Tror du, man kan lære det?

PARIS: Som pandekagehuset tiltrak Hans og Grethe virker de seks sortfede CHANEL-versaler dragende på kvinder. Især japanerne kan ikke styre sig. Så snart de kommer ud af flagskibsbutikken på Rue De Cambon 31, slår hun måsen i fortovet med den nyindkøbte skat i skødet: Chanel-posen. Og han knipser løs. Jeg går ind, sætter mig på en puf og Instagrammer lidt, flasher min simple blyant lidt, fordi den trods alt lige der under viskelæderet også er døbt Chanel. Ikke at nogen bemærker det. Og da slet ikke den kinesiske pige, som spankulerer tæt forbi mig. Iført chikke hotpants afprøver hun nye gummistøvler med lakblanke snuder, mens hun – ret tilfreds med sig selv, fornemmer jeg – også har selskab af sin hund (dog i snor). De beigebløde Chaneltæpper tager hverken skade af hunde eller nysgerrige betragtere som mig. Begge bliver vi da også venligt tilbudt vand.

SNUP TIPPET: Det her tip bliver ikke særlig konkret. Beklager. Men jeg har netop brugt et par timer i Coco Chanels lejlighed. Faktisk er det anden gang, jeg er heldig at være der. Kunne ikke huske alt fra sidst, så det var godt at komme igen og fornemme Madames imponerende og parallelle fornemmelse for grandiositet og enkelhed. Den vil jeg også øve mig på. Fra i dag af.

NB: Hvis du kommer til Paris, så lov mig at slentre langs Rue du Faubourg Sanit-Honoré, hvor der ligger den fineste Guerlain-butik (se de herrefine flasker af træ & glas), den smukkeste Aesop shop og Collette med alverdens finurligheder. Og Lanvins tossede hoveder. Og…Kaffen er i øvrigt god og til at betale på alle de små caféer i området.

15/10/2013
Når lufthavnen lokker
17/10/2013
Min værste behandling til dato

Kommentarer

  • Er du stadig Paris, så gå ikke glip af det her: http://nose.fr/en/
    Super cool parfume koncept! Bag det står nogle af Paris mest trendy “næser” 🙂

    19/10/2013
  • Bodil P

    Prøv også lidt duftevand, når du alligevel er der – helst noget af det der ikke fås i DK!

    17/10/2013
  • @ Jette V – Du lyder som en, der hører hjemme på den tur! Det kunne være SÅ godt.

    Stor hilsen Anette

    17/10/2013
  • Jette V

    Hvis du laver en Beautyspace-tur engang, så vil jeg gerne byde ind med stor guideerfaring og sprogkundskaber 🙂 Har haft mange med til Paris mange gange! Du siger bare til Anette 🙂

    16/10/2013
  • Anette Kristine Poulsen

    @ Sanne – Tænk om vi kunne lave en Beautyspace-tur engang.

    @ Anette J – Jeg stod længe og konsulterede ånden over et par støvler. De lignede nogle, der var mine.

    @ RijaH – Der kommer mere derfra.

    Stor hilsen Anette

    16/10/2013
  • Er kun lidt meget misundelig 😀

    16/10/2013
  • Anette j

    Kan jeg ikke komme med som din assistent eller fotogrAf næste gang du skal besøge Coco? Den oplevelse vil jeg gerne have.
    Har mærket lidt til ånden i dag – kiggede på en lille sort jakke. Brugt og til godt 14000 kr.

    16/10/2013
  • Åhh, var der noget jeg godt ville var det da at besøge fru Chanel lejlighed. 🙂

    16/10/2013

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.