Selvfølgelig holder jeg ikke de her ting hemmelige

GrownAlchemistMange

Der er tre, eller nok nærmere fire, ting, jeg synes, du skal vide i dag. Inden vi for alvor tager hul på en ny Beautytspace-uge:

ENDELIG. Grown Alchemist er landet, og jeg er begejstret. Du kan læse nogle fine ord her og i øvrigt se de tre produkter, jeg er mest begejstret for ved at klikke øverst oppe på bloggens NEWS BY BEAUTYSPACE.

BOOK-YOUR-BEAUTYBOX. Jeg vidste godt, at det ville gå hurtigt. Og derfor er der landet en lille ny portion til dig, der ikke nåede det 1. februar.

EFTERLYSNING. Mange spørger efter søgefeltet på bloggen. Det er i øverste, højre hjørne. Sammen med FB, Instagram og email er der et lille forstørrelsesglas, som er symbolet for al søgeri.

VIND A-VITAMIN. Det foregår lige her i en konkurrence, der afgøres allerede i morgen.

@beautyspace på INSTAGRAM

  

14/02/2016
VIND A-vitamin til din hud
16/02/2016
Pak så det passer

Kommentarer

 • CharlotteK

  Nej, du må da ikke holde noget hemmeligt for os

  16/02/2016
 • Lk

  Krydser mine fingre og ønsker det bliver mig der er heldig.

  15/02/2016
 • Kære Anette. Fåes disse drømme-produkter også i Århus magasin?
  Kh Marianne

  15/02/2016
 • Charlotte Madsen

  Jeg skal altså lige spørge om noget i forhold til den grundlæggende rutine og hudpleje. Når man laver forsegling efter serum og har en hud, der absolut ikke kan med olier……så forsegler jeg med paradoxe fra BP eller en dagcreme fra Caudalie. Er det ikke bare lige i øjet…;) især hvis jeg husker SPF, når jeg bruger paradoxe…? Det er ikke for at lyde selvfed, men det har taget en krig og mange gennemgange at få rutinerne under huden og samtidig forstå dem. Og jeg håber bare så meget, at det der med forsegling uden olie også er hudsundt.

  15/02/2016
 • Pernille Sparsø

  Hej Anette! Nu har jeg læst om Grown Alchemist’s produkter og må give dig ret i det lyder lovende. Du fremhæver bl.a. Detox Serum. Hvad er det som gør at huden bliver detoxet? Er det meget forskelligt fra den serum jeg bruger fra Nilens Jord. Kan ikke lade være med at smile lidt over at præparaterne hedder Alchemist. Håber det primært er huden som forvandles til guld 😉
  Er det iøvrigt usædvanligt at kosmetikfirmaer ansætter biologer? Troede at dette var gængs når vi taler forskning inden for hudpleje? Kh Pernille

  15/02/2016
 • Malene Cecilie

  Min datter på 15 er i gang med sin anden flaske dagcreme fra grown alchemist og jeg har aldrig troet på cremer, der kan forbedre huden over natten, men denne her kunne i forhold til en lettere ramt teenager-pande i hvert fald. Vi er i hvert fald imponerede

  15/02/2016
 • Christina hansen

  Så ved man godt, hvad man skal bruge næste løn på…

  15/02/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Fie – Vi har besluttet ikke at lave ‘Superhud’, som ebog pga grafikken i bogen. Du kan få 10 pct. lige nu ved at skrive ‘superskin’ i kampagnefeltet hos Arnold Busck: http://www.arnoldbusck.dk/boeger/medicin-sundhed-sygdom/poulsenanette-kristine-saadan-faar-du-superhud, og det er helt klart den bog, jeg vil anbefale dig i forhold til din alder.

  @ Viola – Du skal glæde dig.

  Stor hilsen Anette

  15/02/2016
 • Fie Skov

  hej

  jeg har lige et lille spørgsmål, vil super gerne læse din bog, aller helst e-bog, kommer superhud også som e-bog? 🙂
  og, så er jeg i tvivl om jeg skal købe den første eller den nye? jeg er 24, snart 25, hvis det har betydning? men hvilken vil jeg få mest ud af, hvis nu økonomien kun er til den ene lige nu?? men har bestemt den skal være min ferielæsning! 🙂
  ellers som alle andre, tusind tak for mange gode råd! min hud er super glad for dem! 🙂

  15/02/2016
 • Jeg er så spændt på at prøve deres produkter! Har hørt rigtig meget godt om dem 🙂

  15/02/2016

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.