Derfor er London lige til at blive pænere af

londonautumn16a

For mig er det svært at få nok af Londons modeuge. Og jo ikke på grund af tøjet, men fordi makeupartisternes hule bag podiet, som de  deler med negledamerne og hårstylisterne – er et boblende slaraffenland af farver, fest og nye måder at gøre tingene på. Lidt af et inspirationsfyrværkeri (bevares, noget er også for tosset), hvor jeg de sidste par dage har været heldig at løbe i hælene på nogle af MAC’s dygtigste (og vildeste) artister. Her er et par smagsprøver:

 • Alt som i ALT med haven hitter (bare tænk på Tine Engers hypede nye havepoesibog). Danske Peter Jensen lavede et smukt haveshow (se nederst), hvor  den lysende makeup-komet Isamaya Ffrench gav mig lyst til gult på øjnene. Måske bare som en detalje i spil med en sort eyeliner.
 • Vipper vendt med en swung-tang og derefter vædet med farveløs gloss er SÅ fint. Også til mænd.
 • Bliv din egen mikserpult. Jeg så effekten under makeup af et tried & tested fugtforstærkende underlag blandet af en makeupartist (tjek #magicmix på Instagram). Jeg tror, vi generelt blander tingene for lid sammen.

SNUP TIPPET: Hent noget af den bedste makeup-inspiration fra London lige nu hos ypperlige @thealexbox, vanvittig dygtige @andrewgallimakeup (det er ham, der står bag de glossede vipper) og for et godt overblik: @maccosmeticksuk.

londonautumn16b

Aveda stod for håret til Barbara Casasolas show, hvor pointen bl.a. var, at man skal holde af sit krus. For det er så ægte og real life-agtigt, lød det. Se mere hvis du har lyst på @beautyspace.

londonautumn16c

MAC bagstage til Peter Jensen

15/09/2016
Tag med på badeværelset
20/09/2016
Hvad alle Go’ Morgen-folkene ville ha’

Kommentarer

 • @ Sandra S.R – hold generelt øje med OIL-FREE cremer, men hvor der er gode fugtforstærkere i som ex. hyaluron og glycerin. Dog synes jeg at Tromborgs Pure Control Creme sikrer god balance. Og så husk blotter-papir i tasken, for det kan være svært helt at stoppe det at skinne.

  @ M. Larsen – Jeg tror, du vil glæde af at læse SUPERHUD, som kan købes hos boghandleren eller lånes på biblioteket, og så har jeg ovre i højre side af bloggen et firkantet banner med konkrete anbefalinger i forhold til din efterlysning. Mht. E-vitamin, så har det antioxidantvirkning + en smidiggørende virkning.

  @ Inge S – Hvis du klikker ovre under ‘Beautyspace anbefaler’ i højre side, får du nogle forslag.

  @ Helene – Og det er seje, inspirerende profiler.

  @ Sanne – Nånånånå ;o)

  @ Pernille Sparsø – Faktisk er det overraskende flot.

  @ Lone – MAC’s Lightful Tinted Cream og så duppet med concealer ovenpå de steder, hvor man måske har brug for lidt ekstra hjælp.

  @ Louise T – Nemlig.

  Stor hilsen Anette

  21/09/2016
 • Louise T.

  Jeg er ikke sikker på, at jeg er voldsomt begejstret for det med gult på øjnene…
  Hvad jeg derimod er overordentligt vild med, er friheden til at bestemme selv

  20/09/2016
 • Lone

  Foundation Anette ….hjælp!!

  20/09/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for alle kommentarer, jeg vender tilbage onsdag morgen. Tak for jeres tålmodighed. KH Anette

  20/09/2016
 • Pernille Sparsø

  Gul er til at blive glad af, men nok ikke til mine øjne! Omvendt, er tippet med swungtangen og gloss på vipperne et af de brugbare! Dejlig dag i det londonske 🙂

  20/09/2016
 • Gul øjenskygge bliver altså ALDRIG godt, Anette, som i ALDRIG nogensinde! Med mindre man er mulat, og det er vi ikke. Go’ dag, smukke. 🙂

  20/09/2016
 • HeLene

  Dejligt på instagram og med nye tip!

  19/09/2016
 • Hej Anette
  Er begyndt at bruge Beaute Pasifique Creme Metamorphique og tåler den rigtig godt. Vil dog gerne bruge den sammen med AHA/BHA, men er i tvivl om, hvilken jeg skal købe. Kan du anbefale mig en?
  Mvh
  Inge S

  19/09/2016
 • M. Larsen

  Hej Anette
  Tak for spændende blog. Prøver her med et spm ifht A-vitamin creme.

  Jeg er 40 år og har haft atopisk hud (sensitiv, tør osv med stort behov for fugtforsegling) stort set hele livet – det er dog nogenlunde under kontrol nu, har lært min hud at kende og bruger hormonsalver når absolut nødvendigt men sørger ellers for forebyggende at holde den fugtet for at reducere eksemudbrud og udslæt . Undgår al parfume, sulfat osv , spiser fiskeolie

  Har for nylig opdaget at olieserum fungerer rigtig godt til mit ansigt under creme og samtidig strammer lidt op – brugte til start ren rosehip oil men er nu rigtig glad for RMS beauty Oil hvor der udover rosehip er mange andre gode ting i – jeg forsegler om dagen fugten med Weledas baby Whitemallow ansigtscreme… Mild og ren. (Om vinteren skal der af og til Avenes XeraCalm Balm til i ansigtet som jeg i forvejen bruger på kroppen…)

  Da rynkernes nu banker på især i pande/øjeområde overvejer jeg en natrutine med noget A-vitamin….ved godt jeg skal gå langsomt frem.

  – Kan du anbefale et A-vitamin produkt som ikke vil tørre min hud ud og som er uden parfume ejheller æteriske olier (har ikke selv ku finde noget duftfrit?)
  – Ska jeg bruge serum + creme eller bare een af delene?
  – ska jeg måske holde mig helt fra A-vitamin med min sarte hud og bruge E-vitamin produkter i stedet, som vist udover fugt osse skulle have anti-age effekt

  På forhånd tak
  Venlig hilsen
  M.

  19/09/2016
 • Sandra S.R

  Hej Anette.

  Har du en anbefaling til en dagcreme, der fugter, men uden at fedte?
  Jeg har problemer med, at min hud begynder at skinne i løbet af dagen, og jeg synes, jeg har prøvet mange forskellige cremer.

  Mvh
  Sandra

  19/09/2016