Årets stærkeste hold

 

StarkesteHold1

I dag får du en positiv fortolkning af cocktail-effekten. Det gælder nemlig flot-huds-garantien fra et team af tre forskellige, men nøje udvalgte spillere.

Og selvom de 18 kåringer af ÅRETS BEDSTE overvejende er bemærkelsesværdige produkter fra i år, så skal ingen straffes for at være født for tidligt – hvis man stadig er den bedste.

Først EXFO Cleanse, som er en cremet, ikke-skummende og let peelende rens, der er nem at skylle af med vand – og som med hjælp fra mælkesyrer baner vejen for det, du bagefter kommer på. Så Visionnaire Cresendo-kuren, der til dato er den mest pædagogiske, vi-går-langsomt-til-værks eksfoliering med enzymer og frugtsyrer, der findes. Toppet med de islandske EGF-serumdråber, der udover at øge mængden af kollagen (tak), også giver hudoverfladen en nypudset, fugtmæt finish.

pHformula EXFO Cleanse

Lancôme Visionnaire Cresendo

Bioeffect EGF-serum

FOTO JENS PETER ENGEDAL

12/12/2018
Årets oversete produkt
Du er et klik fra at se ÅRETS OVERSETE PRODUKT
14/12/2018
Årets J-Beauty
Japanerne vil give os hud, der strutter af fugt, og du er kun et...

Kommentarer

 • Skønt med alle dine gode tips. Og at de faktisk lever op til anbefalingerne

  17/12/2018
 • Dorthe

  Kære Anette, elsker dine råd og din blog
  Dette stærke hold ser fantastisk ud,er dog lidt i tvivl om hvilken aldersgruppe der får mest ud af effekterne . Jeg er 52 og har en almindelig hud uden de store udfordringer. Der er dog ingen tvivl om at det er med årene er blevet tydeligt at se når der bliver kræset lidt mere om den , så mit spørgsmål er – vil dette sæt være noget på en “ældre” dame som mig ?
  Knus Dorthe

  15/12/2018
 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for alle kommentarer. Jeg vender tilbage senest søndag morgen med svar. Stor hilsen Anette

  14/12/2018
 • Tanya

  Jeg ELSKER at du aldrig er forhippet på ét mærke, men kun på hvad der virker! Utrolig gode produkter alle tre. Jeg er særlig glad for Vissionaire og glæder mig allerede til at gå i gang med den flaske jeg har stående i skabet – til februar, den (for mig) mest triste måned på året, for da kan man næsten ikke holde mørket og kulden ud mere.

  Men så kan man pleje sin hud uden at udsætte den for unødigt mange UV-stråler! Herligt 🙂

  14/12/2018
 • sanne

  har haft det samme problem (igen) som Anette med Musk oil parfumen. Det er altså trist, at mange af produkterne, (ikke blot denne liste, men generelt) skal man bo i København for enten at dufte eller få fingrene i……… kan du ikke lave en “jydsk” version?
  ho ho ho….sanne

  14/12/2018
 • Anna

  Kære Anette, jeg har ledt flere steder i Jylland (startede med Magasin i Århus) for at dufte til Byredo Eleventh Hour Eau de Parfum og Narciso Rodriguez Musc Oil eau de parfum. Men nixen:( Alle steder siger de at jeg skal til københavn – til Magasin eller Illum i Kbh. Er det mon rigtigt at de to vindere kun kan prøveduftes/købes på Sjælland?

  13/12/2018
 • Berit

  Jeg er vildt begejstret for Lancôme Visionnaire Cresendo, og vil fremover tage en kur 1-2 gange i året. Resultatet for mig er bedre en dyre diamant peeling behandlinger.
  Glædelig Luciadag kære Anette
  Hvad med at lave en adventskalender næste år? Ville elske at købe det som juleforkælelselse til mig selv

  13/12/2018
 • amaja

  jeg er så glad for din liste ,der vil være mange timers arbejde i det nye år for mig

  13/12/2018
 • Christine B

  Fungerer exfo godt sammen med egf? Er det ikke noget med at man skal undgå fedtstof i rens når man bruger egf? Det er lidt svært at finde 🙂

  13/12/2018
 • Pernille Buch

  Plejer EGF ikke at skulle stå alene eller kan man godt bruge den ovenpå Lancomes produkt?

  13/12/2018
 • Leafysmoothie

  Så lækkert og perfekt julegave idé. Til mig. Sætter fluks et link til bloggen på min ønskeseddel *big smile*
  Glædelig Lucia dag!

  13/12/2018
 • Mia

  Elsker elsker elsker Bioeffect :o)

  13/12/2018
 • Gitte Salling

  Jeg kan kun anbefale
  Visionnaire Cresendo!
  Det virker fortrindeligt.

  13/12/2018

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.