fbpx

ÅRETS WAKE-UP CALL

wakeupcall1

Prisen går til en opfrisker ud over det sædvanlige – nemlig det bedste forhåndsvædede hyaluron-mættede plaster til huden omkring (og især under) øjnene. Idéen med et snegleslimsagtigt plaster er at lave en mini-dampbarriere, der hjælper med at holde på hudens fugt. Ganske vist helt midlertidigt. Der findes efterhånden en del forskellige, men for mange er problemet, at de indeholder for meget produkt. Det bliver hurtigt for snasket og dermed umuligt at komme noget ovenpå, eksempelvis makeup. Sådan er det ikke med Peter Thomas Roth, som har knækket koden. Doseringen er perfekt, og samtidig er plasteret bemærkelsesværdigt kølende. Indholdet er lutter godt og tæller flere kilder til fugtmætning sammen med beskyttende koffein, blødgørende aloe vera og barrierestyrkende kollagen i, og så indeholder en krukke 60 stk.

MIT RÅD: Jeg har altid eye patches (ja undskyld, men det går ligesom ikke at sige øjenplastre) på køl, til når jeg skal noget særligt. Arbejdsmæssigt som privat. Den ekstra fugtmætte hud sammen med den kølende virkning er pengene værd.

Peter Thomas Roth Hyaluronic Cloud Hydra-Gel Eye Patches, 60 stk.

PS: Vinderen af ÅRETS WAKEUP CALL bliver hyldet i Dagbladet Børsen inden årets udgang. Sammen med de 17 andre vindere. Læs mere om ÅRETS BEDSTE PRODUKTER her.

FOTO JENS PETER ENGEDAL

05/12/2018
Årets bedste smøre
Du er et enkelt klik fra at se ÅRETS BEDSTE SMØRE
07/12/2018
ÅRETS HELT TIL HÅRET
Du er et enkelt klik fra at se ÅRETS HELT TIL HÅRET. Som også...

Kommentarer

 • Pernille S

  Jeg er blevet så ovenud glad for min hyaloronsyre serum fra Pestle & Motar. Kan den ikke gøre det samme som omtalte eye patches? Ved at stille serumet koldt, kan den duppes under øjnene ved behov?

  10/12/2018
 • Lone H

  @Kristina
  Kan kun tilslutte mig at du ser nærmere på Susannedyhr.com, hendes ansigts yoga øvelser er intet mindre end fantastiske

  06/12/2018
 • Kitta Petersen

  Kære Nina, tillader mig lige at indskyde en bemærkning i forhold til LED-lys – jeg har købt en maske her for et par måneder siden fra https://www.boujarancosmetics.dk – den holder altså hele vejen. Den har i hvertfald gjort en kæmpe forskel for min hud, min hud er blevet mere fin og jævn. Hvis nu du var interesseret i det led.
  Og jeg har ikke noget med dem at gøre, andet end at jeg har købt den og er begejstreret. Kh Kitta

  06/12/2018
 • Susanne Grandahl

  Hvordan vil du vurdere forskellen på denne og så udgaven med 24K Gold? Er der en mærkbar og synlig forskel eller er det blot lidt “gejl” med det guld?

  06/12/2018
 • Kristina

  Mange tak for tip Lise Lotte! Vil jeg se nærmere på 🙂

  06/12/2018
 • Susanne D

  Disse eye patches har jeg overvejet længe, og prisen for Årets Wakeup call, var lige det jeg manglede for at få dem bestilt og så ovenikøbet med 20% rabat i Magasin i dag?

  Kunne jeg være så heldig at der også kom en pris for året ansigtsmaske? Jeg leder stadig væk i junglen efter den bedste til tør og moden hud 🙂

  06/12/2018
 • Nina, der er 20 % på Ufoen i Margasin. dk, men kun i dag torsdag d 6/!2 🙂

  Kristina, Ansigts yoga v. Susanne Dyhr, udmærker sig ved en daglig video med udførlig anvisning..Videoer er til evigt eje..Er selv i gang, men det kræver disciplin ☺️, øvelserne skal gøres to gange om dagen 🙂 ..Ellers er der også nogen øvelser på youtube

  06/12/2018
 • Maria

  Jeg prøver lige at spørge her 🙂

  Jeg er på udkig efter en rigtig god BHA og har forsøgt at få overblik på beautyspace, men det er ikke rigtig lykkes mig. Jeg kender til den fra Danish Skincare, men er der andre, som er lige så gode eller måske endda bedre?

  06/12/2018
 • amaja

  jeg er så glad for din update af produkter ,ved altid hvad jeg skal gå i gang med .

  06/12/2018
 • Kristina

  Kommer på ønskelisten!

  Mht. dagens story på instagram, har du så en anbefaling til et ansigtsyoga-program med måske 5-10 øvelser? Kan se at Daniela fra Complete Me holder noget der ligner et program i hånden på video’en… Kunne godt tænke mig at prøve det, men mangler en vejledning af en slags 🙂

  06/12/2018
 • Nina

  Jeg havde mine Peter Thomas Roth
  24K Gold Pure Luxury Lift Firm Hydra Gel Eye Patches på i morges. Det navn er lidt af en mundfuld! Jeg er vild med dem, men når jeg løber tør, vil jeg prøve dem her i stedet! Jeg synes virkelig, de gør en forskel.

  Jeg har et spørgsmål, som ikke handler om Eye Patches. Men om Foreo Ufo vs. Foreo Ufo mini. Har jeg forstået rigtigt, at den eneste forskel på de to er at mini’en ikke har den kølende effekt?
  Hvis jeg skal være helt ærlig, er jeg jo nok mest på jagt efter LED lyset, så hvis mini’en har alle de forskellige, kan det godt ske, det er den jeg går efter (når jeg er kommet mig over, hvad de koster).

  Som altid, tusind tak for alle dine fantastiske råd!

  06/12/2018