fbpx

43-årig hud endte som noget på 23

_MG_1898_MG_1899

Nogle gange får jeg en barnlig lyst til at åbne vinduet og råbe indholdet ud af nogle af de mails, jeg får. Som for nylig da dagens overskrift lyste op i emnelinjen fra en læser. For pokker altså. Man klikker jo. Jeg gør. Og klart hun overdrev, men overdrivelsen skyggede ikke for glæden over, hvad hun mente, hun med hjælp fra den her hudmæssigt havde opnået. Men hvor dejligt det end kunne være, så er det ikke bogens skyld. Det er alene damens egen standhaftighed, som vi fluks vender tilbage til.

En anden, der overdriver (endda helt vildt), er Anne P. Til gengæld stiller hun her vanvittig gode og sjove spørgsmål. Og det går bl.a. også på standhaftighed og dét, jeg ville ønske, alle vidste. For hele humlen med hudpleje går på tre afgørende ting:

 • Just do it. Som med sport og tandbørstning virker hudpleje, når vi husker det. Konsekvent. Alle årets dage. Banalt jo. Og let.
 • Real change. Der findes ikke mirakler. Men til gengæld ingredienser og produktsammensætninger, der virker, så det basker. Heldigvis dog ikke, så nogen ryger fra 43 til 23.
 • Keep real. Måske oplever du det også. I hvert fald møder jeg stadig folk, der tror, at der ligger et nyt ansigt på bunden af en cremekrukke. Og det er næste lige så slemt, som at det stadig flyver om ørene på os med eventyragtige reklamekliché-løfter af slagsen, der kan gøre en forlegen. Fordi der jo må sidde nogen i den anden ende og tro, at vi som kunder og brugere ikke er helt ved vores fulde fem.

SNUP TIPPET: Løftet fra i går skal jeg nok holde. Brug evt. ventetiden på Insta-gevinsten herunder, som kan hentes hos damen her, hvis du hører til de heldige.

ZarkoChokoBogNy

22/02/2017
Sæt turbo på dine produkter
Så hurtigt får du mere ud af din hudpleje
23/02/2017
Superhud live
Billetprisen svarer cirka til, hvad to spandauere koster

Kommentarer

 • Tanya – Det var også godt indhold.

  KH A

  24/02/2017
 • @ Veneda – Til mild/let aknehud (dvs. lidt synlige hudorme og et par bumser i ny og næ), så sørg for en god salicylsyre morgen og aften (som tonic), fx. den fra Danish Skincare (Skin Smoothing Treatment), og top den med en A-vitamincreme, fx booster 3 fra Beauté eller Environs stepvise A-vitamin (http://www.mbh-dermasupply.com/). Og ellers: søg altid hudlæge ved akne, læs evt. også kapitlet ‘Find dig ikke i akne’ i bogen SUPERHUD.

  Stor hilsen Anette

  24/02/2017
 • @ Marianne Gylding – Pænt af dig at tænke på boxen, men Book’n Beautyboxen er allerede booket ud og frem til langt ind i efteråret. Der er jo kun 12 om året.

  Stor hilsen Anette

  24/02/2017
 • Veneda

  Hej Anette, er stor fan af din blog, og tilhænger af den stenhårde rutine – det hjælper virkelig her!

  Har du afprøvet den meget omtalte nyhed fra elizabeth arden – Ceramide Capsules Daily Youth Restoring med a-vitamin? Kan den anbefales til en kombineret – mild akneramt hud?

  23/02/2017
 • Tanya

  Enig med Marianne, det så meget fristende ud!
  Kh fra Tanya

  23/02/2017
 • Var det en mulighed at de to “vidundermidler” fra igår kunne komme i din månedlige kasse? Det ville klart være et hit hos mig.
  Knus herfra

  23/02/2017