ÅRETS HELT TIL HÅRET

Haarhelt1

Inden du tænker: Sikke et spøjst valg, så skru tiden tilbage til begyndelsen af 2018, hvor vi talte om et af årets største fænomener, nemlig the skinification of hair. Groft oversat betyder det hårbundspleje, og her er et produkt, der udover at matche fænomenet samtidig rammer, hvad de fleste har brug for: Beroligende, hurtigtvirkende fugtmætning. Der er tale om en multitasker, som gør godt på især sart, irriteret eller tør hud – inkl. hårbunden. Prisvinderen kan bedst sammenlignes med en form for pH-balancerende stabilisator, der med sin tynde, serumagtige konsistens kaster ro af sig, eksempelvis efter et bad eller et besøg I svømmehallen.

MIT RÅD: Pump let produktet direkte på en renvasket hårbund og brug fingerspidserne til at fordele og massere.

Karmameju HERO Age-Defence pH Solution

PS: Sammen med de 17 andre prismodtagere, vil vinderen her blive hyldet i Børsen Weekend inden årets udgang.

FOTOGRAF JENS PETER ENGEDAL

06/12/2018
ÅRETS WAKE-UP CALL
Du er et klik fra at se ÅRETS WAKE-UP CALL
08/12/2018
Årets rebel
Du er et klik fra at se ÅRETS REBEL

Kommentarer

 • Pernille S

  Ha ha hvor jeg elsker dine finurlige produktbetegnelser! Jeg vil straks sætte dette “helte”produkt på ønskeseddelen. 🙂

  10/12/2018
 • Tine L

  Jeg er også super nysgerrig ift. hvordan den vil fungere sammen med syre (særligt BHA) – og i hvilken rækkefølge… 🙂

  10/12/2018
 • Iben

  ….øh kan det passe du ikke har fået svaret på spørgsmål ved årets ingrediens?

  07/12/2018
 • Gitte

  Hej Kristina !

  Jeg “blander mig” lige. PH-soliution skal på før toner.

  Kh. Gitte

  07/12/2018
 • Kristina

  Hej Anette 🙂

  Jeg bruger en toner med aha/bha både morgen og aften, som jeg dupper på efter rens og inden fugtmist+serum+creme. Hvis jeg gerne vil prøve Karmamejus pH solution, skal den så på før eller efter toner? Jeg tænker umiddelbart at toner skal på først?

  Mange hilsner

  Kristina

  07/12/2018
 • amaja

  tak for tippet den må bare prøves ,jeg har så tyndt og fint hår og jeg misunder hende fra df med det lange hvide hår uden at jeg har sagt at jeg er df støtte

  07/12/2018
 • Tina

  Glædelig 7.december!
  Super godt produkt:-)
  Jeg bruger også Teetree produkt til balance flere steder.
  Jule hilsner og god weekend:-)

  07/12/2018
 • @ Louise…jeg forstår, hvad du siger. Sådan kan jeg også have det med fx olier til alt fra hår til tåspids. Dette er dog en helt helt anden historie.

  Vores huds pH-værdi er vigtig (for roen) på ansigt, krop og ikke mindst i hårbunden (som oftest er glemt og dækket af hår), så derfor gør et så enkelt produkt som her mening i forhold til “al hud” — Efter et bad i basisk vand (som vi har i vores vandhaner,) så er hudens pH-værdi forhøjet mod et basisk niveau, væk fra den essentielle syrekappe med en pH-værdi på ca. 5, som fungerer som hudens immunforsvar.
  Det er rart for mange (især dem med hud med lav lunte) at re-stabilisere det niveau på ca. 5, om det er på skinneben eller i hårbunden. Så derfor giver det god mening med en ‘helt’ til det hele. I den her sammenhæng. Stor hilsen Aentte

  07/12/2018
 • Louise

  Åhhh – jeg har det anstrengt, med produkter der kan det “hele”. For er det ikke individuelt, hvad der er brug for? Jeg kunne feks aldrig finde på, at bruge min ansigts creme til kroppen, og omvendt? Hvilket det her produkt lægger op til – og endda også til hovedbunden??
  Rigtig go weekend 🙂

  07/12/2018