Få en Victoria Beckham

victoria

London handlede om mere, som i Victoria Beckham-mere. Damen har nemlig London i blodet, fordi lige dele kultur og kant giver cool, som hun siger. I et parløb med Esteé Lauder har Beckham lavet en makeupkollektion. En limited edition, hvor hun ha’ ’sweaty-sexy skin’ frem, heftigt optegnede øjne og nøgne læber. Konsistenserne går lige fra våd finish til flydende metal og folie-glans, og hun opfordrer (vel lidt paradoksalt) til at have modet til at være uperfekt, og derfor må looket gerne være lidt ’smudgy’, altså udtværet. Alt fås online på esteelauder.co.uk eller i Magasin fra 17. oktober, hvor du også kan sætte dig i stolen og få en ’Victoria Beckham’. Hold især øje med folie-farverne som øjenskygge – det er godt nyt. Og læbestiften…

SNUP TENDENSERNE: Faktisk taler man ikke om tendenser mere. Men om directions, hvor London også bød på: 

Hud skal ligne hud. Hold (bare en lille) pause med skyggearbejde som countouring og strobing. Hud skal ligne hud, lød det overalt. Det er en god idé at lagre fugt først med mist, så serum, så creme – og hente evt. dækkehjælp fra concealer.

Pynt (med) håret. Hatte, hårpynt, tørklæder om håret – ja selv hår bundet som tørklæde er overraskende cool, som set hos designer Peter Jensen.

Eyeliner holder. Hovedreglen er fri leg, men under flere shows blev den kun tegnet op nederst og også på den våde vippekant (jeg er stadig tilhænger af det øverste øjenlåg af hensyn til klædelighed).

Dobbelt-gloss på læber og øjenlåg. Det sunde, fugtmættede og ikke-makeuppede look er let at få med blankt gloss på læber og øjenlåg. Samtidigt. Se foto herunder (vaseline kan også bruges, men det er ikke så lækkert).

Matbløde læber – enten mørke eller klassisk røde som bl.a. vist her hos designer Mary Katrantzou.

Ægte eller ej. Vælg side med hår og makeup som enten kunstnerisk og vildt eller lad det rime på hverdagens genkendelighed med alt fra krus i håret til et nøgent makeuplook.   

mac16

 

27/09/2016
De 3 vigtigste makeupprodukter
28/09/2016
Så er du advaret

Kommentarer

 • Trine Nielsen

  Hej Anette
  Tak for en fantastisk professionel blog!
  Har lige nogle spørgsmål til hudplejepyramiden.
  Jeg bruger salicylsyre under dagcreme morgen og aften. Fungerer det også godt sammen med A-vitamin, som AHA gør? Har prøvet AHA, men har brug for salicylsyre, for at holde urenhederne nede.

  I forhold til om dagen – efter rens anbefaler du en mist. Kan du anbefale Karmamejus mist? I så fald, hvilken af de tre?

  Og hvad med SPF? Skal det være en creme med SPF i, eller skal man bruge en normal solcreme efter creme?

  Jeg har lige købt pudderdåsernes ansigtsolie – skal den under cremen om aftenen?

  Ser frem til dit svar.

  Mvh Trine

  29/09/2016
 • Anita christensen

  Tja …hun er skøn .smuk .. Perfekt på foto . Så jeg elsker hende , hun er sej . Respekt for hvad hun har opnået .. Vi kan vist ikke ligne hende . Men det er vist ok med mig

  28/09/2016
 • Mie Jørgensen

  Måske skulle du korrigere at man kan købe kollektionen på Estee Lauder britiske side. De sender ikke til Danmark (heller ikke selv om man har købt et produkt i UK og det er gået i stykker vil de sende en erstatning. Kun til Uk adresser).

  Tak for altid spændende læsning og gode beauty pakker 🙂

  28/09/2016
 • Det måtte jo ske, modtrækket til al den hypede contouring og strobing (sidstnævnte har jeg aldrig rigtigt forstået), nu er det nøgen hud og naturlighed. Herligt. 🙂

  28/09/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Stine – Det gør den. 1. okt.

  @ Anette J – Jeg er med på, hvad du siger. Også mht. jargonen. I teksten nævner jeg også, at det er lidt paradoksalt sagt, fordi VB altid fremstår i kontrol. Det sjove er, fortalte en, der har mødt hende, at hun, når kameraerne ikke er på, er utrolig loose og sjov, men så snart, der er et kamera, får hun det lidt stive udtryk.

  @ mormormedstiletter – Så fint også til nordiske typer. Det lover jeg.

  Stor hilsen Anette

  28/09/2016
 • Stine

  Esteelauder.co.uk leverer kun til UK :-/ Ved du om kollektionen kommer på magasin.dk?

  28/09/2016
 • Ejjj, en spændende kollektion:-) Går den også til blondiner?? Måske et dumt spørgsmål, men ofte så er farverne i nogle mærkers kollektioner lidt målrettet brunetter lang mere end lyse nordiske typer som denne her MormorMedStiletter;-)

  28/09/2016
 • Anette J

  Ok – jeg skulle have forklaret mig lidt mere. Jeg tænker, at ingen er perfekte (heldigvis), uanset hvor hårdt man prøver på det. Med det udgangspunkt giver udsagnet jo ikke mening. For mig at se er “det perfekte” og “mod til at være uperfekt” en jargon som høre til i reklamer og nogle dameblade, som vi alle kan blive inficeret af, hvis vi af en eller anden grund er ved siden af os selv. Det er jargonen, jeg synes er latterlig. PS jeg neglicerer ikke stress og ASH erfaringer med det (jeg kender ikke hendes historie) Stress er en alvorlig sag – jeg har selv været lagt helt ned af den.

  28/09/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Rie D – Praktisk og smart jo så.

  @ Birgitte B – Det bliver hele kollektionen, der kommer til Danmark og ja, glossen er også en, jeg skal se nærmere på.

  @ Anette J – Prøv at sige det til Berlingskes klumme skribent Anna Sophia Hermansen. Hun slår netop på tromme for at droppen perfekthedstrangen – bruger sig selv som eksempel med da hun blev syg af stress. Vejen til at få det bedre kom med erkendelsen af at det er bedre med et ‘helt’ liv end et perfekt af slagsen. Og for nogle kræver det måske netop tilløb eller ligefrem mod at slække lidt på den kontrol eller?

  Stor hilsen Anette

  28/09/2016
 • Jeg læste en udenlandsk blogpost om hendes læbestifter og jeg må sige, det lyder tiltalende. Farverne er gode og det ser ud som om, at konsistensen også er blød og lækker. Ved du om hele kollektionen kommer til DK? For der var også en lækker lipgloss i anmeldelsen. Kh. Birgitte

  28/09/2016
 • Rie Dyrnes

  Udtværet er lige mig… Jeg går ikke så tit med øjenmakeup, så glemmer det efter en time, og så klør jeg mig lige i øjet og bum så er jeg med på moden :O)

  28/09/2016
 • Anette J

  “at have modet til at være uperfekt” er et latterligt udsagn (uanset hvem, der siger det)

  28/09/2016

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.