Derfor er jeg nummer to

Det var festligt at se jeres numre i går. Og jeg har lovet at afsløre mit, som er en klar toer. Nemlig den med at egne principper holder. Og den med, at det ikke er nødvendigt at være 100 procent økologihellig for at sidde på den grønne gren. Fordi det giver mere mening at finde sit eget ståsted i mellem eksempelvis økologi, videnskab, pris og brand-kærlighed. Og præcis det sidste gælder for mig, når YSL om en lille måned lancerer Baby Doll Kiss & Blush, der rigtig gættet er til både læber og kinder. Det er en let, geleagtig konsistens med indhold af både olie og pudder, så altså hverken helt mat eller helt shine. Bare smart og hudbehagelig.

I øvrigt.

Det med egne principper er også min pointe i kapitel 8 i denne her, hvor verdens bedste forlag sørme sender pressemeddelelsen herunder ud i dag. Der findes nemlig ikke én sandhed. Du bliver nødt til at lave din egen – men i kapitlet om ingredienser på godt og ondt får du forhåbentlig et godt grundlag.

SNUP TIPPET: Det er mange år siden, at makeupartist extraordinaire Søren Hedegaard tippede mig om tricket med at bruge læbestiften på kinderne også. Den mulighed er der selvfølgelig stadig. YSL’s Baby Doll Kiss & Blush er i handlen om fire uger til en pris af 280 kr.

02/04/2014
Træk dit nummer blandt de her 5 grønne skønhedstendenser
04/04/2014
Andreas makeup til Zulu Awards

Kommentarer

  • Anette Kristine Poulsen

    @ Karina – Agreeee.

    @ Signe S – Det var en tidligere Børsen-chef, der fandt på den overskrift for mig til kapitel 10. Så kan ikke engang selv tage æren.

    @ Lizette – Kommer her:http://www.arnoldbusck.dk/boeger/medicin-sundhed-sygdom/slip-rynkehysteriet-flot-hud-uden-hokus-pokus

    Stor hilsen Anette

    04/04/2014
  • Lizette

    Hej Anette, jeg har været skrevet op på biblioteket, men vil ikke vente mere på bogen. Hvorfor får de ikke flere hjem?. Hvad er dit bedste link til køb? Ønsker mig alle YSL-farverne.

    04/04/2014
  • Signe Sørensen

    Yiiihhaaa, jeg har købt bogen via Arnold Buscks website og fik den hurtigt. Er forelsket i kapitel 10

    04/04/2014
  • Karina

    Wow, nogle smukke farver!! Here comes summer 🙂

    03/04/2014
  • @ Sanne – og DIG….griner.

    03/04/2014
  • Du vil sgu da aldrig være nummer TO! Søde skat! 🙂

    03/04/2014
  • @ Gigi – hahahahahaha, hvad skulle jeg gøre uden venner som dig i cyberspace.

    03/04/2014
  • Gigi

    Anette – vi er også mange, som synes, du er nummer ET! Men det er selvfølgelig en hel anden snak! 😉

    03/04/2014
  • Anette Kristine Poulsen

    Hej Betina,

    Jeg kan godt forstå, du spørger. Det er rigtig fint med en kalk-neutraliserende kildevandsspray som du nævner (UNDER din pleje). Hvis du herefter smører en fugtmættende serum på – eksempelvis den fra Nilens Jord med både glycerin og hyaluron er alt godt. Man kan også vælge at droppe mist/tonic og gå direkte til en fugtmætning á la Lings fugtmættende emulsion, INDEN creme og evt. hudforbedrende serum lander. Stor hilsen Anette

    03/04/2014
  • Betina Berg Holm Andersen

    Hej Anette
    Har lige et spørgsmål tl det med den fugtmættede hud. Har fattet den med at “miste” inden man kommer sin creme eller serum på. Det der er nyt for mig er at “misten” skal indeholde plejestofer. Har hele tiden brugt kildevand på dåse (Avene, vichy eller roche-posay) og kommet min serum/creme på lige efter. Er det ikke tilstrækkeligt med kildevand?
    kh
    Betina

    03/04/2014

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.