fbpx

Varmeste anbefaling

liberapukka

Det var god underholdning at læse jeres bud på badeværelsesminutterne. Ifølge Euromonitor er mændenes 28 minutter fordelt sådan her: 17 % af tiden går med at smøre ansigtet ind, 2 % på håret, 0,5 % på makeup, 21 % på barbering og 38 % på bad og tandbørstning.

Så. Hvis mænd bruger 28 minutter i gennemsnit på verdensplan, hvor lang tid bruger kvinder så?

I dag skal bare være en hurtig, men varm anbefaling. For det er stadig bare-ben-tid, og netop ben er bare pænest med en anelse glød. Min favorit er en underspillet og langsomt brunende mousse, som er nem at fordele og giver et så naturligt look, at den for mit vedkommende har været skyld i flere komplimenter (noget, der absolut er uvant for mine ben). Det eneste, der på forhånd er vigtigt, er at eksfoliere med en almindelig vaskeklud, svamp eller skrubbecreme – og så altid runde ankler og knæ af (inden moussen er tør) med en anelse olie, bodylotion eller en godt fugtspray som et ekstra lag finish.

SNUP TIPPET: Jeg er blevet spurgt om min C-vitamin favorit, som er den her fra Pukka. Dels er den økologisk (hvis den slags betyder noget for dig), og dels er det ikke en hestepille, som man skal kæmpe med at få ned.

PS: Du kan stadig nå det Rudolphske ræs lige her.

 

13/09/2016
Kampen om badeværelset
15/09/2016
Skip hurtigt den her aftenrutine

Kommentarer

 • Zarah aka Fourtyfiveliscious

  udvikler den denne brændte hudlugt som de fleste self tan gør ?

  Jeg sværger til Clarins dråberne til ansigt (på din anbefaling) og organic pharmacy til krop – ingen lugt i disse men synes der er langt mellem snapsene hvad angår ikke lugt udviklende selv tans.

  16/09/2016
 • Pernille Sparsø

  Den ben mousse skal prøves næste sommer. Tak for anbefaling. Også for C-vitamin brand.
  I år bruger jeg Clarins essence som blandes i min bodylotion. Giver en super fin farve. Eneste men, og der er et men. Den lugter! Hvilket jeg synes er problemet med mange selvbrunere. Sådan et lidt brændt lugt. Andre som genkender dette?

  14/09/2016
 • Marie Rasmussen

  Lige netop den selvbruner er bare god. Jeg er fan og har fået flere af mine kollegaer med på bølgen

  14/09/2016
 • Karina Jensen

  Bedre sent end aldrig

  14/09/2016
 • CharlotteK

  Ja, det var virkelig underholdende læsning:-)
  Selvom min mand nok er nogenlunde indenfor de 28 minutter, så fordeler den tid han bruger på de forskellige ting sig dog noget anderledes!
  Jeg er ikke så glad for at bruge sådan noget selvbrunende noget, da jeg synes, jeg har en tendens til at klatte med det. Det bliver for svært at smøre jævnt med det bag på benene, synes jeg.

  14/09/2016
 • HeLene

  Den vitamin c har jeg også! Virkelig god, og har skønne bonus ingredienser!

  14/09/2016
 • Liselotte frantzen

  Jeg prøver endnu en gang☺️og krydser fingre

  14/09/2016