fbpx

Pak så det passer

Hvis du vil vide, hvor alle de små nødvendigheder kan fås, så kommer her en flok samlet links: Lavendel-puder, fugtundertrøje fra Mario Badescu, solcreme fra Rudolph Care, Bioeffect, Goe-olie i mini-mini, alt-i-ét-olien fra Purely Professional, CNDs negleolie, Lancômes concealer, Sisley eyeliner og Elizabeth Ardens nye mascara.

Og jo. I lang tid (alt for lang tid) har jeg spillet på lånt kanal hos min dygtige AD’er. Nu er dagens film endelig udgivet på egen og jo altså helt nyfødt Youtube-kanal.

FILMFOTOGRAF KIM VADSKÆR

15/02/2016
Selvfølgelig holder jeg ikke de her ting hemmelige
17/02/2016
Held med A-vitamin og Chanel, der holder

Kommentarer

 • Lisa Maria Pihl

  Rigtig god video !
  Jeg kan godt lide RMS makeup produkter. De har godt luminizer og lip/cheek farve. Jeg bruger altid Jane iredale conceale nr 2 den har nemlig orange skær så mine blå rander under øjnene forsvinder. Og en halvdel der er hudfarvet. Hvilken mascara er det du bruger ?

  18/02/2016
 • Rie Dyrnes

  Sidst jeg var i de varme lande havde jeg en god argan olie med. Den blev brugt til hår og hud. Men Ole H starter set, er også gode at pakke ned i en lille taske. Må da eje den lille olie, den er skøn :O)

  18/02/2016
 • Det glæder mig virkelig, at du også har opdaget Cellufirm drops.

  Jeg har advokeret for dem i det seneste år og sværger stadig til dem – især fordi de er så sindssygt gode til prisen.

  PS ind i mellem er der 10-20 procent rabat på dem på beautybay. Det har jo også ret, selvom den er billig i sig selv

  17/02/2016
 • Christina hansen

  Meget mere effektivt, når du denne gang reklamerer for dine Instagram konkurrencer på bloggen også.
  Det skulle vi også have gjort…

  17/02/2016
 • Anette J

  Bioderma Micellar Water er en god rejsemakker. Den kan tage både make-up og rense huden.

  17/02/2016
 • Anna

  Cellufirm Drops er FANTASTISK!

  Var ude og flyve flere gange omkring jul og nytår, hvor den lille grønne serum selvfølgelig var med, fordi den holder styr på det hele – Desværre blev den brugt op, så sidder og tripper på, at jeg får min nye bestilling hjem, for min hud stresser vildt over det danske vintervejrs skiften mellem lunt og pi…. koldt! Og her er Cellufirm (også) det eneste jeg endnu har prøvet, der formår at signalere “Så slap dog af” til min hud..!

  17/02/2016
 • Tanya

  Søde Anette, dejlige fif! Jeg rejser en del med arbejdet og tjekker aldrig bagage ind, så jeg er også afhængig af små størrelser, men jeg hælder ofte mine yndlingsting på andre flasker. Bortset fra rens som jeg tit får med i rejsestørrelse, fx i BeautyBoxen 🙂
  Ansigt: rens, dagcreme (p.t. en fra Philosophy), arganolie.
  Krop og hår: bodylotion (en af de gratis fra hotellerne), Hårklinikkens ekstrakt og shampoo (arganolien klarer spidserne). Plus en eller anden miniduft.
  Makeup: foundation, concealer, liner, mascara, blush, læbestift.
  Og så negleklipper, skraber, kam og pincet til diverse småproblemer der har det med at opstå mens jeg er af sted… 🙂

  16/02/2016
 • Kirsten V

  Mange tak, for dine god råd og filmen:-) Her er som altid, nogen produker der skal ses mere på.

  Travel light er lidt af en udfordring for mig. Så jeg har lært min mand det istedet. 😉

  Er det ok at rense med et olie produkt inden Environ Avst ?

  16/02/2016
 • Mine rejsefavoritter er præcis mine hverdagsfavoritter, for jeg elsker nemlig at samle minidåser og flasker, så jeg kan fylde alle mine produkter på dem og have dem med mig. Jeg har ALT i mini, og jeg mener virkelig ALT. For jeg hader at rejse og pludselig stå og mangle noget vildt vigtigt. Men jeg kan også godt li’ produkter som kan multi-taske, f.eks en god læbepomade med en høj faktor. Fin video, og tillykke med din egen kanal, det manglede da bare. 🙂

  16/02/2016
 • Stine S

  Rigtig god video 🙂 Og super at du er kommet på youtube 🙂 Jeg kunne se at din kanal var privat, så vil du helst have kommentarer her eller på youtube fremover, hvis jeg har noget at sige? 🙂

  16/02/2016
 • Vibeke Juul Poulsen

  Hej Anette. Tak fordi du deler din travel ligth toilettaske med os. Jeg er ved at arbejde mig væk fra Flyggers byggesæt til noget lettere. Til huden på kroppen bruger jeg en miniudgave af Matas granatæble bodylotion, til ansigtet renseservietter, EGF til natten, Codages OH my Coldserum i 10ml embalage, Face and bodyoil lille flaske fra Juhldal, Matas sollotion faktor 15 i lille tube, Vichys lille EAU THERMALE og endelig Tromborgs lipbalm, som er uundværlig for mig.

  Min makeup består af mineral pudder med minibørtse fra Jacques Dessange, læbestift fra Lancome, mascara fra Chanel, som jeg har sværget til i mange år. Det er ikke nødvendigt med rouge, for efter en dag på ski blusser jeg over det hele. Mange hilsner Vibeke

  16/02/2016
 • Cecilia

  Yes hvor skønt du er kommet på youtube Anette 🙂
  Fedt at du kan pakke så småt.
  Jeg plejer at slæbe de produkter med jeg normal bruger og eventuelt nogle prøver.
  Har derfor heller ikke nogle bestemte rejsefavoritter.
  Overvejer virkelig den negleolie (efter anbefaling af Sara fra youblush), fordi jeg ikke synes den jeg har nu gør det helt store for mine tørre neglerødder. Hun sagde den bedste var fra CND 🙂
  Tak for den fine video med dine rejsefavoritter. Skriver især lavendel-pudderne bag øret.

  16/02/2016
 • Rikke Thisted

  Jeg har altid, når jeg flyver, en mist med. Plejer at have Caudalie’s beauty elixir med, men efter nogle meget utilfredse blikke fra kvinden foran mig, har jeg besluttet at det nok er bedre med én med en lidt mere diskret duft! Har længe gerne ville have fingrene i rønsbøls mist efter dine anbefalinger, men indeholder den ikke mere end 100ml? Tusind tak for evig inspiration! (og neeeej hvor er den fin, den lille goe oil!)

  16/02/2016
 • Birgit A

  Tak for at dele din rejsetaske, Annette.
  Når jeg rejser, har jeg altid en lille fugtspray fra Avéne med. Derudover dagcreme, serum og natcreme fra Green People og Natura Siberica med. Det er lidt forskelligt hvad jeg bruger fra de to mærker. Idet jeg kun sjældent rejser til kolde steder, lader jeg min ansigtsolie blive hjemme. Derudover mascara fra L’Oréal og foundation fra Maybelline. Jeg bruger ikke læbestift, men har i stedet et par Chubby Sticks fra Clinique med. Jeg kan have det hele i håndbagagen uden problemer i sikkerhedskontrollen.

  A propos Natura Siberica: Jeg er faldet over dette mærke, og har prøver nogle forskellige varianter derfra. Har du prøvet noget fra dem? Jeg noterer mig, at de bruger hyaluron og masser af gode vegetabilske ingredienser i deres produkter, som koster det halve af andre mærker.

  16/02/2016
 • Tak for fantastisk timing som altid! 🙂

  Jeg skal snart til Paris og selvom jeg har planer om at fylde kufferten med Franske apotekermærker, Codage og andet godt så skal jeg jo også have lidt hudpleje og make-up med til de første par dage.

  Så jeg vil prøve at blive bedre til at pakke småt med godt 😉

  Knus

  16/02/2016
 • Karin VS

  Kære Anette 🙂
  Hvad er det for en concealer fra Lancome?
  Mht pakning af grej, uha jeg plejer at slæbe det meste med 😀
  Knus Karin

  16/02/2016
 • Christina kragh

  hej anette jeg har lagt et spørgsmål under hvad der var på hylden haha der stod bla den der nye fra elisabeth arden hvad er det den kan den serum ? kram

  16/02/2016
 • Zarina

  Hej Anette.
  Har du en mail man må skrive/sende billede til?
  De bedste hilsner Zarina

  16/02/2016