Tag med på badeværelset

badhylde1badhylde2

Velkommen til Johanne. Fabelagtige søde og dygtige Johanne, der er makeupartist, stylist og blogger – og som jeg holder meget af. Her har du hendes ord direkte fra badeværelset:

Der er to ting, jeg har svært ved at lade være med. Det ene er at spise for meget sukker, og det andet er at begrænse mig til få produkter. Så Anettes bøn om at udvælge fem produkter fra mine hylder er lidt af et dilemma, så here we go på en lidt anden måde: 

 • Jeg er selektiv med rens og bruger Micellar-vand om aftenen og cremerens om morgenen efterfulgt af Anettes favoritanbefaling: Rønsbøls ansigtsmist. Herefter bruger jeg en maske eller serum til natten og serum, dagcreme og SPF om dagen. Min topprioritet er at være fugtmæt og beskyttet.
 • Et par gange om året bruger jeg Bioeffect Treatment i en kortere periode, fordi den booster min hud så fint.
 • Selvbruner har en fast plads på min hylde – det er min foundation til kroppen. Og så er jeg meget glad for maskuline/unisex-dufte – eksempelvis Molecule 01, som jeg tit blander med andre dufte. Og uanset hvornår på året du møder mig – selv i minus 10 grader og iført uldstrømper – så har jeg rød lak på tæerne. Topcoaten fra Vinylux er en favorit.
 • Mit hår kræver meget fugt, så jeg er fan af en ekstra leave in conditioner udover den fra badet. Derudover bruger jeg olie eller serum i spidserne, og er glad for især Orifluido.
 • Sidst men vigtigt er mine børns hud, hvor Exomega Steril holder huden fugtmæt og deres børneeksem nede (jeg bruger den også selv). 

SNUP TIPPET: Du får meget mere af Johanne her.

@beautyspace på INSTAGRAM

15/09/2016
Skip hurtigt den her aftenrutine
19/09/2016
Derfor er London lige til at blive pænere af

Kommentarer

 • Eva B

  Hvor er hun dejlig usnobbet i produkter!

  17/09/2016
 • Sephoras neglelak fjerner er super god og effektiv. Det er bare så s…. Svært at få tæerne ned i den 😉

  16/09/2016
 • Marie Rasmussen

  Gider ikke at gentage det Sanne skriver …. vælger bare at sige at jeg er 100% enig. Er i øvrigt mega vild med at kigge på andres hylder … og bliver da helt glad i låget når jeg kan genkende et par produkter fra min egen. God weekend i øvrigt. (Kan ikke lave happy face, men ku jeg det havde jeg smidt et par stykker ind ….)

  16/09/2016
 • Herligt at se et badeværelsesskab, som rent faktisk ligner virkeligheden. Ikke et minimalistisk, dekorativt opstillet og stylet billede med tidskorrekte produkter. Tak for det. Og rigtig go’ weekend. 🙂

  16/09/2016
 • @ Johanne – du er den, der bedst kan svare, så tak til dig. KH Anette

  16/09/2016
 • Kære Anette.. tusinde tak for jeg må vise mit skønhedsgrej frem. Og bare så du ved det holder jeg lige så meget af dig : )
  Håber det er ok jeg lige svare dine aller sødeste læsere….

  @Jette Det er en fugtgivende selvbruner til ansigt og krop.

  @Pernille Farven hedder Wildfire, så smuk.

  @birgitte Mine børn ved der vanker hvis der er noget der ryger på gulvet ; ) Det er selvfølgelig for sjov.. men tandbørsterne står faktisk i skabet fordi jeg læste engang at der kommer colibakterier på tandbørsterne hvis de står fremme på badeværelset pga af toilettet. Og det har jeg forsøgt at forklare dem på børnesprog, så nu kommer de fint på plads ; )

  16/09/2016
 • Pernille Aaby Larsen

  Jeg er også vild med Vinylux! Hvad hedder farven på den røde? 🙂

  15/09/2016
 • HeLene

  Yep, dejlige Johanne som jeg også følger på instagram, så ærlig og skøn! Nærer en drøm om at blive make-uppet af hende en dag. <3
  Dejligt med denne type blogposter!

  15/09/2016
 • Jette

  Hvad er det for en Avene der står på nederste billede helt ude til højre??

  15/09/2016
 • Åh nu må jeg snart få købt den Bioderma og prøvet den, som Johanne anbefalede mig (også).
  Kh. Birgitte
  PS. Mine børns tandbørste ville aldrig skulle stå med så lækkert dullegrej, tænk hvis de fik revet noget af det på gulvet 😉

  15/09/2016

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.