Ekstra godt til kroppen

Der er noget, jeg ønsker mig, som i virkelig ønsker mig, og det er en Super Booster Body fra Beauté Pacifique. For kropshuden skriger jo efter opbyggelig A-vitamin. Noget, min søster mindede mig om i skarpe vendinger, da vi sammen trak i badetøj i Kerteminde i mandags. Heldigvis er olien her, mens jeg håber, at BP læser med.

Hvad der også giver pænere, fugtmæt og blødere hud er en kombination af produkterne her. Og ikke alle på én gang:

 • En vaskeklud i bruseren. Fungerer, som du kender det til ansigtet.
 • Det baner altid vej for mere glans at bruge en nænsom peeling. Her i en ultralet version på spray med salicylsyre og aloe vera. En ansigtssag, som jeg bruger til kroppen – fra beaumonde.dk (muligvis fås den ikke længere, men princippet med BHA og aloe er så fint).
 • Efter eksfoliering, hvordan du end gør det, så har det her tyndtflydende bodyserum fra nye danske Aiia Care en virkelige god konsistens. Hurtigt absorberet, indeholder lutter gode sager, bl.a. flere kilder til fugtmætning sammen med lette planteolier og god antioxidantbeskyttelse. Du finder dem her.
 • Er du til at lagre, eller vil du bare have noget federe, så er Nuxes nye kropscreme en smørfed sag – igen med godt indhold, der blandet sammen føles som flydende polyfilla.  Kropshuden bliver mættet, især på forsiden af benene, som (hos mig) kan være kronisk tørre.

@beautyspace på INSTAGRAM

Fotograf Jens Peter Engedal, redigering journalist Anneline Højrup

26/09/2019
Hvis du skal gøre én ting for din hud
Så læs med i dag
30/09/2019
Er du frisk på et øjenvippe-RACE?
Så hop på anmelderholdet

Kommentarer

 • Line Skouboe

  Der er da A- vitamin i Beauté Pacifiques bodylotions, men der er mest “gods” i den til tør hud 🙂

  05/10/2019
 • Christina Kragh

  Jep fru poulsen;) denne krops olie som er på billedet fra eccoking haha …..OG Den købte jeg så i dag og glæder mig til at prøve den og se om den er lige så lækker som min lavendel olie fra Karmameju….Der er jo en del at spare hvis det er 🙂

  02/10/2019
 • Britt Augustsen

  Deciem, der laver The ordinary, laver en kropsolie med a-vitamin. Retin-oil hedder den, og hører under deres mærke The chemistry brand. Jeg synes den er god – men jeg er også til kropsolie frem for lotion

  02/10/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Christina Kragh, ;o) Når du siger ‘denne olie fra Ecooking’, så mener du deres kropsolie? Og ja, olieprincippet er det samme i forhold til badet. Uanset olietype.

  Stor hilsen Anette

  02/10/2019
 • Christina Kragh

  Haha ja men jeg elsker at afprøve og teste ting …… måske jeg fik formuleret mig forkert ….det jeg mente var om denne olie fra eccoking kan bruges på samme måde som min anden krops olie altså på sjask våd hud efter badet så ind igen til et hurtigt skyl og så duppe huden tør ……altså kun den ikke sammen med andre olier …..er netop løbet tør for min karmameju så tænkte om den fra eccoking var et godt alternativ?

  02/10/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Trine Petersen, absolut et fint bud. Den gør, hvad den skal, og som siger: Er til at betale.

  Stor hilsen Anette

  30/09/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Fru Jakobsen, jeg er SÅ glad for din kommentar her. Så først og fremmest mange tak. Søgefeltet er i øverste højre hjørne. Og fungerer nu også på tablet og mobil. Siden med anbefalinger der der stadig. Du finder den i bjælken under ‘anbefalinger’:

  https://beautyspace.dk/favoritter/produktanbefalinger/

  @ Christina Kragh, altså jeg er SÅ vild med, hvordan du får afprøvet ting. Og husker dem. Men nej, den skal på letfugtet hud, og det bliver måske for meget ovenpå oliefiffet.

  @ Jette B, jeg minder BP om det snart.

  Stor hilsen Anette

  30/09/2019
 • Trine Petersen

  Hej Anette

  Hvad med “Glycolic Acid 7% Toning Solution 240” fra The Ordinery, vil den du til kroppen?
  Den fås jo i en ok str og er billig..

  Kh Trine

  30/09/2019
 • Jette B

  Jeg håber også at Beaute Pacifique læser med. Jeg er begejstret for den fra REN!!
  De andre vil jeg notere mig

  28/09/2019
 • Christina Kragh

  Skal den olie også på våd hud og så en tur under bruseren ?
  Jeg er blevet ret glad for det fif nemlig

  27/09/2019
 • Fru Jakobsen

  Kære Anette,
  Layout på din nye hjemmeside er så fint, så fint. Jeg har til gengæld ikke rigtig lært at navigere rundt endnu. Hvor finder jeg fx søgefelt? Jeg havde lige behov for at vide både, hvad du mener om melatonin (er der forskel på de varianter, man køber herhjemme ctr. USA?). Og hvad har du skrevet om C-vitaminprodukter? Den daglige dosis er guld værd, men fra tid til anden er det også værdifuldt at kunne søge tilbage.
  I forhold til produktanbefalinger er det også vældig æstetisk med den nuværende præsentation (som vist er identisk med den forrige), men jeg finder den endnu tidligere version, hvor man havde fuldt overblik over alle produktanbefalinger på en side og ikke skulle sidde og klikke ind på hver kategori langt mere brugervenlig. Jeg æææælsker æstetik men foretrækker, når det går hånd i hånd med brugervenlighed. Så derfor et lille pip herfra – i den bedste mening – fra en trofast følger.
  Bedste hilsner og god weekend
  Fru Jakobsen

  27/09/2019