Så er du advaret

madarasos

Denne gang har jeg lovet at skrive det højt og tydligt. At der er en ændring. Som går ud på, at Book’n Beautyboxen ikke går ud på tirsdag i næste uge, men allerede fredag morgen kl. 8.00. Altså i denne uge. Og det vil handle om hudfordrende opgradering, der kan ses og mærkes. Også for de sarthudede. Og de øko-glade. Er det noget, så hook op på listen her, hvis ikke allerede, du er der. Og her kommer som lovet en smagsprøve på SUPERHUD:

superhudfilm

NB: Nyheder finder du her, Youtube her og Instagram her.

28/09/2016
Få en Victoria Beckham
01/10/2016
Jeg er også bange, men ikke for det her

Kommentarer

 • Pia T.

  Hej Anette 🙂
  Tak for svar – jeg holder mig i “ro” og håber på det bedste 🙂
  Mange hilsner fra Pia

  25/10/2016
 • Pia T.

  Hej Anette 🙂
  Tak for svar – jeg holder mig i “ro” og håber på det bedste 🙂
  Mange hilsner fra Pia

  25/10/2016
 • @ Pia T – Det er at bruge så lidt som overhovedet muligt. Og så ellers prøve at finde ud af, hvad der tricker ens hud, for det kan være alt. Selv vand kan nogle ikke tåle. Så gå langsomt frem med alt, hvad du bruger, indtil du ved, hvad det er (og det er det kan desværre være svært at finde ud af, I know).

  Hvis du mangler fugt, kan jeg varmt anbefale Rønsbøls tonic-mist med dulmende niacinamid og fugt. Stor hilsen Anette

  13/10/2016
 • Pia T.

  Kære Anette 🙂
  Skriver lige herinde med et par spørgsmål:
  Jeg har for ca. en måned siden prøvet nogle nye K-produkter. Prøvede en rens med snegleslim, toner og emulsion, og fik efter et par dage varm og lidt brændende hud. Stoppede med produkterne, men har efterfølgende fået flere små bumser i hele ansigtet & og et par enkelte større lidt indvendige af slagsen… 🙁 Har nu købt den her skønne boks med produkter fra Madara – og har prøvet fugtmaske, serum og creme (på 1 dag) og fik derefter også lidt “brænden” i huden. Kunne mærke det da jeg tog fugtmasken på..
  Kan det være fordi min hud fortsat er sart – eller kan det være produkter med alkohol i der tricker min hud?
  (det skal lige nævnes at jeg i dag har prøvet cremen fra Madara uden problemer…).

  Hvad er dit bedste trick til at få en stresset hud i balance igen??

  KH. Pia

  09/10/2016
 • Anita christensen

  Puh nåede det glæder mig til disse lækre produkter med masse af fugt

  02/10/2016
 • Sisi

  Yay – så er den booket! Er sikker på at det bliver et ret så godt plejebekendtskab for min hud her til vintermånederne 🙂

  Dog – var det kun på grund af dette indlæg, at jeg opdagede at boxen var ude… Der sker nemlig noget mærkeligt med beautybox-mailsene hos mig, de er simpelthen usynlige i min inbox! Når jeg så søger på “beautyspace”, kan jeg se der er kommet en mail (i dag var det fx kl. 7.57), og jeg kan “flytte den til min inbox”….men den kan stadig ikke ses dér.
  Nå. Men. Jeg glæder mig uanset hvad til at modtage denne skønheds-vinter-pleje-box 🙂

  30/09/2016
 • Louise T.

  YaY! Jeg fik en 😀

  Er sikker på, at lige netop min røde, sarte rosacea-plagede ansigtshud vil juble over det kommende bekendtskab med Mádara kærlighed ❤

  30/09/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Helene – Aldrig for tidligt. I lige måde.

  @ Pia H – Og det er det nu ;o)

  @ Pernille S – Ja, de er virkelig fine, og det brand, som Gwyneth Paltrow samarbejder med på hendes egen serie.

  @ Kirsten – ;o)

  Stor hilsen Anette

  30/09/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Pernille S – Mange tak fordi du skriver. Vi vil glæde os til at følge, hvordan det går dig, så meld gerne jævnligt ind. Hver 3. kvinde føler sig udfordret af hårtab.

  Stor hilsen Anette

  30/09/2016
 • Kirsten

  Også mig

  29/09/2016
 • Pernille Sparsø

  Nogen som har erfaring med hudpleje produkter fra Juice Beauty???

  29/09/2016
 • Pia Hvenegaard

  Hej Anette
  Ihh hvor spændende❤️
  Nu må det godt blive fredag

  Knus pia

  29/09/2016
 • HeLene

  Glæder mig til indbakken fredag morgen! Er det for tidlig at sige good weekend? 😉

  28/09/2016
 • Pernille Sparsø

  Kære Anette
  For nogle blog-indlæg-tid-siden kom du med en anbefaling vedrørende hårtab.
  Jeg vil gerne sige dig tak for at du via dette indspark på din blog, fik mig sparket til Hårklinikken i København.
  Her fik jeg den sødeste og mest professionelle behandling af Rikke Norvad.
  Var SÅ nervøs for om det var muligt at opstarte behandling, eller om alt håb var ude. Gudskelov, mener hun der er hjælp at hente! Så glad gik jeg derfra, med ekstrater og hårshampoo.
  Om 3 måneder, håber jeg at kunne give en positiv tilbagemeldning!
  Tak endnu engang, og rigtig god dag til dig.
  Kh
  Pernille

  28/09/2016

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.