Tid til en øjenåbner

 

Oejne1

Kunne man strengt taget ikke hævde, at hvis en øjencreme virkelig er god, hvorfor så begrænse dens brug til huden omkring øjnene? Hvorfor lave noget ekstraordinært fint i små dukkehus-tuber, der til forveksling ligner vareprøver…lige indtil man får øje på prisen?

SNUP ARTIKLEN FRA BØRSEN I DAG: Som du måske ved, så har jeg verdens bedste arbejdsplads, der har sagt ja til at dele dagens artikel kvit og frit. Du får den med et klik her.

Oejne2

GOD WEEKEND.

BÆRENDE FOTO: MAC

22/03/2018
De 7 mest stillede spørgsmål besvaret
Fra hvad der virker bedst, og i hvilken rækkefølge, til hvornår vi ses
24/03/2018
Advarsel: Det her koster en kop kaffe
Til gengæld slipper du af med synlige porer

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @ Iben, du har helt ret. Det er vigtigt med SPF også under øjnene. Man kan have sarte øjne, som betyder, at du må kigge efter fysiske filtre.

  Stor hilsen Anette

  05/04/2018
 • iben

  Tak for rigtig godt indlæg.
  Jeg har ret sarte øjen omgivelser og får nemt eksem, på øjen låget. I øjeblikket bruger jeg Avene eye contour cream. Det virker rigtig godt for mig.
  Men hvad med sol faktor? Det har jeg først tænkt på nu. Jeg er 55
  Kh Iben

  28/03/2018
 • @ Randi Westh, jeg er ikke helt med?

  @ Pernille Søndergård, jeg tror ikke, det er noget, du bilder dig ind. Jeg er selv fan af gode øjencremer, men derfor er det fint lige at kende logikken. Og jeg vild med kølende eye-pads.

  @ Marianne Gylding, den indeholder masser af silikone, og deraf den flydende fillerfornemmelse (måske). Det er en smagssag, om man kan li’ fornemmelsen. Silikone er ikke farligt. Det skal bare vaskes af om aftenen, hvis vi lytter til hudlæge dr. Leslie Baumann.

  @ Linda, du kan gå så tæt på det er umuligt, uden du føler dig irriteret. Og ja til A-vit, hvis du kan tåle det. Ingen ingrediens vil dog kunne gøre en pind ved løs hud. Det kræver kniv.

  Stor hilsen Anette

  23/03/2018
 • Linda Juul Petersen

  Men hvor er det så øjencremen skal smøres på? Selvfølgelig rundt om øjnene…men hvor tæt på vipperne? Jeg synes mine øjenlåg er blevet lidt løse i det, så vil det være ok at smøre A-vitamin på der?

  23/03/2018
 • Elsker bare de der små prøver som du ikke er nærig med i de dejlige book’box. Til gengæld var det ikke muligt at få en prøve på SOS øjencreme hos min lokale kosmetolog, og måske er 600 lige til den gode side for at prøve den.
  Men den indeholder også silicone, det er ikke så godt rundt om øjnene vel Anette?
  God weekend

  23/03/2018
 • Pernille Søndergård Frandsen

  Jeg er meget glad for kølende masker under øjnene når jeg feks skal ud, men i mangel af bedre er agurk også dejligt. Jeg tror dog aldrig jeg kunne undvære min daglige øjen creme. Måske jeg bilder mg ind det virker men jeg er afhængig

  23/03/2018
 • Randi Westh

  Ja tak

  23/03/2018