det føles allerede som om januar har varet i et år. Ud i fryseren med dig!

  Birgitte: Årh, Birgitte…fra nu af er du min bedste ven 🙂

  Christina: Og jeg er en af dem der ikke helt har nosserne til det kolde i badet.

  Hanne: Hahah, årets mandag. Dén må jeg huske!

  Anja: Ja, god idé. Og har de allerede et par bumser, så skulle sådan en isterning få dem næææsten til at forsvinde.

  Lise: Nemlig – noget med blodomløbet.

  11/01/2016
 • Lise Hansen

  Det lyder ubehageligt..men det sætter vel blodomløbet igang…det skal prøves ..tak❄️❄️

  11/01/2016
 • Anja

  Sikke et godt tip. Det skal prøves. Og tippet gives videre til mine teenage børn som godt vil undgå bumser.

  11/01/2016
 • Hanne I

  Det må prøves. Og et herligt sparetip her på “årets mandag” som januar kaldes her i huset.

  11/01/2016
 • Christina kragh

  det må prøves jeg er ellers en af dem der giver den gas med koldt vand under bruseren og i ansigtet 😉

  11/01/2016
 • Jeg synes allerede, du er en supermodel Marie 😉 god mandag. Kh. Birgitte

  11/01/2016
 • Rie Dyrnes

  Jeg er så enig men hensyn til januar, det er den mest forfærdelige måned. Sååååå lang, ingen penge, kold og våd.
  Jeg vil straks prøve det med isterningen, og måske bruge denne måned på det, så bliver den da brugt på noget :O)

  11/01/2016
 • Åhhh ja. Ole H er jo også kæmpe is-fan, har han engang fortalt mig. Når han ankommer til et hotelværelse efter en lang flyvetur, fylder han håndvasken med vand tilsat store mængder isterninger og pjasker det i ansigtet ca. ét minuts tid. For at se frisk og spændstig ud i huden. Lidt i samme boldgade måske.

  11/01/2016
 • HeLene

  Kan jeg klare mere koldt? Nå, jeg må mande mig op og prøve, klart. Ih, hvor sjovt du skriver desuden! Go mandag, du!

  11/01/2016
 • Anette Ninon

  Det må prøves, hvad med øjenomgivelserne, skal de også på køl?

  11/01/2016