Kosttilskuddet, der mener det

 

MG_1834_MG_1887

Udover en multivitaminpille er der tre tilskud, jeg aldrig viger fra: smidiggørende fiskeolie, beskyttende C-vitamin og kollagenboostende Imedeen.

Jamen Imedeen er dyre, indvender flere. Men for mig er de pengene værd, når det gælder fugtniveau og kollagen (og som spøjs bonus holder de mig fri for forkølelse… 7-9-13, og jo, sikkert i samarbejde med C-vitaminet).  At hudens byggesten kollagen får et boost, skyldes især indholdet af maritimt protein (så vær opmærksom, hvis du har skaldyrsallergi). Spørger vi hudlægerne, så hører Imedeen til de få ting, de siger god for. Ikke (tror jeg) pga. deres personlige erfaring, men fordi dokumentationen er tilpas solid. Det gælder fra Peter Bjerring i Vejle til Leslie Baumann i Miami.

Men. Den personlige erfaring er alligevel interessant, så derfor vil jeg dele et par af erfaringerne fra en 90-dages test, vi har kørt på bloggen i foråret. Byd endelig ind, hvis du har lyst. Og gerne generelt i forhold til tilskud.

ASTRID: Efter tre måneder med Time Perfection kan jeg klart mærke en forskel på min hud, især i ansigtet. Den er ikke længere så tør, og det gælder også huden på eksempelvis albuerne. Generelt er min hud mere elastisk og føjelig, hvis man kan sige det sådan.

JOHANNE: Jeg kan se en rigtig stor forandring. Det er første gang, jeg har oplevet, at mine tørre pletter på kinderne forsvinder. Dem, jeg ellers har brugt alverdens cremer på at få til at forsvinde. Så jeg fortsætter, for både i ansigtet og på kroppen føles huden mere glat og mæt.

LINE: Jeg oplevede relativt hurtigt (efter en måne) at få en mere klar hud med ekstra glød. På jobbet siger de til, at jeg stråler…hvem ved, måske er jeg også samtidig blevet bedre til at lægge makeup. Ingen tvivl om, at jeg her efter tre måneder har jeg fået en stærkere og gladere hud.

SINE MARIA: Jeg er virkelig positivt overrasket over den effekt, Imedeen har haft på min hud.  Jeg har det sidste halve år haft tørre pletter i ansigtet, og de er på magisk vis nu endelig forsvundet. Min hud føles afbalanceret og er tydeligt mere fugtmættet. Før kunne min hud godt se grå og kedelig ud, men nu har jeg fået en anden glans. Og sjovt nok bliver ikke jeg længere ramt så voldsomt af  forkølelser.

SNUP TIPPET: Lige så begejstret, jeg er for Imedeen, lige så lidt begejstret er jeg for Tan Optimizer. Fordi konceptet med at optimere en solbrændt farve bare er… ærgerlig.

PS: Mine tre vigtigste makeupprodukter har hyldepladsen på Instagram lige nu => @beautyspace

18/08/2017
Hit med verdens flotteste frisure
Pæneste pæne hår
23/08/2017
Hiv ned fra apotekets hylder
Dagen for de heldige

Kommentarer

 • Kiss Jacob

  Hej Anette… Tan Optimizer er egentlig til dem der ikke kan tåle solen. Ikke fordi man skal være mere brun men fordi huden skal forberedes til solen. Sol og C vitaminer skal vi jo ha. Gerne 20 min hver dag UDEN solcreme.

  01/09/2017
 • Anne Mette K

  Tak for svar – og ja, selvfølgelig er det det eneste! (gode) råd Anette, undskyld. Specielt da jeg i forvejen får foretaget diverse målinger hvert kvartal, fordi jeg har en gen-afvigelse, der gør at jeg ikke optager og omsætter medicin, vitaminer, mineraler osv optimalt. Hvor dum er jeg så med mit spørgsmål…..:) Tak fordi du altid holder øjet på at den enkelte læser har et personligt ansvar for hvad vi gør.

  24/08/2017
 • @ Jane Engmann – Det er der ikke noget, der tyder på, at de kan.

  @ Anne Mette K – De gør to forskellige ting. Er du i tvivl mht. kosttilskud (og personligt valg), så vil jeg anbefale at tale med egen læge.

  @ Pernille – Her ser du INCI:

  Marine Complex(fiskeekstrakt)

   fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose)

  sojafibre

   LycoPhence GS Forte

  tomatekstrakt med Lycopen

  C-vitamin

  vindruekerneekstrakt

  zink

  Og her ser du, hvad Kræftens Bekæmpelse siger om planteøstrogener : https://www.cancer.dk/hjaelp-viden/det-kan-du-selv-goere/alternativ-behandling/kosttilskud/planteoestrogener/

  Stor hilsen Anette

  24/08/2017
 • 1000 tak – igen – for alle gode ord og kommentarer. Konkrete svar på spørgsmål:

  @ Christina B – måske min fejl, at det ikke står tydeligt nok, men testen er skam udført fra februar og så i 3 mdr. frem.

  @ Kristine – jeg tror ikke, at de roder ved hormonbalancen, men jeg tror derimod, at der kan være ting, vi individuelt ganske enkelt ikke tåler. Lider du af skaldyrsallergi? For så er Imedeen et dårligt match.

  @ Sanne – Det er bare alm. fiskeolie (fx. fra Lysi) og C-vitamin fra Pukka.

  @ Sidsel – Jeg er meget glad for Pukkas tilgang til produktion af vitaminer (se mere på deres website), og ja probiotika er jeg tilhænger af. Du har ret mht. Tan Optimizer. Det ændrer ikke på, at navnet opfordrer til at ophold i solen skal give en ‘tan’.

  @ Mette C – De har deres Hair & Nail med B-vitaminer.

  @ Christine – Det lyder heller ikke som verdens bedste kunde-håndtering.

  @ Karen – Nej, det kan de ikke.

  @ Lise-Lotte – Jeg tager konsekvent den flydende variant, så jeg altid kan lugte olien. Og dermed tjekke at den er fin og frisk. Det kan jeg ikke med kapsler.

  @ Pernille Kitt Larsen – Det tror jeg ikke, vil gøre en forskel. Du skal have fat i BHA (salicylsyre) til din hud – gå tilbage på bloggen, hvor jeg har skrevet meget om det. Plus i bogen SUPERHUD.

  @ Pia H – Enten Lysi eller Nordic Naturals.

  Stor hilsen Anette

  24/08/2017
 • Pernille

  Kristine skriver lidt omkring hormonbalancen. Det er vel ikke sådan at der er naturlige østrogener i Imedeen?

  23/08/2017
 • Anne Mette K

  Jeg må vist hoppe på toget (igen) – men giver det mening at tage både Imedeen og Glucoxtra, ved du det? Eller får man så for meget af et eller andet? Helt ok hvis du ikke ved det, så må jeg læse nærmere om indhold 🙂 Glucosamin ville gøre mine led godt.

  23/08/2017
 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for alle fine ord og kommentarer. Jeg vender tilbage i løbet af det næste døgn. Stor hilsen Anette

  22/08/2017
 • Jane Engmann

  Hej Anette
  Jeg er en gravid ung dame, som spekulere på om Imedeen kan gøre noget i forhold til forbyggelse af strækmærker?? Eller kan du anbefale andet i den sammenhæng?
  Mvh Jane

  21/08/2017
 • Mia T.

  Jeg har tage collagen skin care kosttilskud (en svensk produkt med samme effekt som imeeden. Bare billigere) og det har været en kæmpe hjælp for den børneeksem jeg har haft hele mit liv.

  21/08/2017
 • Mette Sloth Eriksen

  Imedeen har en mærkbar effekt – mine pigmenteringer som jeg døjer lidt med på kæbepartiet forsvinder næsten ved brug – så en klar anbefaling 🙂

  21/08/2017
 • Leafysmoothie

  Den som spurte til neglene? Jeg fik finere negle og neglebånd ved brug af Imedeen, tror det kom ret hurtig desuden, måske efter 4 uger-ish. 😉

  21/08/2017
 • pia Hvenegaard

  Er der en fiskeolie du særligt kan anbefale??
  Det skal jo helst være friske ikke ??
  Synes ofte dem jeg har fået fat i lugter harsk og så kan det jo være ligemeget så vidt jeg har forstået.

  Mvh

  Pia

  21/08/2017
 • pia Hvenegaard

  Svar til Janne

  Jeg har i mange år været meget generet af meget sprækkede hæle og hud der i den grad skallede af på fodsålerne.
  Har prøvet diverse cremer osv og var ved hudlæge der gav mig en hormoncreme at smøre med.
  Det hjalp også, men kom hurtigt igen.
  ¨
  Startede på Imedeen i en anden sammenhæng og opdagede at jeg simpelthen fik forbedret min hud på fødderne. For at teste om det virkelig var det der hjalp holdt jeg et par måneders pause og det kom igen.

  Har gjort flere forsøg med samme resultat., så jeg bruger det nu fast.

  Mvh

  Pia

  21/08/2017
 • Er de også godt til hvis man har lidt uren hud ?????

  Tænk mig at prøve dem 🙂 Imeedeen 🙂

  21/08/2017
 • Må jeg spørge hvorfor du tager det flydende fiskeolie, er fiskepillerne ikke lige så gode ? 🙂 Jeg er holdt op med Imedeen efter jeg har taget dem i mange år, synes ikke rigtig de gjorde noget for mig, jeg har ihvertfald lige så mange rynker som de andre på min alder 🙂

  21/08/2017
 • Karen

  Mange skriver om Imeeden har en gavnlig effekt på tørre pletter, hvad så hvis man er i den modsatte grøft, altså har en alt for fedtet hud, kan de så mon nedtone den???

  Hilsen fra Karen

  21/08/2017
 • HM produktet lyder spændende men jeg har lidt et lidt problematisk forhold til det pga. deres brug af noget, der kunne være hajbrusk (deres marine komplet). Skrev til dem for at få oplyst, om det stammede fra truede hajarter, men de er aldrig vendt tilbage. Kunne heller ikke få informationer, da jeg ringede til dem. Så den del er jeg ikke så begejstret for…..

  21/08/2017
 • Mette C.

  Jeg ville gerne have hørt, om Imeeden også har en positiv indvirkning på neglene – alene af den grund ville jeg købe det, hvis det var.

  21/08/2017
 • Sidsel

  Hov, jeg har lige et spørgsmål mere..
  Hvis man ser bort fra navnet/formålet, er der så noget EGENTLIGT galt med Tan Optimizer?
  Så vidt jeg kan se har det følgende aktive ingredienser…og de er vel i orden – eller hvordan?:

  Karotenoid-blanding (lycopen, betakaroten og naturligt lutein fra tagetes)
  C-vitamin og E-vitamin
  Vitamin A

  21/08/2017
 • Sidsel

  Jeg har længe overvejet Imedeen..måske er det dette efterår, jeg skal gøre noget ved det! Især efter sidste vinter, hvor jeg for første gang oplevede decidere gener ved vintertør hud (tørre pletter i ansigtet og ru, sprækkede hænder, øv)

  Mht. kosttilskud generelt…
  Hvilket C-vitamin produkt er godt at tage? Det er jeg helt uerfaren i, men vil meget gerne starte
  Og hvad med mælkesyrebakterier – har du nogle tanker om det, Anette?Det har jeg tidligere taget, og vil faktisk gerne i gang igen..

  21/08/2017
 • Janne

  Til Pia; Må jeg spørge hvor meget psoriasis du havde på fødderne, små pletter eller større områder? Jeg har nemlig på albuerne, helt fyldt og nu så småt i ansigtet i små pletter. Det er meget generende for mig.
  Jeg vil købe hvad som helst.

  21/08/2017
 • Pia Hvenegaard

  Imedeen er blevet en fast del af min hverdag da jeg på egen krop har mærket hvilken forskel det gør.
  Det var nu ikke ansigtshuddn jeg opdagede det på men på mine fødder
  Lider af psoriasis på fødderne og det forsvinder stort set næsten helt med Imedeen.
  Har forsøgt at holde pause og starte igen flere gange som test.
  Samme resultat. Det mindskes kraftigt med Imedeen.
  Så jeg fortsætter trofast
  Og ja det er dyrt. Men det er altså godt hivet ud for mig.

  21/08/2017
 • Jeg købte for længe siden en æske, men den har bare ligget 😀
  Nu må jeg have gang i det – det er for dumt ikke at bruge dem.

  21/08/2017
 • Jette B

  Spændende læsning Jeg overvejer tit Imedeen, men er blevet ved overvejelsen pga. prisen

  21/08/2017
 • Sanne Gerzymisch

  Kunne du måske komme med en link til, hvor de øvrige kosttilskud kan købes og hvad de hedder?

  21/08/2017
 • Min svigermor på 65 har brugt Imedeen i over 30 år. Hendes hud er virkelig lækker og det til trods for, at det kun er 5 år siden hun kvittede smøgerne. Kh. Birgitte

  21/08/2017
 • Skønt indlæg! Lige hvad jeg havde brug for efter at have researched kraftigt på Imedeen! Tak, nu kan jeg trygt gå i gang

  20/08/2017
 • Jeg har nu en del gange forsøgt mig med imedeen, da jeg er helt enig med dig og mange andre, at de indeholder en fantastik cocktail af alle de hudvenlige ” ting ” – desværre oplever jeg, samme resultat af udbrud i huden, som er sikker og vedvarende HVER gang, så jeg, måske som en af de få, pillerne ikke passer så godt til, desværre :o/

  Det er altid på og omkring hagen, så måske de roder lidt ved hormonbalancen !?

  20/08/2017
 • Christine B

  Aarh du skriver godt nok foråret kan jeg se – men stadig en fremgangstid for hud – i hvert fald for min 😉

  20/08/2017
 • Christine B

  Jeg synes det kunne være interessant at se sådan en test blive udført i december, januar og februar i stedet for om sommeren. Min hud er også blevet mindre tør, har fået mere glød og jeg har ikke været forkølet over sommeren, på trods af at jeg har glemt at tage mine kosttilskud i de sidste 2 måneder… Just saying… Men derfor kan det jo stadig godt virke 🙂

  20/08/2017

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.