fbpx

Matte me up

LondonBlog

Der er to spørgsmål, som går igen på Beautyspace: 1) Hvordan holder jeg huden fugtmæt i løbet af dagen – og altså ovenpå makeup?, og 2) Hvad gør jeg for ikke at skinne i løbet af dagen? Det første løste vi her, ligesom jeg også har testet, at denne her virker i løbet af dagen – ovenpå makeup. At undgå at være for selvsmørende i løbet af dagen hænger sammen med ens hudpleje (A-vitamin vil eksempelvis altid normalisere hudceller, der skejer ud i den ene eller den anden retning). Men er der brug for ekstra hjælp, lærte amerikanske Lori Taylor mig et trick i torsdags. Damen er chefmakeupartist for Smashbox og var fløjet fra LA til London i anledning af det nyåbnede Studio Store. Her får du hendes ord:

 1. Pore Minemizing Primer holder dig mat i pænt mange timer – det smarte er dog, at den også kan bruges ovenpå makeup, fordi den er klar.
 2. Mascara er ikke kun til de øverste vipper – den gør godt også på de nederste. Prøv selv at se hvor fint og mere færdigt et resultat, du får.
 3. For en synlig lysnende, frisk og øjenåbnende effekt, så brug en hudfarvet eyeliner på den våde underste vippekant og en mørkeblå eyeliner på øverste vippekant (og evt. underste).
 4. De tre produkter alle burde have? Helt klart LA Lights, Photo Finish Hydrating Primer og BB Water.

COOL FACT: Smashbox blev født i et fotostudie (af oldebørnene til Max Factor), og Flashbox er navnet på det selvstændige social media studio, som Smashbox netop har integreret i deres store LA-studie. Ét, der gratis med alt udstyr stillet til rådighed for vloggere, Youtubere, bloggere og Instagrammere. Og uden krav om, hvilke produkter, der bruges.

PS: Og når vi taler om demokratisk makeup, så glæd dig til på torsdag den 28. januar, hvor Matas i Fields slår dørene op for en NYX store-in-store med gaver til de første 200, mini makeovers og sprøde toner fra Szhirley. Det foregår fra 17-20.

BOOK-YOUR-BEAUTYBOX lander i din indbakke allerede på onsdag den 27. januar, for nogen skal ud og køre hundeslæde på næste tirsdag. Det bliver kl. 8.00 sharp onsdag morgen.

22/01/2016
Presset serum, øhh hvad?
25/01/2016
Akne-ar og hvad så?

Kommentarer

 • Mette Møller

  Hej Anette.
  Ok. Tak for svar. Korte fornøjelser ka også være fornøjelser

  09/02/2016
 • 1000 tak for jeres dejlige ord. Jeg kan desværre ikke vende tilbage før mandag, men til gengæld glæder jeg mig …God weekend.

  Stor hilsen Anette

  29/01/2016
 • Mette Sloth Eriksen

  Jeg har også haft problemer med at blive blank midt i ansigtet, men La Roche-Posays Effaclar K udretter mirakler for min hud, mindsker porer, giver glød og holder huden pæn og mat i lang tid. Den er jeg virkelig glad for 🙂

  29/01/2016
 • Tanya

  I øvrigt ser fødevarerne på det øverste billede helt vildt fristende ud! Hvilken forretning (kæde, forhåbentlig) sælger den slags? (ikke at jeg skal til LA, desværre, men måske kan man finde noget lignende til næste New York-tur…).

  26/01/2016
 • Cecilia

  Tak for gode råd. Min hud bliver rigtig fedtet senere på dagen, så det er super dejligt med gode råd 🙂 Jeg har en hudfarvet eyeliner til nederste våde kant. Jeg ved ikke om det bare er fordi jeg har en billig version, men den forsvinder meget hurtigt. Kan du anbefale en der holder godt? 🙂

  26/01/2016
 • kissjacob

  Smashbox Photo Finish More Primer Blemish Ctrl
  KLART MIN FAVORIT – elsker det produkt.
  Vil prøve Primer Water, som du anbefaler 😉

  25/01/2016
 • HeLene

  Fedt Anette, jeg er på farten, men så snart jeg kan finde blok og penne så skal der nedtegnes både tips, og ting som skal op på ønskeseddel!
  Primer, test af mascare på nederste vipper med mere. Suger det i mig!
  Leder dog efter en god øjenlågsprimer, der holder hele dagen (er vel ideen med dem=). Har du et tip?

  25/01/2016
 • Helle

  Jeg må vist prøvedes med hudfarvet liner på den nederste våde kant, er der en ikke alt for dyr en du kan anbefale. Vi skal totalt i Galla på lørdag, så det var jo en fin anledning til lige at prøve det af.

  25/01/2016
 • Christina kragh

  Der var engang hvor macare var no go på de nederste vipper ? Fordi det netop gjorde øje mindre. ….nå ja men tiderne ændre sig haha så på med macare på de nederste også. ….hvorfor blå eye liner? ???

  25/01/2016
 • Tanya

  Jeg bruger heller aldrig mascara på de nederste vipper. Som de øvrige skønne damer der har svaret, er mine også for lange. Det ser tosset ud 🙂

  25/01/2016
 • Mette Møller

  Jeg kan simpelthen ikke holde den eyeliner på øjets underste våde kant! Efter en lille times tid er den pist forsvundet. Øv. Ka jo godt se hvor virkningsfuldt den er, så længe den hænger fast, så jeg vil gerne bruge fiffet.

  Gode råd, anyone?

  25/01/2016
 • HeleneR

  Mascara på de nederste vipper er ikke noget godt look til mig, vipperne er meget lange og spredte, så synes det ser tåbeligt ud 😉

  25/01/2016
 • Malene Cecilie

  Tilføjer lige at de (servietterne) selvfølgelig fungerer ovenpå makeuppen også. Uden at fjerne den 🙂

  25/01/2016
 • Malene Cecilie

  Hvis man har tendens til at skinne lidt i f.eks. t-zonen, laver Shiseido nogle oil control servietter. De er geniale. Der er lidt pudder på den ene side. Det fungerer fint og holder i mange timer.

  PS:Jeg ligner virkelig en klovn med mascara på de underste vipper 😉 Altså i bogstavelig forstand 😀

  25/01/2016
 • Ingelise Rasmussen

  … tippet med hudfarvet eyeliner er super. Det virker.

  25/01/2016
 • Ingelise Radmussen

  Jeg har altid brugt mascara på de nederste øjenvipper. Når man har gode vipper skal de da “kridtes” op.

  25/01/2016
 • Jeg har også altid brugt mascara (i meget behersket mængde) på de nederste vipper 🙂

  Til gengæld er tippet med hudfarvet eyeliner på den underste våde vippekant supergodt. Det åbner øjet helt utroligt og ser meget mere diskret og naturligt ud, end hvis man fx. bruger en hvid.

  25/01/2016
 • CharlotteK

  Ih, glæder mig da så meget til onsdag;-)
  Vil prøve at begynde at bruge en primer, da jeg tit har en frygteligt skinnende pande. Hvis det hjælper, ville det være super fint!

  25/01/2016
 • @ Sofie Marland – Ja, eksempelvis mig.

  25/01/2016
 • Sofie Marland

  Er der nogen, der ikke bruger mascara på de nederste vipper? Det har jeg aldrig hørt om før :p

  25/01/2016