Slå festbumsen ihjel. Se behandlingen live

Gadgets16

Som svar på alle søde e-mails (1000 tak) og kommentarer fra i går, så er der lagt et live klip på Beautyspaces spritnye Facebook-side af det bakteriedræbende lyssværd, der gør noget ved forstørrede porer, udbrud og irriterende festbumser. Forvent ikke en mirakelmager af en gadget. Til gengæld ved vi, at blåt virker.

Du ser det her. Og kan læse endnu mere her.

SNUP TIPPET og de i øvrigt bedste råd, når det gælder forstørrede porer.

@beautyspace på Instagram

19/09/2017
Fast og fyldig med strøm
Maskineriet til dig, der vil mere. Og jo, vi taler mere kollagen og fastere...
21/09/2017
Den reelle fidus med øjen-vita-wrap

Kommentarer

 • Christina

  Tak Anette kan du evt linke til de produkter kram c

  22/09/2017
 • Kamille

  Vil “lyssværdet” have en effekt på hudorme/millier eller er den kun til lejlighedsvise bumser? 🙂

  21/09/2017
 • Sjovt indslag forleden med de røde briller 🙂 Jeg er også meget glad for min “hudtandbørste” som giver flot opstramning af slappe porer. Den virker ikke af så meget når den bruges, men man kan virkelig se en tydelig forskel.

  21/09/2017
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Christiana – jeg vil helt klart anbefale at lade næsen få noget salicylsyre dagligt, fx. den fra Danish Skincare (der er også andre). Evt. efterfulgt af noget niacinamid, fx. den fra The Ordinary.

  Stor hilsen Anette

  21/09/2017
 • Christina

  Hej Anette
  jeg har aldrig været plaget af bumser i mine teenages år ud over lidt i panden …nu hvor jeg er fyldt 46 har jeg til gengjæld ofte tilstoppet pore el hudorm …ikke voldsomt men de er der specielt hvis jeg springer mine fire on ice over og det gør jeg ind i mellem pga af økonomi haha …..men jeg har ret synlige pore på næsen som jeg ikke engang kan dække med foundation det syntes jeg faktisk bare det ofte bliver mere synligt af ….hvad vil du anbefale på næsen ? jeg døjer ikke med fedtet hud nærmere normal til tør kh christina

  20/09/2017
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Sisse – Den vil jeg allerede glæde mig til at lave. Og det bliver snart.

  @ Marie-Louise – Mange tak for din erfaring og anbefaling.

  @ Lisa J – Hvad type behandling har du fået fra hudlægen?

  Stor hilsen Anette

  20/09/2017
 • Sisse

  Elsker din side- ligesom et lille dameblad 🙂
  Det kunne være super fedt hvis du en dag lavede et indlæg om de bedste, budgetvenlige produkter. Der er så meget at vælge imellem, men når budgettet ikke er så stort, så mister jeg hurtigt både overblik og motivation for at gøre lidt ekstra for min sarte hud..

  20/09/2017
 • Lisa Juul

  Jeg har aldrig hørt om det med blåt lys til acnebehandling, men da jeg læste dette indlæg googlede jeg det lige. Det lyder jo interessant. Har det god effekt, eller er det mere bare en gadget? Jeg døjer nemlig meget med acne og har gjort det siden jeg var 19 år. Er 28 nu.
  Vil man kunne bruge Tanda Zap til samme formål? Den koster kun 250kr hvor den du har med koster 1.100kr. (https://www.matas.dk/tanda-zap-el-acne-spot-treatment?gclid=CjwKCAjwo4jOBRBmEiwABWNaMSoMaMqdm2R4fkJE2AfMd4Q_PkFKe8WyK63X3iI-bi7fNnf2L2AB3BoCZisQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds&dclid=COr34Lits9YCFZYIGQodhiwOPA)

  20/09/2017
 • Marie-Louise Jønsson

  Jeg synes at T-zone peeling fra “pudderdåserne” har gjort noget rigtig godt for mine porer. Den kan jeg varmt anbefale

  19/09/2017