Der er jo en grund til, de virker

Martin eller øjenvipper? Øjenvipper eller Martin? Sådan har jeg siddet og vippet frem og tilbage ude af stand til at vælge, om jeg skulle blogge om planlagt vippeserum eller om ord- slash brand-guruen Martin Lindstrøm, som jeg var sammen med i 8 timer i går. O.t.t.e timer. Det var en fest, hvor jeg blev klogere på cyberspace kys, no bullshit krav, off line candy moments og så blev det bevist en gang for alle, at ingen kan multitaske. Og da slet ikke kvinder. Ham skal du få en bid af senere.

Nu til de planlagte vipper.

Jeg bliver ofte spurgt, om vippeserum virker, og det korte svar er ja. Hvis der er spor af såkaldt prostaglandin i. Fedtsyrestoffet, der er forbudt i Sverige, og som kritikere kalder hormonlignende.  Og sætter advarselstrekanter op foran. Prostaglandin kritiseres bl.a. for alt fra at  kunne være irriterende til at udgøre en risiko i forhold til ens øjenfarve.

Men hør nu her.

Ting har en pris. Hvis man vil have vippehår til at vokse, så var Latisse først ude. Et lægemiddel med dokumenteret effekt, som jeg faktisk prøvede, men absolut ikke kunne tåle (fik kløende nældefeber). M2 og Revitalash har jeg ingen problemer med – det vil sige, der er virkning men ingen uheldige reaktioner som med Latisse. Og så synes jeg, det er befriende ærlig snak, når eksempelvis M2 melder klart ud, at ja – der er derivater af prostaglandin i.

Jamen hvad så med alle de andre? Dem uden det omstridte stof.

De fleste indeholder rigtig gode sager som peptider, hyaluronsyre og fugtmættende ingredienser. Det vil sige du får pleje og beskyttelse – men jo altså ingen urskov. Hvis du vil have uha-brillerne på, så læs svenskernes skrækhistorie her. I mens vil jeg gå ud og stryge M2 på vipperne.

SNUP TIPPET: HVIS du får en reaktion – uanset om det er fra creme, serum, hårfarve, hvad som helst – så stop. Ikke næste gang. Eller til jul. Men nu. Revitalash finder du hos hellethorup.dk. Prisniveauet for de to sera er ens. OG ved du så i øvrigt, hvem der er gået online og deler gaver (ved køb) ud lige nu? Beauty-banditterne her. Samtidig er der produkter, du kun kan få online som eksempelvis hele herrehylden.

NB: Jeg laver en lille beauty-leg i weekenden med et par gevinster på højkant. Få alle detaljer først ved at være hooket op HER.

@BEAUTYSPACE på Instagram

14/11/2013
Forelsket
16/11/2013
Dét der med at eje ord

Kommentarer

 • Birgitte Jensen

  Jeg har prøvet både Revitalash og M2, og jeg synes bestemt, at M2 virker bedst. M2 er iøvrigt allergitestet, men jeg har ingen gener ved nogen af dem:)

  18/11/2013
 • MetteG.

  Jeg har også brugt Double Lash fra Mavala nogle uger efter omtale hos josmakeupblog. Efter sigende skulle den indeholde snegleslim – ved ikke om det er rigtigt. Men den ser ud som om den giver lidt kraftigere vipper – i hvert fald på de korte ved øjenkrogen, der er blevet meget tydeligere. Jeg har ikke haft gener, men den skal jo også kun på vipperne i modsætning til flere af de andre, der skal på vippekanten. Matas kørte tilbud på den lige da den kom til 149 kr. Ved ikke om det stadig er tilfældet.

  16/11/2013
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Pauline – GODT at høre din erfaring. Revitalash kommer hos Helle Thorup om 2 uger.

  @ Birgitte B – Prioritering er et must – og en mascara KAN jo gøre meget.

  @ Sissel – Haha…den den afhængighed er farlig. Og dyr.

  @ Anette J – Mange tak for tip. Mavala står ikke på den svenske uha-liste.

  @ C – Håber vi får Anette J på banen her. 2 sekunder senere: er sket kan jeg se ;o)

  @ Camilla Larsen – Jeg ved, at netop Neulash omformulerede deres opskrift. Men jeg er enig med dig i, at ser man en reaktion (og det gælder alt), så er det med at stoppe asap.

  @ Pernille S – Til gengæld holder de begge 6 mdr.

  @ Marie R – Jeg har ikke hørt om pause, men jeg ved, at Revitalash anbefaler brug 2 gange om ugen EFTER de første 6 mdr.

  @ Celine Holmer – Uha. Tak fordi du deler.

  Jeg har netop bedt brancheforeningen for kosmetik og hudpleje (SPT) om en vurdering, og den er kommet. Vil I se den?

  Stor hilsen Anette

  16/11/2013
 • Celine Holmer

  Jeg har i halvanden måneds tid anvendt neulash med et minimalt resultat. Da jeg efter en måneds tid skulle skære ned og kun anvende produkte hver anden dag begyndte mine Øjenvipper at falde af. Tabte 6 på det ene øje. ØV! Står nu med en smule længere Øjenvipper end tidligere – men desværre en del færre. Så i mit tilfælde var det altså for godt til at være sandt

  15/11/2013
 • Marie Rasmussen

  Jeg har prøvet flere forskellige slags, og lader til at ku tåle dem alle. Og det virker !! Har læst at man skal holde pause med at bruge det …. Er det korrekt? Er der nogen der har erfaring med at bruge vippeserum i lang tid … Eks. 1 år … Uden at holde pause?

  15/11/2013
 • Pernille Sparsø

  God weekend Anette og tak for Interessant indlæg 🙂 Uh hvorfor skal det være så dyrt…:-/ suk…

  15/11/2013
 • C

  Anette j: Tusind tak – dét skal jeg helt klart prøve! 😉

  15/11/2013
 • Camilla Larsen

  Jeg prøvede engang neulash – i mindre end en uge. Jeg fik simpelthen straks sådan en rød, sviende streg langs vippekanten, hvor jeg havde påført den. Siden har jeg ikke turde røre øjenvippeserum…

  15/11/2013
 • Anette j

  @ C. Det hedder Double Lash og kan altså bruges til brynene også. Koster under 200 kroner.

  15/11/2013
 • Renate Keiding Lindholm

  Pauline – du kan få Revitalash hos Cocopanda – endda til nedsat pris

  15/11/2013
 • C

  Anette j: har du ikke lyst til at fortælle nærmere om, hvilket produkt fra Mavala, du bruger? Jeg er i forvejen glad for flere af deres produkter, så nu bliver jeg jo nysgerrig! 🙂

  15/11/2013
 • Anette j

  Mavala har jeg brugt til mine bryn i en god måneds tid, og det virker! Har efterhånden fået brede bryn. Jeg oplevede lidt irritation det første døgn.

  15/11/2013
 • Sissel

  Jeg har prøvet M2 Brows et par gange, og det virker med GARANTI. Indtil man prøver de produkter, tror man, det er hokus pokus, men det er det ikke.

  Eneste problem er, at det er en lidt pebret afhængighed; jeg har samme problem med Facial Oil fra Rudolph Care 😉

  15/11/2013
 • Jeg ville nok få glæde af produktet, da jeg har korte og tynde vipper… men altså, jeg kan ikke nå det hele og lige nu prioriterer jeg at få en rutine med noget natcreme. Man må vælge sine produkter med omhu og vippeserum bliver nok et af dem, der kommer på ‘ønskelisten – når jeg får uanet tid og to torsdage i en uge’ 😉

  15/11/2013
 • Pauline Sabroe

  Hov det har du jo skrevet 🙂 anyways har jeg hverken skiftet øjenfarve eller fået en allergisk reaktion. Og jeg er ret letpåvirkelig overfor sådanne ting

  15/11/2013
 • Pauline Sabroe

  Jeg er kæmpe fan af Revitalash. Mine vipper støder bogstavelig talt på mine øjenbryn. Det er næsten for meget af det gode 😉 jeg har førhen købt det i London, men ved du hvor man kan få det herhjemme i Danmark?

  15/11/2013

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.