Opstrammende strøm: En gratis og varm anbefaling

VarmAnbefaling

Jeg har haft fætteren på billedet med i Børsen, på Go’ Morgen Danmark og mere detaljeret i bogen her.

For strøm holder.

Opstrammende gør-det-selv-strøm, der med svagt brummende, lavfrekvent (og altså ufarlig) strøm stimulerer blodcirkulationen. Der kommer ekstra glød i kinderne og samtidigt får ansigtsmusklerne og bindevævet en omgang fitness, der gør huden en anelse fyldigere og mere mæt (såkaldt plump). Mange amerikanske hudlæger er begejstrede for at stimulere (frem for at lamme). Spørg bare eksempelvis dr. Nicolas Perricone og dr. Harold Lancer.

PRØV UDEN AT BETALE: Maskineriet fra Nuface er en investering af slagsen, hvor toldvæsnet også blander sig, når den klikkes hjem fra USA. Men nu er det muligt i Danmark at prøve behandlingen – uden at skulle lægge en krone – i Magasin, i Salling og Illum, hvor de hos Elizabeth Arden har hentet strømmen hjem og giver professionelle prøveture uden beregning. Afsæt 20-30 minutter. Og jo, det gælder Magasin og Salling i hele landet. Og selvom der ikke er nogen tidsbegrænsning på muligheden, så er der i denne uge hentet mere personale ind for at sætte strøm til alle, der vil prøve. Vær opmærksom på, at de ikke sælger Nuface, men blot tilbyder behandlingen.

MERE AF BEAUTYSPACE? Det får du ved at være på listen her.

20/02/2017
Derfor vælter det her serum nettet
22/02/2017
Sæt turbo på dine produkter
Så hurtigt får du mere ud af din hudpleje

Kommentarer

 • Charlotte

  Som opfølger til mit forrige spm ☺ kunne bioeffect dagsserum bruges som primer når man bruger sin Nuface. Det ville jo i den grad være win-win….

  25/02/2017
 • Hvorfor kan man ikke købe den i dk, og ved du om den kommer i danske butikker på et tidspunkt ? Jeg kunne godt tænke mig at købe sådan en, men helst i en dansk butik.. Der sælges “strøm-fiduser” i Matas, men er de mon lige så gode som den her er..? 🙂

  23/02/2017
 • Bodil Pedersen

  NuFace findes i 2 størrelser. Jeg har den store og den har den fordel, at der kan monteres forskelligt tilbehør, så du kan komme ind i alle kroge på forskellig måde. Den er mega god og jeg er rigtig glad for den. Bruger den 3-4 gange om ugen om morgenen.

  23/02/2017
 • Nora

  Hej Anette
  Jeg er 27 og er lidt af en gadget nørd og enten ejer eller har ejet flere beauty gadgets. Lige netop Nuface finder jeg virkelig interessant, men jeg er i tvivl om det ville give mening for mig i min alder. Jeg har endnu ikke fået de første kragetæer, men har dog et par linjer under øjnene.
  Ville det give mig noget ekstra? Og kan man vænne huden til brugen af sådanne teknologier, så det måske ikke har nogen effekt når det på et tidspunkt er “nødvendigt”?
  Tak for alt din information
  Nora

  22/02/2017
 • Dorthe

  Ej okay, det skal bestemt prøves. Tak for tip, kære Anette – det vil vise sig om, man ikke kan leve uden. 🙂

  22/02/2017
 • Sidsel SA

  Jeg prøvede i Illum hos EA i sidste uge og var forbløffet over resultatet. Mine folder ved næse/mund blev virkeligt glattet ud og løftet (mest i den ene side). Virkningen holdt i et par dage. Ville ønske den kunne købes herhjemme, så man er sikker på at stik osv virker.

  22/02/2017
 • Christina kragh

  Jeg skal ind og prøve det i magasin odense på torsdag glæder mig.
  PS Anette hvorfor får jeg ikke mails fra dig længere om nye opslag på blokken?

  21/02/2017
 • Rikke

  Jeg har lige købt én på Ebay – sendes fra Schweiz – til 850 kr. Den skulle være ægte og helt ny, så nu er jeg bare spændt på om den kommer frem, om den er i orden Og om den virker!!
  Kh Rikke

  21/02/2017
 • Anne M

  Nuface kan købes på Lookfantastic.dk. Der gives 15% i feburar ved køb på min. 600,-

  21/02/2017
 • Charlotte

  Jeg har det og er meget glad for den. Men mit problem er at jeg ikke kan tåle at bruge aloe vera når jeg bruger den og jeg synes det er meget dyrt at klikke deres creme hjem. Kan man bruge andet fx vandbaseret glidecreme fra apotek. Eller kender du til en anden creme man kan bruge, der kan købes i dk ☺

  21/02/2017
 • Mia

  Jeg købte den på en hjemmeside fra USA. Men hold da op et hyr at få den gennem tolden. De skulle have et hav af dokumentation for hvad det var og jeg måtte betale en mindre formue for at få den igennem. Men det var det hele vær :o)

  21/02/2017
 • Uuh, altså, Anette, den er simpelthen for dyr! Kan du ikke finde billigere alternativer til os der ikke har den slags penge at investere i skønhedens navn? Jeg havde én fra TV-shop (jep, mega-pinligt!), som var go’ – lige indtil jeg tabte den ned i vaske og den gik i stykker. Rigtig go’ dag, smukke. 🙂

  21/02/2017

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.