Min date

På torsdag har jeg en flette-date med de to teenagepiger Laura Arnesen og Marie Wivel, som står bag en af årets bedst solgte bøger. Om fletninger. Og jeg skal flettes, har vi aftalt. Noget jeg ikke er blevet siden, jeg var barn. Og det er en fejl, hvis man interesserer sig bare en anelse for hårmode. I dagens Børsen-artikel har jeg talt med mesterfrisør Cim Mahony, som netop har afsluttet en flette-opgave for kinesisk Vogue. Så der flettes altså worldwide. Lige fra supermodellen Cara Delevingne, der er blevet spottet med rå fletninger til Jessica Alba, som samler håret i en fletningesnegl på toppen af hovedet. Selv Jennifer Aniston fletter sine ellers så berømte løsthængende lokker.

SNUP TENDENSEN: Glem alt om søde fletninger. Lige nu gælder det enten råt, hippie-rodet eller maskulint glattede fletfrisurer. Og tro på, at jeg er meget spændt på resultatet på torsdag. Følg med her, hvis du har lyst.

@beautyspace på INSTAGRAM

FOTO: Peter Som og DKNY by Wella Professional

11/12/2014
Gaveboden
13/12/2014
Vind adventspakke fra Yves Saint Laurent

Kommentarer

  • Anette Kristine Poulsen

    1000 tak for jeres kommentarer. Jeg LOVER, at der kommer masser af flet-fotos…tænker at de to fletteeksperter også skal flette lidt på dem selv, for nej
    @Sanne, det skal sørme ikke ende som Laura Inglas ;o)

    @Helle, jeg hilser fra den store boghandel og

    @Marie C, Ha nej, vi vil ikke ha’ det hø-look. Klog mand ham kunsthistorieunderviseren, godt billede med spiralen.

    Stor hilsen Anette

    14/12/2014
  • Marianne Simonsen

    Glæder mig så meget til at se billederne 🙂

    De to piger er bare gode, så dem i tv.

    Rigtig god fornøjelse 🙂

    13/12/2014
  • Pernille Sparsø

    Tror dæleme jeg skal til at øve mig på min 10årige bonusdatters misundelsesværdige tykke lyse hår;-)

    13/12/2014
  • Helle Rick

    Vi vil se billeder 🙂 Fletninger er flotte til alle. De kan laves på så mange forskellige måder. Selv jeg er med på fletningemoden. Et par totter der flettes og sættes tilfældig fast om en knold eller hestehale, eller bare et par få flet ned langs den ene siden mens det andet hænger læst. Meget sjovt at eksperimentere.

    12/12/2014
  • Linda Juul Petersen

    Uuuh, det glæder jeg mig til at se billeder af!

    12/12/2014
  • Helle Andersen

    Ja det er sådan en fin bog de 2 piger har bedrevet, og vi har solgt så mange eksemplarer af den. Vi havde sådan håbet at de ville komme på besøg i Danmarks største boghandel i Holbæk, men desværre. Og det er jo helt forståeligt, tænker der er så meget rift om dem. Men glæder mig så meget til at høre nærmere og se dig med fletning. Vær sød at hilse dem og fortæl at der er så mange kunder hver eneste dag, der sukker over deres smukke flettearbejde og deres smukke smukke hår.

    12/12/2014
  • CharlotteK

    Det skal nok blive sjovt, Anette. Glæder mig til at se dine fletninger – for du lægger da vel billeder på???

    12/12/2014
  • Lotte

    åhhh – hvor er du heldig! Misundelse-misundelse!! Synes at reklamerne for Fiels med flotte fletninger er SÅ fede.

    12/12/2014
  • Lene C

    Det glæder jeg mig til at se billeder af! 😉

    12/12/2014
  • Det bliver da spændende! De er så seje de to, unge, iværksætter-piger. Det er vejen frem 🙂

    12/12/2014
  • Lovisen

    Synes det er så fedt for de unge piger, at de har fået sådan en succes – stort tillykke til dem..
    De fletninger man ser nu er også bare virkelig flotte, har ellers haft det lidt stramt med fletninger til voksne kvinder. Glæder mig til at se hvad de finder på med dig 🙂

    12/12/2014
  • Jeg glæder mig til at se dine fletninger, er sikker på at der ikke bliver meget Det Lille Hus på Prærien over det. Rigtig go’ weekend, smukke. 🙂

    12/12/2014
  • Jeg har lige nydt at læse den gode artikel i Børsen også. Jeg fletter. 🙂 Nyder meget dine gode råd.:-)

    12/12/2014
  • Sissel

    Less is Mores produkter er fantastiske – hverken mere eller mindre 🙂 Deres Honey Wax kan endda bruges som Lip Balm, og Tangerine Curl Balm dufter og virker fantastisk.

    12/12/2014
  • Marie C Pedersen

    Det er så sjovt, hvordan stil altid vender tilbage, men lidt anderledes end sidste runde. Sidst der var fletninger overalt var så vidt jeg husker i 2005, hvor det var en del af retro, vintage og bo-ho looket – tænk Sienna Miller og Mary-Kate Olsen med deres sexede morgenhårs-pjuskede fletninger. Den danske version var mere ‘gammeldags’ – jeg flettede hele vejen langs min pande og rundt til nakken, i en slags 1800-tals-frisure. Og gik i vintage-tøj fra top til tå. Drønhot 😀
    De her nye fletninger minder om det, men er mere raffinerede og ikke så bondepige-rul-i-høet-agtige som Siennas. Sådan er det altid: Moden kommer igen, men i en mere avanceret form. Da jeg læste kunsthistorie, beskrev min underviser det som opadgående spiral – ikke en cirkel, for der er altid en udvikling at se, når et stilistisk udtryk kommer igen. Det er genkendeligt, men bygger videre på det tidligere med alt det, der er sket siden sidst. Det synes jeg er et meget præcist billede, som jeg siden har brugt til at betragte stil udfra. Og denne trend bekræfter det igen.

    God fredag, Anette. Glæder mig til at se dit flet.

    12/12/2014
  • Flettet hår er så pænt… og ses jo allevegne, især efter Hunger Games filmene kom frem 🙂 jeg glæder mig til at se dit resultat Anette 🙂 hav en dejlig weekend.

    12/12/2014

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.