fbpx

Vis os dit skrivebord, Anette. Blev der sagt

S0A2238S0A2266

Jeg sidder her stille ved mit bord. Stadig høj efter at have mødt den mest fabelagtige forsamling af kvinder i aftes i Mariager. Der var en energisk, hjertelig og åben stemning i Den Gamle Biograf (arrangeret af byens hudkloge), hvor snakken gik på hud…om tendenser, om rækkefølger, A-vitamin og hvor bemærkelsesværdig en forskel det gør med en essence-fugtspray,  når den indeholder fugtbindende ingredienser; Så bliver der nemlig skabt et lillebitte reservoir, som giver ekstra fugtmætning og samtidig får creme og serum til at strække længere.

VIS OS DIT SKRIVEBORD lyder det nogle gange på Instagram. Og ha, det er sjovt. For mit bord er ikke nødvendigvis nogen udpræget fornøjelse at se på. Ikke altid i hvert fald. Jeg er dårlig til at få gamle kaffekopper væk, dårlig til at rydde op. Til gengæld har jeg meterhøje vinduer ud til skoven – og dét er dejligt. I dag har jeg ryddet op, så det er til at se, hvad der er:

 • Guccis nye pudderblomstrede Bloom, som er rigtig fin, især efter den er faldet til og dampet lidt af på huden eller i håret efter en times tid.
 • Weledas læbebalm, der er ferskennude, som jeg elsker den. Uden at føles som plastik. Bare let, cremet, god og til at betale.
 • Shiseidos Waso-serie bliver jeg glad af at se på. Og har du ikke prøvet produkterne, så vil jeg varmt anbefale dig at se nærmere på Fresh Jelly Lotion som fugtundertrøje. Her er det dagcremen med lidt dække og SPF.
 • Aurelias Cream Body Cleanser…fordi jeg sidder og arbejder på det gode bad til Børsen.
 • Og Man Ray makeuppaletten fra Nars, som indeholder både skinnende og matte farver. Ærligt talt kan jeg kun lide matte farver på mig selv, fordi alt andet ender med at se sminket ud. Lidt shine kan dog gå an i inderste øjenkrog.

BOOK’N BEAUTYBOX: Jeg lover at forsøge at styre min begejstring. Men altså. En overvældende anmeldersucces på Beautyspace er nu endt i en beautybox, som går ud på mandag kl. 8.00 – i din indbakke, hvis du er på LISTEN HER. Det gælder glød, fugt og ja…glattere hud med hjælp fra AHA, BHA, C-vitamin og hyaluron for at name droppe et par hårdtarbejdende ingredienser. Sørger for teaser på Instagram i løbet af weekenden.

@beautyspace på INSTAGTRAM

26/10/2017
Hey, det er dit hår, vi taler om
Hår skal vel helst være, så børn og kærester får lyst til stryge hænderne...
31/10/2017
Glem hævelser, knastørre linjer og mørke rande
Sandheden om øjencremer. Og hvordan hverken hævelser, mørke rande eller uoplagte folder er noget,...

Kommentarer

 • Christina kragh

  Tak …tørbørstning tjek
  Hvad skal han smøre med kan du nævne et produkt 🙂

  01/11/2017
 • Fie skov

  hej Annette ..
  jeg er også selv forvirret,, der gik lidt galt, så de var søde at sende min pakke 2 gange, virkelig fin service fra deres side.. men jeg fik ingen kontaktinfo, og tænkte de nok kontaktede mig så, men har stadig hendes mail, så jeg sender da lige en hendes vej :)!

  tak fordi du tog dig tid!

  ha’ en fantastisk dag !

  31/10/2017
 • Charlotte

  Hej Anette. Tak for dit svar ! Ja præcis mht farven = rødbrun – vedr serum fra Skin Ceuticals. Jeg synes virkelig – at den virker god – og fornemmer ikke at det bliver en glidebane! Men jeg fik lige set på æsken – og nu er jeg ikke ekspert på silikone – (og vil heller ikke være fanatisk!) … men det var ikke bare en – der var flere silikoner – ikke? 🙂
  Uanset hvad … Jeg tror – at jeg bliver glad for den… !Charlotte

  31/10/2017
 • @ Fie – Jeg er helt forvirret. Firmaet skulle ordne alt med dig direkte. Har du ikke fået kontaktinfo til at give tilbagemelding på ?

  @ Marianne Gylding – Der er nu fine ting i Waso serien til vores alder også….

  @ Sidsel – Godt at høre.

  @ Charlotte K og KarinaVS – ;o)

  @ Helle Rick – Ryddet op af hensyn til fotografen.

  @ Marie Rasmussen – Det glæder mig.

  @ Marianne Gylding – Jeg vil foreslå ham A-vitamin til natten (fx. environ eller. BP) – og så en ansigtscreme med SPF til om dagen (fx. fra Purely Professionel) – den kan han jo så pifte op med fugtspray fra Rønsbøl eksempelvis. I forhold til ar, så kan en AHA-kur måske være god, men er det dybereliggende ar, så må hudlægen se på det.

  @ Leafysmoothie – præcis!

  @ Charlotte – Yes, nærmest rødbrun. Det underlige er, at silikonen ikke rigtig mærkes. Serummet føles ikke som en glidebane. Hvad oplever du?

  @ Christina Kragh – det er ikke affaldsstoffer (som er noget vores organer udskiller og tager hånd om), og Bio-Oil er en rigtig dårlig idé pga. basen, der er mineralsk petro-olie (altså en Vaseline-base). To ting hjælper: AHA/BHA og så tørbørstning. Og husk fugtspray.

  @ Tanja – Hvis det er om morgenen, bruger jeg bare en vaskeklud i ansigtet, så en mist (fx. Rønsbøl eller den du nævner…oplever ikke det, du siger, prøv at tage den tilbage til forretningen, måske er den en skadet flaske) ELLER Waso Jelly Lotion…så serum og creme. Det bliver for meget med både mist og Jelly…I hvert fald for mig.

  @ Rikke Jørgensen – 1000 tak.

  @ Eva B – Jeg gemmer din mail. Og har dine gode forslag i tankerne.

  KH Anette

  31/10/2017
 • Eva B

  Anette. Kommer der ikke en dag en book n beauty med lækkert hårguf? Eller måske makeup, det kunne også være så fedt at få en fin blanding af det nyeste fra din hånd! Wow! Sikke en god ide jeg fik der, synes jeg selv…i har givetvis været omkring det. Eller de mere specielle produkter; mere intensive hudkure el. lign. Det var der jo så også idag. Bioeffects 30 dages kur ville jo være en drøm…meeeen det er måske ikke en rationel forretning for dem at smide så dyre produkter efter os til billige penge.
  Nogle af os trofaste følgere har jo skabet godt fuldt op med gode basisting, kan jeg høre rundt omkring.
  ‘Thoughts?’, som amerikanerne skriver….

  30/10/2017
 • Rikke Jørgensen

  Glæder mig til mandag så dig i morgen tv! Du er fantastisk til at formidle og forenkle hudpleje! Tak for kig til dit skrivebord RJ

  30/10/2017
 • Tanja

  Hej Anette. Så altså først rens, så mist( har du en ny favorit) har den fra beaute pacifique nu men synes der kommer så meget vand ud af pumpen ) så tror ikke den bliver fast desværre. Og så Waso jelly som kan bruges som essens før serum / creme? Kh. Tanja

  30/10/2017
 • Christina kragh

  Hej Anette
  Spørgsmål…min smag 18 årige søn har så frygteligt mange røde knopper på bagsiden af overarmen…..jeg troede egentligt man fik de knopper pga affaldsstoffer men han drikker over 2 l vand om dagen…..vi har prøvet bio oil uden held….kan du hjælpe? Kh

  30/10/2017
 • Charlotte

  Hej Anette. Har lige købt H.A. Intensifier – fra Skin Ceuticals ! Der er godt nok lidt meget silikone i – ikke ? Det er da ikke noget at gøre ved.. Håber/tror på at den er god … Men har lige et spørgsmål .. Håber du kan bekræfte det … Så du havde den lille størrelse … Den serum er nærmest brun i farven..
  Er din også det ? Håber på – at høre fra dig … Charlotte

  29/10/2017
 • Lene

  For slet ikke at tale om hårdtarbejdende pakke-folk! Det er en særlig lexikasse denne gang 😉

  28/10/2017
 • Leafysmoothie

  Glæder mig til boksen har set et glimt på IG!!! Ihhh!
  Jeg er glad for waso jelly lotion og synes ikke den har en alder (apropos den anden kommentar). God weekend!

  28/10/2017
 • Kloge Anette kan du hjælpe min søn? Emil har endelig fået øjnene op for hudpleje (20 år) 🙂
  Han har været i stærk medicinsk beh. For acne for ca 5 år siden og har nu egentlig en fin hud, men han synes han mangler fugt.
  Hvad skal vi vælge? Det må ikke ret gerne dufte af blomster. Han er tør og meget lys i huden og har nogle ar efter acne. Det skal nok også være lidt nemt.
  På forhånd tusind tak <3

  28/10/2017
 • Marie Rasmussen

  Oh oh … Du har lige givet mig en grund til at glæde mig til mandag ♡
  Tak for kig af skrivebord – og rigtig god weekend ♡

  28/10/2017
 • Helle Rick

  Sådan et skrivebord samt ‘indhold’ vil jeg også gerne have 😉 Glæder mig til VIP pakken og jeg er klar. God weekend

  27/10/2017
 • CharlotteK

  Ej, hvor du frister med den boks!!! Og også med den Gucci parfume – ih, altså! God weekend:-)

  27/10/2017
 • KarinVS

  Jeg glæder mig virkelig til at se den boks god weekend

  27/10/2017
 • Sidsel

  Lutter lækre sager på det skrivebord…og ja, de høje vinduer og udsigten til skoven kan man også godt misunde dig 🙂

  Jeg holder øje med insta i weekenden – for det er jo en ren “VIP-list” af kendis-ingredienser med star-quality du der remser op 😉

  Rigtig god weekend!

  27/10/2017
 • Jeg har også kigget på waso-serien, men de siger i Matas at den er til ung hud, og ved ikke om 50+ går ind under den betegnelse 😉
  Har netop købt guccis fine parfume til min dejlige datter, den er så skøn.
  Rigtig god weekend skønne Anette

  27/10/2017
 • Fie skov

  nu du lige nævnte anmelder i bunden, kom jeg til at tænke på.. jeg vandt i konkurrencen om at anmelde rens og olie som skulle bedømmes efter 4 uger, det var i september,, men har aldrig hørt mere.. og så glemte jeg det egentlig igen. 🙂 er det droppet eller er jeg bare lige gået forbi?
  Ihvertfald har jeg været vildt glad for produkterne, og trods en lidt dyr pris er jeg fristet til at genkøbe !

  27/10/2017