Hit med verdens flotteste frisure

!cid_9FF693E8-4B18-49F4-9581-9691E71D3C81!cid_5EA00ADA-D7DD-4F81-B219-7D5929535A73!cid_B3CBC8AB-0BF8-4419-9E9C-902F192987AB

Se væk, hvis du har kort hår (eller brug tiden på at hoppe på anmelderholdet).

For i dag handler om fascinationen af langt bølgende hår. Min fascination. Fra Avedas artister lyder det noget nemt, når de forklarer teknikken: Shampure Thermal Dry Conditioner bliver brugt som en slags føn-lotion, hvorefter bølgerne bliver lavet med en styler eller et krøllejern.

SNUP TIPPET: For mig er den letteste måde sådan her og derefter lade bølgerne flade lidt ud ved at køre hænderne igennem håret.

!cid_9F6037DF-585E-47E0-B344-56ED915235C0

@beautyspace på INSTAGRAM

17/08/2017
Vil du være anmelder?
Så er det nu folkens. Beautyspace hyrer anmelder-team
20/08/2017
Kosttilskuddet, der mener det
Der er lavet en lille test, som jeg synes, du skal se

Kommentarer

 • Eva B

  Hej Karin S
  Jeg spørger Anette. Mon ikke det går

  20/08/2017
 • Karin S

  Eva B: måske du må få min e-mail hos Anette?
  Jeg er ikke så vild med at skrive den her men får du den af Anette er det super

  19/08/2017
 • Helle Rick

  Jeg er vild med fald i håret. I mange år havde jeg helt glad hår og for et par år siden begyndte håret igen at krølle. Havde slangkrøller som barn, – men det er desværre ikke dem jeg fået igen. Mange hår er helt stive og andre kruser helt vildt. Jeg glatter kruset og forsøger også at lave store bølger der falder naturligt. Jeg øver mig stadig 🙂 God weekend

  19/08/2017
 • Pernille

  Hmm…gange føler jeg mig kørt helt af sporet, og det er ikke lokkerne jeg mener!

  18/08/2017
 • Eva B

  @Anette det er selvfølgelig ulovligt, men i det her tilfælde er der lidt crime rider over mig
  @panini den bliver sat på i aften
  @Karin S det vil jeg rigtig gerne høre mere om! Måske er det nemmest at kommunikere via FB/messenger eller hvordan? Vi kan selvf også bare booke plads her hos Anette
  NB. Tak for svar; det er så fedt at folk deler råd og interesserer sig for hinandens tanker om hudpleje ❤️

  18/08/2017
 • Karin S

  Eva B, må jeg svare?
  Jeg har brugt det i to år!
  Anette har dog fuldstændig ret i at det ikke er lovligt at sælge fordi det er receptpligtigt i DK.
  Men har du lyst til at høre mere så giv mig et praj herinde. Du vil ikke blive skuffet over at bruge Tretinoin, det er et fantastisk middel. Men skal bruges forsigtigt og med omtanke.
  God weekend 🙂

  18/08/2017
 • Panini

  Hej Eva B
  Prøv at se youtuberen “Hotandflashy”.
  Mvh Panini

  18/08/2017
 • @ Eva B – Dejligt at du kan lide de lokker. Mht. det andet, så er det lægemidler, du har købt på Trendsales? Eller er jeg helt galt på den, for det kan vel ikke være lovligt? Hvis ja mht. at det er A-vitaminsyrecreme, så er jeg ikke den rigtige til at guide. Her må du have fat i en læge.

  Stor hilsen Anette

  18/08/2017
 • Lissi

  Hej Anette
  Jeg ser lækkert og smukt ud – for dem, der kan tåle silikone (Latin: Dimethicone). Det er absolut no go for mig. Min hårbund reagerer straks, og nu er den lige blevet så sund ved brug af Hårklinikkens BCB shampoo gennem 2 år.
  Glæder mig til, at du finder en tilsvarende uden silikone 😉

  18/08/2017
 • Eva B

  Cool stil, ja. Mit har heldigvis endelig stoppet m at frizze så meget OG vokser OG ser sundere ud vha Hårklinikkens og Nioxins produkter. Har tænkt mig at tilføje en ekstrakt fra hårmærket The Stemm under Deciems tag.
  Anette, har lige været så heldig at købe 2 uåbnede Tretinoinsalver 0, 025% a 20 gram på Trendsales ( for 100kr inkl Porto! ), men hvordan bruger jeg dem? Efter indlægssedlen i pakken, eller….du har garanteret nogle tips fra den amerikanske hudlæge Leslie eller danske Christian Grønhøj….eller hvad hedder han nu, din referencemakker v nogle hudproblemer ( gider ikke hente dine bøger lige nu )?
  For mig er hensigten at anvende dem til rynkekamp

  18/08/2017

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.