fbpx

3 ting du skal vide fra London Fashion Week

London Fashion Week er aldrig rigtigt i gang uden Vogues Suzy Menkes (billedet øverst). Hendes pen gør det interessant at læse om mode, uanset om du er optaget af tøj eller ej. Læs hende her.

Ellers bød London på:

 • Fletninger, fletninger og flere fletninger (bare vent til du ser Chanels fletterier om et par timer på Beautyspace)
 • Urørte bryn bare børstet nogenlunde på plads (brug en tandbørste, ikke din egen selvfølgelig. En anden)
 • Grålilla på øjnene bliver stort ifølge MACs makeupmester Andrew Gallimore
 • Londons klubliv endte nærmest som en inspirations-fællesnævner for flere af makeupartisterne: Kate Moss heading-home-from-the-club-agtigt. Det vil sige, at makeuppen gerne må se brugt ud. Ikke for perfekt. Vi har ikke klubber herhjemme som i London, og det er en skam. Jeg er især vild med The Groucho Club, som er min base, når jeg er heldig at være i byen.

SNUP TIPPET: Chanels fletninger om lidt vil gi’ alle – alle! – lyst til at flette. Og husk mandag klokken 8 sharp, hvor en guide sammen med årets første VIP-Beautyspace-forårspakke ryger ud via listen her.

@beautyspace på Instagram

26/02/2015
Vil du vide det værste?
03/03/2015
Sådan forsvandt bumserne

Kommentarer

 • Nynne I

  Hej Anette. Jeg står og skal til galla her på fredag, hvor jeg gerne vil have lidt sommerglød, men da jeg ikke kan tåle selvbruner ved jeg ikke hvordan jeg skal fikse det! Det drejer sig kun om ansigt, hals/nakke, ben, hænder, det nederste af armene samt lidt af ryggen. Har kigget lidt på Skinsheen Leg Spray og Face and Body Foundation fra Mac, men da jeg ikke kender produkterne vil jeg lige spørge dig til råds. Har du nogle tips til hvordan jeg kan få lidt sommerglød uden selvbruner?

  28/02/2015
 • Vibe Kjaedegaard

  Jeg magler LIKE knappen Her.!!!! ..og mange andre steder dejlige Anette. Derudover, så hahhaa jeg læste også en andens tandbørste, vi læser hvad vi vil…eller hvad vi tænker..så vi er nogen værre nogen 😉 fletninger, i mit tynde, korte fæ hår!!! That’ll be the day 😉 og urørte bryn…ja så vil jeg da komme til at se dødelig syg ud 😉 de e blevet frygteligt tynde… Ikke pga overplukning… Men alder, og så er de nærmest gennemsigtige…så, jeg farver, og børster… Med BrowDrama 😉 men grålilla. Den kan jeg være med på. Det vil være så flot til min øjenfarve 🙂 🙂 🙂

  27/02/2015
 • Signe Mehl

  Det bliver så godt med alle de fletninger!!
  Og lige et TIP: hvis man ikke føler for en ekstra tandbørste til brynene, kan man tage sin børste fra den gamle tomme mascara og fjerne den resterende mascara, som altid hænger ved, og så har man noget der ligner, de børste man giver ca 80kr for i Matas 😉

  27/02/2015
 • Sanna

  Suzy Menkes: Granny meets punk! @Marina: Om hun har brugt samme, aheeem, styling gel, som Cameron Diaz… Må vi nok lade stå hen i det uvisse!

  27/02/2015
 • HeLene

  Moha ha fredagslatter, jeg læste det også som en andens tandbørste.

  Meen så er det måske fordi.. jeg bruger andres tandbørster til min make-up…

  Jeg skifter børnenes tandbørster ret tit, også kommer jeg en ordentlig klat fairy opvaskemiddel på dem og renser dem godt fra alle rester. Hvis jeg var mere fobisk om baktusser kunne jeg jo bruge alkohol eller håndsantizer?

  Et voila-nogle *gratis* tandbørster at bruge til at rede bryn eller bruge på pletter eller til maling eller hvad andet. Og så kan de derefter smides ud med god samvittighed!

  27/02/2015
 • Lene

  Uh ser spændende ud!
  Det med tandbørsten læste jeg lige først som : ikke din egen. En andenS.
  Og der er jo unægtelig lidt forskel 😉
  God weekend

  27/02/2015
 • Christina Hansen

  Grålilla er noget af det smukkeste. Jeg håber virkelig, der kommer en lækker en fra Mac, så!

  Bare læg mærke til Ann Linn Andersen, der er fast filmanmelder på Go’morgen. Hun har en blanding af to lækre farver, der tilsammen giver det grålilla skær.
  Har desperat spurgt hende for at finde frem til dem præcise kombi – hun kunne desværre ikke uddybe det yderligere, da det er makeupartistens valg. Har ellers luret grundigt hos Mac i Magasin, hvor de altid sætter god tid af til at hjælpe. Men har altså endnu ikke fundet den helt rette.
  Gode udsigter! 🙂

  Og rigtig god weekend ♥♡♥

  27/02/2015
 • Fletninger er flotte, men jeg har jo helt kort hår, så det ryger lige igennem hos mig 🙂
  Til gengæld må jeg være super trendy (allerede), da mine bryn pt. er meget urørte, dvs. ikke farvet og trænger også til en plukning 😉

  27/02/2015
 • Er jeg den eneste, der tænker Vild med Mary, når jeg ser Suzy Menkes?

  Under alle omstændigheder glæder jeg mig vild til at se Chanels fletterier. Ærger mig næsten over, at det lange hår er blevet skrottet til fordel for skulderlangt hår…

  27/02/2015