10 minutters-tippet til struttende fugtmæt hud

MegaHess1

I går gik på den snorlige opskrift til festklar hud.

Men jeg glemte fiffet, der tager cirka 15 minutter, og som godt nok kræver, at du bevæger dig enten til Illum, Salling eller Magasin. For vil du for alvor have hurtig hjælp til struttende fugtmæt hud, så er et såkaldt oxygenboost noget, der kan ses og mærkes. I cirka 24 timer.

Hvad der sker, er, at et tætpakket hyaluronserum bliver blæst ind i huden med airbrushagtig mekanik. Du kan sammenligne effekten (frem for bare at smøre på) med vin, der dekanteres. Når airbrushen er tømt for serum, går hudplejekonsulenten tættere på ansigtet med airbrushen og puster (med maskinen, ikke munden) frem og tilbage over hele ansigtet og decolleté, indtil serummet er optaget i huden, som de fleste vil opleve mere blød og fyldig.

Behandlingen koster 150 kr. på Arden-standene, som giver pengene tilbage ved køb af produkter. Hvis du virkelig vil give den gas, så bed om en lavfrekvent svagstrømsbehandling med Nuface først. Jeg tør ikke sige, om det er samme princip med beløbet og pengene tilbage, men en omgang opstrammende strøm koster ikke mere end de 150 kr.

SNUP TIPPET: Jeg ved, at mange i den her uge har været inde for at prøve oxygenbehandlingen. Hvis du hører til dem, så del endelig din oplevelse, god som mindre god, her i kommentarfeltet. Vi vil gerne vide alt!

PS: Der er tale om speed-service behandlinger, som kan fås året rundt. Også i Odense…

06/03/2018
Tryk på speederen til Oscar-klar hud
For der ER et fugttrick. Der ER også umiddelbar glans at hente. Blandt andet...
09/03/2018
Hun kommer med det, alle arbejdspladser har brug for
Også din. Og så tror jeg, at teaser-listen til næste uge måske er skrevet...

Kommentarer

 • Laura

  Du spurgte til, hvilke produkter jeg endte med at købe med hjem og here goes:

  Jeg besluttede mig for at forkæle mig selv med Superstart – skin boosteren, som altså allerede har gjort noget godt for min huds glød.

  Og min mormors Arden-fetich dukkede op i hukommelsen, da behandleren gav mig en kapsel Ceramide Daily Youth restoring serum på. Om det var tankerne om en mormor, der til sin dødsdag fik ordnet hår en gang om ugen og smurte sig lystigt med de gyldne kapsler, så ingen troede, at hun var en dag over 65, skal jeg ikke kunne sige. Men hver morgen bruger jeg nu en kapsel, der er nok til både hals og decolleté og jeg synes, det er den vildeste luksus!

  Og fordi der var tre produkter for prisen af to, så nappede jeg en Eight Hour Hydrating Mist med. Jeg elsker mists og den her er i en god størrelse, som er tilladt i håndbagagen i flyveren.

  Og så fik jeg jo også den lækre mascara, som hørte med i det supergode tilbud – og som en der aldrig har sværget troskab til én mascara, men køber hvad der nu lige er på bud eller jeg hører godt om, så tror jeg, at jeg har fundet min eneste ene!
  Jeg har aldrig haft smukkere vipper.

  19/03/2018
 • Louise Lyes

  Jeg fik behandlingen i Aarhus, og den kan helt sikkert anbefales. Jeg kan tydeligt se og mærke forskel på min hud, som er meget mere gennemfugtet nu. Behandlingen er helt sikkert de 150 kr., værd, hvis ens hud trænger til et fugtboost. Behandleren var sød og imødekommende og på ingen måde aggresiv med at sælge deres produkter. Man fik en fin goodiebag med, og jeg glæder mig til at prøve øjenkapslerne.

  12/03/2018
 • @ Ann Marie, 1000 tak for dine pæne ord. Mht. SPF som slutlag, så er det ofte rart at få det i et tyndt og fint lag. Se om det konsistensmæssigt fungerer godt for dig med løsningen du nævner. Ellers er der på min Insta-story i dag et bud på en anden fabelagtig god SPF-løsning.

  Afhængig af hudtype, så vær varsom med olier. Ex hvis du er fedtet/kombineret. Jeg ville måske vælge en mere straight A-vitamin løsning fx fra Environ (begynd med deres AVST GEL) under dit P&M eller brug Booster 3 fra Beauté ovenpå din P&M.

  Stor hilsen Anette

  12/03/2018
 • Ann Marie

  Hej Anette
  Jeg må have din hjælp – du er altid så sød til at svare alle når du sender dine daglige skønhedsvejledninger ud til os. Jeg ved ikke lige hvor mit spørgsmål hører hjemme, så derfor prøver jeg lige her

  Jeg har fulgt dig siden efteråret og jeg er tosset med alle dine tips til hvordan vi kan holde vores hud pænere og yngre Jeg forsøger efter bedste evne at suge til mig af hvilke produkter der kan fungere for mig.

  Jeg er 42 og har vist en normal hud med lidt tendens til at skinne lidt.
  Jeg bruger om morgenen efter rens, Pestle&Mortars hyaloronsyre, øjencreme fra Bobby Brown (den fra februars pakke) la mer ansigtscreme ❤️❤️❤️❤️ og nu kommer så et af mine spørgsmål; For at få spf vil det så være en ide at putte Estee lauder Daywear /advanced-multi-protection-anti-oxidant-uv-defense-spf-50 på?

  Om aftenen efter rens bruger jeg igen p&t hyaloronsyre og cremen. Jeg kan se at p&t har en natolie – Superstar Night Oil, som så vidt jeg kan læse mig til vil være et godt bud på noget at det som du skriver a-vitamin gør – men er det mon korrekt forstået? Og vil jeg i stedet kunne bruge pudderdåsernes niacinamid 10%, som er noget billigere. Jeg vil jo så gerne opnå alle de fordele du skriver om, og hjælpe min hud, mens jeg sover

  På forhånd tusinde tak for alle dine gode råd – Det er fantastisk læsning

  Mange hilsner fra Ann Marie

  10/03/2018
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Birgitte B – Glææææææder mig! Tak fordi du deler din gode erfaring. Stor hilsen Anette

  09/03/2018
 • Jeg var i Magasin i Kbh. i går. Først kom jeg for tidligt (45 min.), men de søde damer fik byttet rundt på bookingerne, så jeg kom til med det samme. Og det var simpelthen sådan en god oplevelse. På intet tidspunkt forsøgte konsulenten at sælge. Hun var blot oplysende og spurgte ind til mine rutiner. Forklarede hvad ville være godt for min hud. Selve behandlingen var rigtig lækker og selv i dag føler jeg huden er ‘plummed’. Jeg havde lidt prikken på kinderne, men ikke noget ubehageligt. Jeg måtte selv spørge om prisen på de produkter, jeg var interesseret i. For mig betyder det meget, at der ikke blev presset på for salg. Jeg købte en SuperBooster, som jeg er meget spændt på. Jeg kunne godt finde på at booke behandlingen igen – eller en af de andre behandlinger. Kh. Birgitte

  09/03/2018
 • @ Lili, tak for dit spørgsmål. Du vil finde folk, der fraråder det, men også mange, der gør det modsatte. Eksempelvis finder du mange produkter, der indeholder både BHA og AHA. Og jeg er ikke nervøs. Min teenagesøn slap af med akne ved at bruge en kombination af Danish Skincares BHA lotion toppet med Lancômes Cresendo. Uden at blive tør i huden. Men man skal naturligvis holde øje med sin hud.

  @ Wickie, det lyder jo enestående. TAK fordi du deler din erfaring.

  @ Pernille Larsen, hvor er jeg glad for, at din behandling gik så fint. Det må bero på en grum misforståelse det med SPF døgnet rundt. For det er direkte gak, og selvfølgelig ikke hverken smart eller gavnligt.

  @ Lissi, hahahaha, er vild med GAMMEL HUD.

  Stor hilsen Anette

  @

  09/03/2018
 • Lissi

  Dejlig behandling i Odense. Stadig lækker fugtet. Jeg fik den serum til gamle huder ( tør ikke skrive anti age) (^;^)

  08/03/2018
 • Pernille Larsen

  Jeg fik en oxygenbehandling på Kongens Nytorv i går, og huden på de tørre kinder er simpelthen blevet så blød! Det er bestemt ikke min første ansigtsbehandling, men jeg har aldrig oplevet et lignende resultat, så jeg giver gerne 150 kroner for endnu en behandling på et senere tidspunkt. Til gengæld undrede jeg mig over sælgerens anbefaling af dagcreme med SPF 30 til både nat og dag – det giver da ikke mening at sove med solfaktor?

  08/03/2018
 • Wickie Birkholm

  Hej Anette. Jeg var til behandling i magasin Kgs. Nytorv … her 2 dagen holder huden stadig godt på fugten…
  glæder mig til indlæg om bb creme… tak for din vidudnderlige blog … god weekend lige om lidt

  08/03/2018
 • Lili

  Halløj!
  Lidt random blogindlæg jeg skriver på, men jeg har lige et hurtigt spørgsmål.
  Du anbefaler jo ofte (så vidt ens hudtype passer til) at man bruger AHA/BHA som såkaldt “døråbner” til Vit A – men jeg kan se du også “følger” mange af Leslie Baumanns anvisninger.

  Og jeg læste en udtalelse fra Leslie Baumann, hvor der netop blev FRARÅDET at disse blev brugt sammen?
  Hvad tænker du om det?

  08/03/2018
 • @ Rikke – Det lyder fabelagtig fint. Og ja – hvor er det dog vidunderligt, når nogen har overskuddet til at give en de gode sandheder med hjem. Som den med god hud. Herligt. Tak fordi du skriver.

  Stor hilsen Anette

  08/03/2018
 • @ Birgitte B, fortæl. Jeg er spændt på din oplevelse.

  @ Malene, tak for din tilbagemelding. Hvor længe holdt huden fugtniveauet? For det er jo en Askepot-behandling.

  @ Netty, godt at høre. Ville du gøre det igen før en fest eller noget andet stort?

  @ Anni, ja, men. Men det med goodiebag osv. er denne uge i Aarhus/Kbh. Behandlingen og det med beløbet tilbage ved køb af produkter gælder alle steder inkl. Odense.

  @ Laura, godt at høre. Ikke at du købte noget, men at oplevelsen var god. Hvad valgte du at tage med derfra?

  @ Maria L, det må være gode forbindelser…jeg ville også gerne have en oxygen-‘pistol’ derhjemme.

  @ Anette, Altså! En mist med fugtbindende ingredienser, som er tilfældet med Miracle Mist er oplagt som det første fugtlag før alt andet og lige efter rens. Derudover kan man supplere med den i løbet af dagen.

  @ Beam, tak fordi du kom til Randers. Så hyggeligt. Behandlingen er on going.

  @ Monica S, det bestemmer du selv. De kan håndtere det hele, tror jeg.

  @ Lissi, spændt på hvordan det er gået.

  @ Maria Høj, dejligt at høre. En oxygenbehandling er ikke en hård behandling for huden, så kan der være andet i spil (og ja, vejret er en faktor, men kan næppe være hele forklaringen).

  @ Jessica, det er alt andet end i orden. Er du rar at sende mig en uddybende mail på open-mind@mail.dk, for det skal vi lige have gjort noget ved. Jeg sender ikke Beautyspace-læsere videre til en oplevelse for at de skal få kritik for det, de bruger.

  @ Nina HUCL, Tak for din tilbagemelding på oxygenbehandlingen.

  @ Nathalie, er du rar at sende mig en mail på open-mind@mail.dk. Jeg vil gerne bede om lidt flere detaljer fra dig, for det er ikke den oplevelse, du skal have. Og så må vi finde ud af noget, for det skulle netop være en ikke-salg-salg treat.

  @ Stephanie, hmmm…send gerne mail med uddybning på open-mind@mail.dk, for jeg vil gerne høre lidt mere. Glad for at behandlingen med oxygen var så fin.

  @ Wickie, fantastisk at høre. TAK for din tilbagemelding. Hvor var du henne? På Kgs. Nytorv? Der kommer snart en genial BB-creme på bloggen.

  @ Caroline F, tak for din tilbagemelding. Vil du sende mig en mail på open-mind@mail.dk, så finder vi lige ud af noget. For du skal helst være glad, da det var på min anbefaling.

  @ Maria, det tyndestflydende først.

  @ Rikke, håber du har modtaget min mail. Vi fikser det. Du skal helst være glad, da det var på min anbefaling.

  Stor hilsen Anette

  08/03/2018
 • Rikke

  Fik en rigtig fin speedservice i dag i Magasin på Kgs. Nytorv. Ja, de ville gerne sælge produkter, men det synes jeg ikke man tænke andet om end “selvfølgelig”. Jeg oplevede at min behandler tog sig virkelig god tid og spurgte meget ind til mine hudplejerutiner, som hun kun kunne bifalde. Gik derfra med gode svar på et par spørgsmål og virkelig lækker, boostet og fugtmættet hud. Og så fik jeg sådan ca. 10 gange at vide, at jeg har virkelig fin hud – så tog en god portion selvtillid med hjem også:-)

  08/03/2018
 • Rikke

  Hej, vil bare lige dele min erfaring, jeg var inde og få behandlingen idag- selve behandlingen varede 5-7 min. og her til aften har jeg lige opdaget min hud er knas tør- som i skaller af Har normalt meget fugtig hud, så desværre ingen anbefaling herfra

  08/03/2018
 • Maria

  Tusind tak for svar vedr BHA og AHA….jeg vil straks købe mig lidt salisylsyre 🙂 Hvis jeg nu vil bruge begge dele (bruger frugtsyre fra Ole Henriksen), hvad skal så på huden først?

  08/03/2018
 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for alle tilbagemeldinger. Meget interessant læsning. Jeg vender tilbage til hver og en af jer i løbet af i dag. Her på bloggen. Stor hilsen Anette

  08/03/2018
 • Caroline F

  Jeg har desværre også nogle røde og sviende kinder og pande efter behandlingen i dag, men jeg ved min hud også er sart.
  Jeg følte dog at det snarere blev en salgstale om alle Ardens produkter, og når jeg spurgte ind til ingredienserne kunne hun faktisk ikke svare….
  Jeg vil dog ikke kalde det en dårlig oplevelse, mine forventninger var måske bare noget andet.

  07/03/2018
 • Wickie Birkholm

  Jeg var så heldig at det var min tur igår til behandling hos Elisabeth Arden.
  Jeg var der kl 10.00 og sikke en udsøgt behandling. Der var på ingen måder travlt, der blev taget god tid og jeg blev virkelig pudset om.
  Det er den skønneste følelse af få den behandling. Jeg vil gerne have flere, da det er stærkt vanedannende.
  Jeg må prøve det med Nuface også.
  Bagefter Min hud var rigtig pumpet og min hud så så flot ud efterfølgende….
  Jeg kan mærke forskel…
  Anette jeg mangler den perfekte BB cream/ foundation .. prøvede Armani silk du sådan har snakket om og farve 4 passer perfekt … jeg syntes bare den er lidt tør på mig og sætter sig lidt i fugerne.
  Kan du anbefale et sted eller en makeup artist som virkelig kan finde “ the one “ … kan godt lide det lidt våde look

  07/03/2018
 • Stephanie

  Tak for muligheden, det var en dejlig behandling for kun 50kr. plus goodiebag.

  Jeg blev mødt af en rart kvinde fra Elizabeth Arden (EA). Hun spurgte ind til mine hudplejerutiner og ellers fortalte hun livligt om EA’s produkter. Jeg følte helt klart at hun fik nogle gode ting frem i forhold til min hud, og jeg gik derfra med en dejlig glød. Desværre skiftede den venlige dame lidt grimasse, da jeg valgte ikke at købe nogle af de produkter hun anbefalede. Som jeg sagde til hende, så har jeg et seriøst lager.

  ….Alle de skønne Book’n Beautybox fra BEAUTYSPACE 😉

  07/03/2018
 • Nathalie

  Jeg var til behandling i mandags og var ret skuffet. Det tog 10 minutter i alt, og sælgeren prøvede desperat at få mig til at købe en masse bagefter. Kunne ingen forskel se på huden.

  07/03/2018
 • Nina HUCL

  Har også fået behandlingen, og ja, jeg fik glød. Så oxygenbehandlingen giver jeg gerne 150 kr. for en anden gang.Til gengæld var de cremer, hun efterfølgende behandlede med, slet ikke nok til min tørre hud i vintervejret, så jeg gik resten af eftermiddagen rundt med en følelse af stram og tør hud

  07/03/2018
 • Jessica

  Jeg var i magasin i Kbh i går – fin behandling. Jeg mistede bare lidt tillid til konsulenten da hun havde utroligt travlt med at kritisere de produkter jeg bruger (Bioeffect, filorga, BP a vitamin).
  Efter rens i aftes kunne jeg ikke mærke den helt store forskel på min hud, til gengæld vågnede jeg med poser under øjnene i dag, meget mystisk, det plejer jeg aldrig, ved ikke om det har noget med behandlingen at gøre?

  07/03/2018
 • Maria Høj

  Jeg fik behandlingen i mandags og fik en virkelig kompetent behandling. Dog tror jeg desværre behandlingen er for hård for min hud, specielt på kinderne, har været meget røde og svidende siden. Måske det skyldes kombien oxygenboost og iskoldt vejr?

  07/03/2018
 • Lissi

  Ja til Anni – Odense har det også. Jeg har lige undersøgt det og skal derind i eftermiddag. De vil helst, at man booker, men det er ok uden. 😉

  07/03/2018
 • Monica S

  Jeg skal derind på lørdag. Skal man komme med afrenset ansigt og uden make-up?

  07/03/2018
 • Beam

  Hejsa.
  Hvor længe kan man prøve den her behandling?

  (Tak for sidst – igen igen! Det var så hyggeligt og lærerigt!)

  07/03/2018
 • Anette

  Dejlig eftermiddagspause med mini-behandling og mascara til en 50’er!

  Var ude efter deres Eight Hour Miracle Hydrating Mist, men der blev sagt, at den var til at pifte med i løbet af dagen….
  Iflg. tidligere opslag herinde synes jeg at have læst, den var egnet til brug efter rens.

  07/03/2018
 • Maria L

  Jeg fik behandlingen derhjemme (gratis!), selvfølgelig fordi jeg kender én 🙂 Jeg må ærligt indrømme, at mine kinder sved efter behandlingen, sandelig også en smule under behandlingen. Og mange, mange flere dage efter …. Om det skyldes, at jeg er lidt sart på dét område, fordi jeg prøver at vænne min hud til retinol og huden allerede er lidt påvirket eller fordi jeg bare har sart hud .. don’t know. Men følelsen af glat hud, faktisk i flere dage derefter, den var ikke til at tage fejl af – selv mine læber havde ikke meget behov for læbepomade.

  07/03/2018
 • Laura

  Jeg tog imod det gode Beauty Space-50 kroners tilbud om oxygenbehandling og en mascara i Magasin i Kbh.
  Det var en super oplevelse. Og ja – det var også en god forretning for Arden, som havde held med at sælge mig nogle produkter 🙂
  Jeg kunne helt sikkert mærke forskel på min hud, som strålede og var fugtmættet på en virkelig behagelig måde.

  07/03/2018
 • Anni

  Også Magasin i Odense?

  07/03/2018
 • Netty

  Jeg var i Magasin i går og nød den lille behandling, som i den grad boostede min hud med glød.Den virkede også lidt pumpet – på den gode måde. Jeg kunne li’, hvad jeg så i spejlet – og gik glad derfra med goodiebag 😉

  07/03/2018
 • Malene Lærke Thorsen

  Har lige nu en skøn fugtmættet hud efter behandlingen hos Elisabeth Arden for 1 tie siden og en lækker goodie bag i tasken. Dejligt

  07/03/2018
 • Jeg skal derind i morgen og glæder mig 🙂 kh. Birgitte

  07/03/2018

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.