Hør dig selv (og de andre)

olieJan16

Wow der er tikket gode og overraskende zzz-tips ind. 1000 tak for alle bidrag. Før vi går i kødet på dem, får du min opskrift på bedre søvn. For udover det vi ved med kolde soveværelser og nul aftenkaffe, så virker kombinationen af fire ting for mig:

 • Jeg har verdens bedste hovedpude af slagsen, jeg altid glæder mig til at lande på igen
 • Indsnusning af lavendel inden sengetid – på forskellige måder, nogle gange som pudepift og andre gange spa-agtigt med en lun lavendelduftende vaskeklud mod ansigtet
 • Melatonin-tilskud. Dog aldrig når jeg skal sove, men først når jeg vågner midt på natten, hvad jeg altid gør
 • Det lyder mere mystisk end det er: Men jeg har et bestemt tankesæt, jeg hiver frem, når jeg skal sove. Et tankesæt, der går i ring, og som er behageligt og ikke kræver løsninger eller stillingtagen

Og så til jeres fabelagtige tips, som kommer sammenfattet her: søvnbriller (der frafiltrerer blåt lys), varme bade, yoga hele ugen, kølig frisk brise i soveværelset, lyt til AMSR (gentle whispering), magnesium sulfanate, soveplaster fra Lifewave, 85% mørk chokolade, aften-yoga, aromalysestage i soveværelset, Sleep Plus Pillow Spray fra This Works, Baldrian, Melissa Dream fra New Nordic, læsning, faste sengetider, appen Sleep Cycle, massage inden sengetid, Pukka Night Time te. Læs alle kommentarerne her – det er både underholdende, klogt, levende fortalt og søvndyssende på én gang. Stor tak.

SNUP TIPPET: Jane skrev i kommentarfeltet om hedestigninger og om, hvordan hun har løst udfordringen med kombinationen af mere grønt i kosten, mindre (langt mindre) sukker og den obligatoriske fiskeolie. Hudlæge Nicolas Perricone har flere gode kapitler om det i bogen ’Forever Young’ – ja ja, tilgiv manden for den titel, og så ved jeg, at tilskud med rødkløver løser problemet for mange.

PSST. Og så lige et ord fra bog-sælgeren (moi): Rabat-link og kode virker smukt, hvis nogen oplevede knas i går.

FOTO: Jens Peter Engedal

13/01/2016
Efterlysning plus noget, jeg er træt af
15/01/2016
Hvad Ole Henriksen og Andrea Rudolph har tilfælles

Kommentarer

 • Connie M – Den er fra Tempra.

  Stor hilsen Anette

  19/01/2016
 • connie moisen

  Hej Annette
  Verdens bedste hovedpude – hvilke en taler du om.
  Jeg søger stadig. 🙂
  VH connie

  17/01/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Pernille S – F.A.N.T.A.S.T.I.S.K. Godt at høre!

  @ Gitte Eggers – Vigtig pointe. Og ja, Below 10 D. er en virkelig god creme.

  @ Helene – Du er sød. Men det er et gammelt foto, så der er ikke så meget ‘insta’ over det, men 1000 tak for dine ord. Dem alle sammen.

  Stor hilsen Anette

  15/01/2016
 • Pernille Sparsø

  Pssssst..! Tjek lige her hvis udfordringen er manglende nattesøvn og hedestigninger. Har prøvet deres magnesium olie i nat + hjemmelavet øjenpude med hvedekorn og lavendel til at varme op. Sovet vidunderligt! Propsandpearls.dk 🙂

  15/01/2016
 • Pia

  Kære Anette. Først tak for en super side, med mange gode råd. Vil høre hvad du syntes om Mac’s fugt spray Fix+. Er der fugt nok ?? Er nemlig super glad for den ,bruger den også ovenpå makeup, hvor den frisker.
  Har lige modtaget den sidste pakke du havde et super tilbud på. Men nu er jeg i tvivl om de små flasker fra SkinCeuticals, hvordan ,hvor meget og hvor tit 🙂 ?? God weekend til dig og alle andre her på siden. Pia.

  15/01/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for alle kommentarer. Jeg vender tilbage sidst på dagen i dag, fredag. Stor hilsen Anette

  15/01/2016
 • lykke tørnæs

  Anette HJÆLP MIG. Jeg har ikke sensitiv hud overhovedet (har fået det at vide af flere kosmetologer), men jeg skalder imellem øjenbrynene, på næsen og hagen stort set altid. Ser virkelig ikke pænt ud med makeup på! Jeg krakelere ikke og kan ikke mærke noget som man nu kan når man har tør hud. Ved ikke om det har noget at gøre med mine enorme porer og konstante hudorme:-( eksfoliere osv men virker ikke længe. Hvad skal jeg dog gøre? Andre må have samme problem…..eller er jeg ene alene.
  Mvh. Lykke

  14/01/2016
 • Tror jeg skal have fat i sådan en lavendelspray-ting tilhovedpuden 🙂

  14/01/2016
 • Anette J

  Citridal-dråber er også gode mod forkølesessår, sår, bumser m.m. Dråberne er et ekstrakt lavet af grapefrugtkerner.

  14/01/2016
 • HeLene

  Jeg er totalt sukker (på engelsk altså, ikke det slemme hvide stof) for det billede, Anette. Læg det på Insta PLZ! Jeg tror jeg er nødt til at printe det ASAP!

  Tak for at minde mig om dr Perricone, var det ikke også ham med laksen (som skinfood?), jeg er nødt til at booke et tilbagebesøg med ham (bogen altså, den må jo være et sted) og frisket op ideerne der.

  Altså *kun* som komplement til biblen (din bog obviously), ikke noget sidespring her, kun en enkel kop kaffe og måske en hurtig kindkys eller to før jeg er tilbage med næsen i Superhud igen 😉

  14/01/2016
 • Hej smukke, ville lige sig tak for tippet med en dråbe olie i dagcremen om vinteren. Ved ikke hvorfor jeg ikke selv havde tænkt på det før. Men jeg skulle faktisk ud og købe en federe dagcreme her til vinter, det sparer jeg nu med en dråbe Arganolie, som jeg alligevel havde stående. 🙂

  14/01/2016
 • Pernille Sparsø

  Tak for dine kommentarer under ‘Snup tippet’ Anette

  14/01/2016
 • Gitte Eggers

  “Balance me face oil” skal også lige masseres rundt inde i hånden og derpå med fingerspidserne rundt i ansigtet, men det er arbejdet værd; både aften og morgen, og så har den en fantastisk duft af krydderier – ingen blomster her.
  Og lige økonomitip: husk om aftenen at komme alle de dejlige produkter i ansigtet som det aller sidste, for så kan du få glæde af resterne på hænder og negle hele natten. Altså ikke noget med at vaske hænder end sige tørre af i et håndklæde inden du går i seng.
  Som ivrig hundelufter om morgenen bruger jeg i koldt og blæsende vejr hver morgen “Tromborgs Below 10 degree dagcreme”. Den ligger som et beskyttende tæppe om huden.
  Ellers tak for en god blog, som jeg er rigtig glad for. Ikke mindst da vi alle får kendskab til nye og spændende produkter.

  Tak Annette

  14/01/2016
 • @CharlotteK – Siger det ikke. Big smile.

  Stor hilsen Anette

  14/01/2016
 • CharlotteK

  Mon du tæller får, Anette??? 🙂

  14/01/2016
 • @ Christina Kragh – Jeg har fået Maria fra Balance Me til at komme med et svar her i kommentarfeltet. Hvis du spørger mig, så ja, de andre to er blødere, men når først BM er varmet op, holder jeg virkelig meget af den (modvirker også forkølelsessår). Stor hilsen Anette

  14/01/2016
 • Christina kragh

  hov ved ikke hvorfor den kommer 2 gange haha

  14/01/2016
 • Christina kragh

  jeg har lige modtaget min balance me balm men der er jo nærmest umulig at få ud af krukken ? og der skal godtnok bruges tit på at varme den op kan det pase ? jeg briger normalt balm far karmameju el rudolph care hvad er engentligt forskellen på de 3 balm ?

  14/01/2016
 • Christina kragh

  jeg har lige modtaget min balance me balm men der er jo nærmest umulig at få ud af krukken ? og der skal godtnok bruges tit på at varme den op kan det pase ? jeg briger normalt balm far karmameju el rudolph care hvad er engentligt forskellen på de 3 balm ?

  14/01/2016

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.