Dem med de bedste neglelak-pensler

Neglelak kræver en sikker hånd, og penslen spiller en større rolle, end den får credit for. Langt større faktisk.

Dior laver stadig de bedste, og det undrer mig sådan, at flere ikke lurer dem teknikken af. For det er som at få en støttepædagog med i flasken. Som om penselhårene holder lidt på lakken, så den ikke løber for ukontrolleret. Men bare lægger sig, hvor den skal. Det perfekte strøg er tredelt: Først ét bredt i midten hurtigt efterfulgt af et hver side.

Farverne på billedet er de nye forårsfarver, og langt fra min komfortzone-nude.

DIT BUD. Uanset om man er til lak eller ej, så er der ét enkelt produkt, som gør en stor forskel i forhold til pæne negle. Hvis du ved, hvad det er, så del gerne din bedste erfaring.

VORES PLAN: På grund af påsken er emnerne ‘Sandheden om appelsinhud’ og ‘Bedste SPF under makeup’ skudt til lige efter ferien.

@beautyspace på INSTAGRAM

 

7 comments to “Dem med de bedste neglelak-pensler”
 1. Min favorit lak med den bedste pensel, vil altid være CiateLondon. Men så kommer Dior på en klar anden plads. God påske

 2. Det er selvfølgelig negleolie:-)))

  God påske til dig og dine.

 3. Tak for info om en neglelak med en god pensel.
  Jeg har 2 lak fra Tromborg. Pensel i den rigtig røde fungerer. I den nude fungerer den slet ikke.
  Jeg har tidligere haft den røde 999 fra Dior og den vender jeg tilbage til og så en nude.
  Jeg bruger negleolie fra CND flere gange i løbet af dagen og som det sidste om aftenen.

 4. Et godt værktøj gør det halve af arbejdet- sagde min far altid. Og hvor har han ret! Han gik nu ikke med neglelak! Anyway – penslen som støttepædagog – vel at mærke i ordentlig kvalitet – er alfa og omega. Om det er hvidtning af en husgavl, maling af en akvarel eller lakering af negle! Penslen skal funke!
  Du har helt ret i din grundige research Anette. Og hvad farverne i Diors nye lakker angår er jeg også enig, men jeg sværger nu til mere sartrosa. Iøvrigt er min yndlings lak fra Dior. Helt gennemsigtig rosa i flasken, men underskøn når den kommer på neglen. Der er dog een ulempe ved lyse lakker om sommeren. Brug af solcreme gør neglelakken gullig i løbet af få dage. Også selv om man anvender overlak.
  Negleolie er måske det uundværlige produkt du har i tankerne? For mig uundværligt efter en dag med havearbejde!
  Ønsker dig en rigtig god påske 🙂

 5. Hej Det der collagen pulver szhrly reklamere for og som er nomineret el har vundet Danish beauty Award 2019 virker det? Syntes at kunne huske du skrev om collagen pulver på et tidspunkt at det ikke virker el? Kh Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg på Instagram