Gisp hvor alt skal være åh så ægte

SS17 Barbara Casasola

Vi har længe talt om autenticitet som mega-trend. Alt skal sympatisk nok være ægte og have hold i virkeligheden. Ting flopper fælt på sociale medier, hvis ikke de rimer på real. Som én sagde til mig i mandags: ’Jeg keeeeeder mig, når jeg scroller ned og ser først den perfekte morgenmad, så den perfektlakerede fod, så det perfekte hår, så det perfekte køkken, så det perfekte…liv. Jeg forstår hende godt. Omvendt kan der (for mig) også gå for meget leverpostej i den. Det er derfor en hårfin (sorry) balance mellem at inspirere og ikke være for opstillet og dermed uægte. En til tider svær balance.

I London handlede alt om enten vildt overdrev eller 100 procent realness – især hos Aveda, hvor den Alex Box stod for makeuppen. Alle modeller fik massage backstage, og ikke bare noget hurtigt tjatteri. ’They have to feel relaxed in order to act so’, sagde Box. Også Avedas team af hårstylister havde fokus på det ægte. Som eksempelvis krus, der for mange hører med til hverdagens virkelighed. Lær at holde af den, for det er faktisk fint, lød rådet. Og så kom verdens smarteste krølletrick i spil – for jo, de små krøller var et varmt emne: Lok for lok snos håret om skaftet på en kam og fikseret med et glattejern. Se det på film lige her.

HVAD MED DIG? Hvad inspirer dig på Instagram? Hvad gør dig mest glad at få i din feed?

FOTO: AVEDA, SS17 for Barbara Casasola

21/09/2016
Hvor gammel er din hud nu?
23/09/2016
Helt ærligt, Mille Dinesen

Kommentarer

 • @ Christina – I follow you.

  @ Marie – Det med at grine holder, godt fx. at de nye små ‘my stories’ er kommet på Instagram.

  @ Sanne – Jeg er også VILD med det efterår. Mere af det.

  Stor hilsen Anette

  23/09/2016
 • Jeg gider heller ikke det opstillede perfekte liv i min IG. Jeg følger primært vintage piger, som inspirerer mig til min egen vintage stil, og de er alle ret jordnære og meget kreative. For nylig er jeg begyndt at følge en del efterårs accounts, da jeg ELSKER efteråret og se smukke billeder af naturen i efteråret. Senere bliver det Halloween og jul, som jeg også elsker. Jeg følger et par enkelte negle accounts, også for inspirationen – og så følger jeg naturligvis din IG! Faktisk var din account den allerførste jeg begyndte at følge (jeg kan bevise det) da jeg endelig fik en smartphone. Rigtig go’ weekend, smukke. 🙂

  23/09/2016
 • Marie Rasmussen

  Ha ha elsker Christinas svar . . . . For det som jeg bliver inspireret af, glad over, får mig til at smile . . . . Det er lidt af det hele, men allerhelst krydret med et touch af humor! Selvironi – mindre “mig mig mig med duck face” Det er lige mig!

  Der er skisme da ikke noget bedre end når nogen (aldrig mig …. for jeg kommer aldrig i køkkenet) er gået igang med at bage noget der helst sku ende med masser af komplimenter … og bum, så ligner det noget en børnehave har leget med i timevis … op på insta med det. Erkend at ambitionsniveauet var for højt … og lad og grine lidt af det ….

  22/09/2016
 • Jeg er faktisk mest glad for at få inspiration i mit feed – og det kan være på alle måder. Mad, morgenmad, mode, dullegrej, restauranter osv.

  For mig er insta en inspirationskilde og en mulighed for at følge med hos de mennesker, jeg interesserer mig for og holder af, kendte venner som ukendte fx bloggere.

  Perfekt eller mindre perfekt, det går jeg ikke så meget op i.
  Det, jeg stejler på, er selviscenesættelsen.
  Der, hvor alt i et feed, er stylet til perfektion. Der hvor det er uægte som i #nofilter, hvor det er SÅ tydeligt, at der er filtre en masse på.

  Eller pivtynde bloggerpiger, der står til den ene reception efter den anden og poster “Mmmmm lækker kage”-billeder. Og når man så står ved siden af, ved man, at de aldrig tager en eneste bid.

  For så er det både selviscenesættelse og løgn. Så står jeg af. Og poster en masse kiksede billeder på min egen profil, bare som protest 😉

  22/09/2016

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.