5 køb du ikke fortryder

BeautySpace-Redigeret-14aBeautySpace-Redigeret-15a

Fem solide produkter, som aldrig skuffer:

 • Karmamejus Lux Balm er ikke bare Connie Nielsens favorit (hun bestiller vist kassevis af dem til USA) – den står også (uden sammenligning naturligvis) fast på min hylde. Salven indeholder en fin cocktail af hudkærlig argan- og olivenolie blandet med æteriske olier fra appelsin, patchouli og ylang-ylang. Den dufter så underspillet godt, at man bare pifter yes og mærker, at andre rykker nærmere.
 • Aesops reverence Aromaque Hand Wash er en vaskegel, der indeholder bittesmå korn og derfor er moderat eksfolierende. Jeg bruger den også i badet til hele kroppen, for pumpesystemet er smart og jeg er vild med duften af frisk citrusagtig bergamot og krydrede trærødder. Måske har du hørt, at Aesop snart åbner egen butik på Vesterbro.
 • Jurliques Daily Exfoliating Cream minder om kold havregrød og er for mig et hit, fordi jeg er ikke til korn i ansigtet. Der er tale om eksfolierende havregryn (havreklid, hvis vi skal være helt korrekte) og som er fin til daglig brug. Tro på, at den efterfølgende bløde fornemmelse er i særklasse.
 • Krops- og ansigtsolien fra Juhldal er ren abrikoskerneolie, og det betyder masser af smidiggørende E-vitamin og en fin fugtforsegling. Den dufter ikke af noget, og du får en kvart liter til en rimelig pris.

SNUP TIPPET: Jeg er ved at skifte ham på fødderne. Først tænkte jeg åh nej, for hvem orker at sidde med en fodmaske i en time?. Men det er skam ventetiden værd, for efter 3-5 dage drysser al den gamle hårde hud af, og fødderne bliver pæne som i virkelig pæne. Baby Foot-behandlingen kræver lidt planlægning, for du får ikke sandalfødder på 24 timer, og nej, det er ikke kønt, mens det står på.

NB: På torsdag følger vi op med endnu mere til kroppen. Endda på live vis. Og så husk konkurrencen her.

29/02/2016
Oscar-hud ned til navlen og noget til dig under 30
02/03/2016
Jeg er nok bare ligeså tykhudet som mænd

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @ Amaja, det kan du tro. Har har du et online link, så den kommer i din postkasse: http://www.arnoldbusck.dk/boeger/medicin-sundhed-sygdom/poulsenanette-kristine-saadan-faar-du-superhud

  @ Pernille – Matas hælkur er fantastisk god.

  @ Laila S – Kan bruges på både tør og fugtig hud.

  @ Dorte SC – Ja, bare tjek at niacinamide står højt oppe på ingredienslisten.

  Stor hilsen Anette

  04/03/2016
 • Linda M Pedersen

  Har Juhldahl Face and Body Oil. Bruger den dog fortrinsvis på kroppen efter badet da jeg lider af tør hud. Den er efter min mening en anelse længe om at tørre ind. Men er yderst effektfuld, efter min mening. Gjort min hud bedre, så jeg ikke drysser så meget, smiler…

  02/03/2016
 • Pernille

  Bare nysgerrig – hvilken daglig plejende creme bruger du til dine fødder efter Foot-behandling? Nogle anbefalinger? 🙂

  02/03/2016
 • amaja

  jeg vil nyde at få din nye bog men har ikke tid til at gå i boghandlen .
  kan du ikke sælge den her
  vha

  01/03/2016
 • Jeg EEEEEEKSKER den håndsæbe

  01/03/2016
 • Dorte SC

  Hej Anette!
  Jeg har hørt dig tale om B3 vitamin, kan det være sådan en fætter her:
  http://www.amazon.co.uk/InstaNatural-Niacinamide-Cream-Serum-Pigmentation/dp/B00J5N0Y4U/ref=cm_cr_arp_d_pdt_img_top?ie=UTF8

  Tak for en fantastisk blog.

  01/03/2016
 • Laila Salomon

  Lige et spørgsmål om •pHformula E.X.F.O Cleanse som du har under anbefalede produkter…… skal den bruges på tør eller våd hud? 🙂

  01/03/2016
 • “kold havregrød”, Anette, altså! 😉

  01/03/2016
 • @ Birgitte – Mht. biodynamiske Jurlique (så et stort og rungende nej), og du kan se den fulde ingrediensliste ved at klikke på linket. Du kan også se flere detaljer om aesop ved at klikke på deres site.

  @ Helene – Jeg presser bare produktet mod huden, men kører det ikke rundt. Tak for dine ord.

  Stor hilsen Anette

  01/03/2016
 • Birgitte

  Hej Anette
  De omtalte korn og den kolde havregrød (de eksfolierende ingredienser), hvad er de lavet af? Forhåbentlig ikke plastik…

  01/03/2016
 • HeLene

  Dejlig post, nogle kendinge og så nogle nye kommende favoritter.

  Du har ved et par tilfælde sagt at du klapper eller putter produkter med korn på ansigtet (husker ikke eksagt ordene du brugte, men noget med IKKE at skrubbe med dem), hvis du nu bruger produkter med korn, som fx kiehls nye maske med små korn.

  Vil du ved lejlighed mere detaljeret beskrive teknikken her?

  Jeg har nogle få produkter tilbage med små korn i, som jeg tænker jeg kunne brugt op, hvis jeg bare brugte den rette teknik så jeg ikke polerer for meget.

  De har nemlig en masse dejlige ingredienser, ved siden af kornen. Fx, rensen fra REN skincare som har korn med også lidt syrer og ensymer og dufter fantastisk… 😉 Micro polish cleanser hedder den.

  01/03/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Mia T – Det er den nemlig. Stor hilsen Anette

  01/03/2016
 • Mia T.

  Hvis man har sart hud er Jurliques Daily Exfoliating Cream også bare fantastisk :o)

  01/03/2016

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.