Nordjylland, du er inviteret

ballonerny

For mig har den altid været noget helt særligt, Den Syvende Himmel. Fordi alt, eller i hvert fald det meste, falder på plads, så snart du træder ind i den oase af zen og hudplejende spa, som Birgitte Dannervig driver.

Og nu kan det være, at vi ses præcis dér om to uger. Jeg mere end håber det i hvert fald. Planen er, at vi giver den gas med foredrag og peptalk – selvfølgelig krydret med forfriskninger, overraskelser og tid til snak.

Pladserne kan klikkes hjem her.

Faktisk er der to grunde til, at jeg er stor fan af Birgitte. Hun har nemlig den fineste evne til at sammensætte gode mærker. Så der både er zen og virkning. Derudover lægger hun (og hendes team) hånd på folk, så man husker det. Jeg glemmer tit navnet på en behandling, men jeg kan lynhurtigt fremkalde følelsen af den Den Syvende Himmel.

SNUP TIPPET: Det sker som sagt den 31. august kl. 19.00. Bor du i Vejle, så ses vi måske dér den 30. august.

@beautyspace på INSTAGRAM 

15/08/2017
DA ELLE gik for vidt
Der er noget, jeg har været for genert til at dele. Og det er...
17/08/2017
Vil du være anmelder?
Så er det nu folkens. Beautyspace hyrer anmelder-team

Kommentarer

 • Maria Seidelin

  Jeg glæder mig – både til goodiebag og dig <3

  31/08/2017
 • Anette Kristine Poulsen

  Jeg glæder mig SÅ meget! Tak for alle ord. Lige konkret:

  @ Inger Engkær – du må hellere ringe til Den Syvende Himmel, for de er arrangør, og jeg kan sagtens have fået galt fat i noget.

  @ Ditte H – jeg har prøvet….men hun er en travl dame.

  Stor hilsen Anette

  28/08/2017
 • Inger Engkær Christiansen

  Hej … Der står der er goodiebags til alle, men i avisen står der, det kun er til dem, der handler den aften. Hvad er rigtigt?

  26/08/2017
 • Louise S. Jensen

  Endelig! pendler til Frederikshavn fra Aalborg hver dag og endelig kommer der lidt min vej.

  Billetten er booket og jeg glæder mig!

  21/08/2017
 • Super, at du tager rundt, så alle os jyder kan opleve dig ‘live’ – bare øv at jeg er i Spanien lige der

  16/08/2017
 • Lotte Munk Andersen

  Jaaaaa jubiiiii……der er bestilt billet i Frederikshavn forlængst:0)

  16/08/2017
 • Maria Seidelin

  Så er jeg også om bord 🙂

  16/08/2017
 • Sidsel SA

  Herligt, at du kommer til det nordlige Nordjylland! Jeg har allerede sikret mig en billet. Glæder mig til den 31/8.

  16/08/2017
 • Ditte H

  Anette, kan jeg ikke få dig til at hapse Stephanie Surrugue til et hudpleje-interwiev samt et kig på hendes badeværelses hylde?
  Hver gang jeg ser Stephanie Surrugue på skærmen, kan jeg næsten ikke koncentrere mig om det, hun siger, fordi jeg kigger på hendes hud, der fremstår utrolig vel-fugtet! Såå … hvilke produkter bruger damen, for jeg vil også gerne have så flot en hud!! 🙂

  16/08/2017

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.