Se, hvad der er tilbage

Magnetic_4_box and tubes

Jeg ved det. Der er mange måder at få længere øjenvipper på – ofte er de enten bare tidskrævende, halvdyre eller svære at få til at fungere med mindre, man er en skolet makeupartist. Selv har jeg eksempelvis aldrig fået et fortroligt forhold til kunstige vipper. Når det er sagt, så er jeg begejstret for vippeserum, fordi det virker med seks til otte ugers tålmodighed, før resultatet kan ses. Til gengæld er det ens egne vipper.

Skal det både gå hurtigt, være pænt og samtidig noget, du selv kan klare, så er kombinationen af engangsfibre og mascara oplagt, og nøj hvor har jeg manglet resultatet af den simple teknik med først mascara, så fibre, så mascara igen, som Magnetic Lash gør så godt. For 250 kroner. Og nu ser det ud til, at den er tilbage. I hvert fald var det for mig et glædeligt gensyn, da jeg så den i sidste uge.

SNUP TIPPET: Du finder Magnetic Lash hos dygtige Else, der i øvrigt – hvis du bor tæt på vejle – har fået indrettet den fineste klinik med en samling ret cool mærker. Se også den gode Johanne trylle med Magnetic Lash på en måde, så alle kan gøre det efter. Vær opmærksom på, at den kan drysse, hvis ikke de tre step bliver fulgt. For nogen, men bestemt ikke alle, drysser den alligevel.

NB: Hvis du har erfaring med andre mascaraer, der med fibre gør det virkelig godt, så byd endelig ind.

EFTERLYSNING: Vi mangler fire vindere fra Avéne-konkurrencen. Meld dig her, hvis du ikke allerede har skrevet til Birgitte (og du altså er blandt de heldige).

05/09/2017
I krise og kærlighed
Nogen er bekymret. Nogen vil have mere. Andre vil bare vide, hvordan negleolie virker.
07/09/2017
Foundation mod rødme
Hvad der overraskende nok fungerer bedst

Kommentarer

 • Leafysmoothie

  Det er den mest sorte og mest holdbare mascara jeg har haft, men jeg bruger ikke fibrene… Den drysser ikke på mig!

  09/09/2017
 • Sunflower

  Ja, helt på samme måde som Johanne. Og får også det flotte resultat til at begynde med, men der går ikke 1 time inden mine vipper har drysset og jeg under øjnene har et lag fibre. Slutter altid af med et lag mascara for at “forsegle” fibrene.

  07/09/2017
 • Cecilie

  Jeg gik egentlig også ud fra, der ikke var betalt indhold på siden, men så har jeg set nogle produkter nævnt – som f.eks. Rudolphs selvbruner – som jeg har set været angivet som betalt indhold på andre blogs, og så den her ret positive anmeldelse, og så blev jeg lige pludselig i tvivl. Men rart at vide, at man fortsat kan regne med upartiske anmeldelser fra din side! Kh.

  07/09/2017
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Cecilie – det er meget enkelt. Jeg laver aldrig betalt indhold. Hvis et indhold er betalt, så skal det jo stå i teksten, på samme måde, som vi i Børsen nævner, hvis der er talte om en inviteret pressetur.

  Jeg anbefaler varmt mange ting på Beautyspace – ligesom jeg også gør det modsatte. Bare spørg TÆNK eller se mine seneste bemærkninger om Tan Optimizer for at nævne et par eksempler.

  Så jeg er nok ikke helt med på, hvad det specifikt er, der er svært at gennemskue for dig?

  Alle Beautyspace-undersøgelser viser, at mine læsere gerne vil have sande anbefalinger, så det vil fortsætte. Dét, der derimod ER betalt, er bannerne du ser på siden. De har dog ingen indflydelse på indholdet.

  @ Trine M – Den har mig bekendt været væk fra det danske marked. I hvert fald har jeg ikke kunne købe den de sidste mange måneder. Måske har jeg set for dårligt efter.

  @ Sunflower – Prøv lige at se Johannes video. Er det sådan, du gør også?

  @ Amaja – Er du ikke rar at sende mig en mail på open-mind@mail.dk, for jeg kan faktisk se, at du har en uafhentet trøstepræmie…så det var vel godt nyt.

  @ Paula – HVOR har du købt den? Fortæl, fortæl.

  @ Eva B – Også selvom du følger Johannes metode?

  @ Gitte Salling – Godt at høre din (og andres erfaring). Så tak.

  @ Charlotte K – Tak for indspark Charlotte – og også på trods af de tre lag.

  @ Sanne – Ja, det er et tosset navn. Enig. Intet magnetisk over den.

  @ Amalie – Det er HELT det samme men med en smule styrkeforskel fordi brynshår er lidt kraftigere end vippehår. Så: Du kan sagtens bruge et vippeserum på brynene, men producenterne anbefaler ikke at gøre det omvendt. Jeg vil dog ikke være så nervøs. I forhold til neglene (hvis du husker det tip), så er de tests lavet med bryn-serum. M2 og Revitalash er de bedste.

  @ Henriette – Du er velkommen til at sende mig en mail på open-mind@mail.dk og vi kan tjekke om der er noget med din email i forhold til listen. Desværre er boxen helt udsolgt.

  Stor hilsen Anette

  07/09/2017
 • Henriette

  Hej
  Jeg ved godt, jeg er sent ude, men jeg har ikke modtaget en mail vedrørende beauty boxen, er der sendt en mail for denne måned?
  Jeg modtager dagligt mails om tips, men har altså ikke modtaget en mail angående denne måneds box.
  Hvad indeholder boxen og hvordan køber jeg den nu?
  Kh Henriette

  07/09/2017
 • Amalie

  Kære Anette. Jeg kan ikke blive klog på om brynserum vil kunne bruges som vippeserum og omvendt? Jeg synes at jeg har læst et sted (som jeg nu ikke kan finde) at brynserum blot er lidt stærkere men at det i bund og grund er det samme som vippeserum. Hvad er din mening om dette ?:)

  06/09/2017
 • Hvori består det magnetiske? 🙂

  06/09/2017
 • CharlotteK

  Jeg synes også man får enormt flotte vipper af den, men som de andre også er inde på, så drysser den ret så meget.

  06/09/2017
 • Gitte Salling

  Hmmm. Er faktisk ikke begejstret for den. Den drysser desværre. Det bliver ellers flot, men på mig holder den ikke længe.

  06/09/2017
 • Eva B

  Ja, jeg kan heller ikke med magnetic lash – den eneste mascara jeg virkelig kan få til at drysse….

  06/09/2017
 • Paula

  Tilbage? Har de nogensinde været væk? Jeg har brugt Magnetic Lash de sidste par år og undret mig over, at der ikke er mere hype omkring dem. Jeg ELSKER dem!

  06/09/2017
 • amaja

  syntes det er for dårligt af vinderene ,lav en deadline og hvis de ikke henvender sig så træk igen ,vi er mange der gerne vil vinde og hjælpe

  06/09/2017
 • Sunflower

  Jeg melder mig da gerne som aftager af Avené, hvis det er så besværligt at komme af med de vidunderlige produkter;-)

  Iøvrigt har jeg prøvet den ovenstående mascara, men på trods af mange gode anmeldelser, synes jeg den drysser. Måske bare på mig. Måske gør jeg noget forkert. I hvert fald har den ligget i skuffen i et halvt år…

  06/09/2017
 • Trine Malchow-Møller

  Hvad mener du med “er tilbage”?

  06/09/2017
 • Cecilie

  Hej Anette,

  Jeg synes ofte, det desværre er lidt svært at gennemskue, hvornår dit indhold er sponsoreret/betalt.

  Er der for eksempel tale om et betalt indlæg her?

  Kh.

  06/09/2017