fbpx

De 2 ting, som vi i 2019 for alvor vendte ryggen

Rigtig godt nytår!

Jeg kan ikke huske, hvornår et nyt år har føltes så markant anderledes. Og det må hænge sammen med, at vi (i flok) har rykket os mere end normalt.

2019 endte for mange med en lettere social medie-lede, selfien blev dømt stendød,  Magasinet The New Yorker talte om ”Instagram-ansigtet”, som vi har fået nok af (tænk perfekt manipuleret hud og opblæste trutmunde).

Vi længes i stedet efter menneskelighed, folk der mener noget, vil noget. Vores nye klima-ikon blev et glimrende eksempel på, at ingen er for lille til at flytte/rykke/bevæge andre. Vi mærkede ketchup-effekten på miljø, klima og stillingtagen. Skønheds-producenter bliver ristet, hvis de ikke tager stilling. Især fordi vi andre (kunderne) søger klima-trøst. Tjek @esteelaundry ud på IG.

I 2020 vil vi for alvor:

 • Se søvn som skønhedsmedicin. I en grad, der har fostret nye søvnuniverser herhjemme som The Beauty Sleeper og The Sleep Lab. Vi vil udvide vores sovesortiment fra lavendelpift på puden til omsluttende tyngdetæpper, bodylotions og badesalt med det søvn-associerende mineral magnesium og søvnhormonet melatonin. Og CBD, CBD, CBD…
 • Søge spiritualiteten, det åndelige – men vi vil ikke (som tidligere) lade den vibrerende energi stå alene. Den bliver tilsat sund hudplejefornuft blandt andet på den måde, Amazing Space går til krystallerne, og Naughty Alchemist respekterer naturens højere orden. Begge dele vender vi stærkt tilbage til.
 • Komme til oplyst hudpleje-fornuft. De kloge forbrugere (dig og mig) er både en trussel og en mulighed derude, og vi følger i den sammenhæng op på denne her.

SNUP TIPPET: Januars Book’n Beautybox udkommer på tirsdag den 7/1 klokken 8.00. Hop på listen her, hvis du ikke allerede er der. Nogle har haft problemer med at modtage box-mailen (især hvis der er tale om hotmail) – det ændrer du på ved at tilføje hello@beautyspace.dk til dine kontakter. En smugkig af indholdet er lagt på Instagram @beautyspace under stories.

20/12/2019
Feriefred fra mig
Dog skal du vide én ting
05/01/2020
Dit overblik
Årets bedste produkter + foredrags-datoer

Kommentarer

 • Jette B

  Kære Anette. Det er bare squalane olie. Købt hos Honeygreen tror jeg. Olien er tidligere omtalt her på bloggen. Nu er jeg blevet opmærksom på, at det er en body oil. Måske ikke så smart at rense make-up af med den. Blander den med min bodylotion. Og en dråbe på hver kind, som det sidste inden foundation.

  06/01/2020
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Sanne, vi prøver i hvert fald ;o)

  @ Pernille S, takket være din flittighed i kommentarfeltet, så er der jo også emner, der nærmest føder sig selv.

  @ Maria, det afhænger lidt af om du er til de tørre eller den fedtede side i forhold til valg af foundation. I mit tilfælde har jeg normal til kombineret hud, og jeg er glad for den foundation, der på Beautyspace blev kåret som ÅRETS MAKEUP (hvis du ser i topbjælken finder du den). Jeg er glad for concealere fra både Tarte og Bobbi Brown. Men ofte bruger jeg bare en farvet dagcreme (som WASO linjen fra Shiseido) og så med et enkelt strøg mineralpudder ovenpå. Endelig er det jo vigtigt, at din hud er i ordet – altså fugtmæt og beskyttet, for ellers går det selvsagt ikke med nogen foundation overhovedet.

  @ Ferogh, 1000 tak, se gerne mit svar til Maria. HUDEN er jo det vigtigste som godt grundlag, så har du den godt fugtmættet? Når du nævner tørheden, så prøv en kombi af et fugtserum og så Beauté Pacifiques serum Paradoxe under…bare som et let underlag, nærmest primeragtigt. Altså lige under din foundation. Lad mig vide, om det virker.

  KH Anette

  06/01/2020
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Iben, 1000 tak, så pænt af dig at huske på min fødselsdag. Vi tager året sammen.

  @ Rikke, teknisk er den lagt i shoppen, så ja, men der er jo ingen forklaringer…før tirsdag kl. 8.

  @ Eva B, 1000 tak for dit gode indspark og ikke mindst: Godt nytår til dig!

  @ Eva, mange tak for dine ord. Jo, jeg vil tale mere hår…det lover jeg.

  @ Frederikke, HA. Jeg er vild med den sætning her fra dig: “være i livet frem for at vise det frem”. SPOT ON. TAK.

  @ Jette B, tak for dine ord. Hvad er det for et produkt, du henviser til specifikt, for det er vel ikke bare squalane-olie? Er huden ikke fedtet efterfølgende? (hvis det er det).

  @ Mette Sloth, 1000 tak, og ja, det er det. Man skal være skarp i forhold til, hvad man vil/ikke vil, for ikke at ende i sovsen af endeløs scrollet.

  KH Anette

  06/01/2020
 • Ferogh

  Hej Anette
  Min hud er så tør og med estee lauder double DayWear ser jeg ikke så ung ud – min hud ser bedre ud uden foundation -kan du anbefale noget? Du ser jo så flot ud og din hud er bare så flot!

  06/01/2020
 • Msria

  Kære Anette.. må jeg spørge dig om, hvilken foundation og concealer du er mest glad for? I en alder af 46 år kan jeg stadig ikke finde “det rette”..du ved, tør hud, let rødme, lidt pigmentpletter.. ja, huden ændre sig bare meget disse år.

  Ha’ en dejlig dag, vh Maria

  06/01/2020
 • Pernille S

  Godt nytår, Anette!
  Det har været en tiltrængt juleferie! Også væk fra de sociale medier, som på godt og ondt optager/tager min tid. Glæder mig til at se hvad du har på hudtapetet i det nye år. Har ikke specifikke ønsker for hvilke emner jeg synes du bør tage op. Synes du har for vane, at komme godt omkring helheden – fra top til tå. Så jeg venter spændt på, hvad du vil sætte i fokus dette år! Kh Pernille S

  06/01/2020
 • Sanne

  Åh, hvor lyder det dejligt, at vi er blevet kollektivt fornuftige. Rigtig godt nytår, smukke. 🙂

  06/01/2020
 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for kommentarer og spørgsmål. Jeg er tilbage på bloggen mandag den 6. januar. Tak for din tålmodighed.

  KH Anette

  05/01/2020
 • Mette Sloth Eriksen

  Ja man kan føle sig drænet af Facebook og Instagram og det noget kunstige univers. Værst synes jeg den forurettethed der er på FB er det værste. Jeg har personligt holdt pause i 14 dage med FB, og det er jo en værre tidsrøver. Tillykke med dagen igår Anette – glæder mig til at følge med i 2020

  04/01/2020
 • Jette B

  Kære Anette. Rigtig godt nytår til dig og familien. Tak for dig og din blog. Jeg glæder mig til et nyt år med facts og dokumentation for det, der virker.
  Jeg har netop renset make-up af med squalan. Det virker, huden føles ren og blød. Men jeg tænker på om huden så er klar til a-vitamin??? Eller skal jeg rense yderligere??

  03/01/2020
 • Frederikke

  Kære Anette,

  Jeg er begejstret for den afstandtagen fra selfie-fjæset, som du så præcist beskriver. Personligt er jeg (en bagstræberisk gammel kone, vil nogle nok mene) meget imod al den offentliggørelse af i mine øjne meget private billeder af børn og nærmeste familie/venner/private begivenheder (er der mon altid spurgt om lov til at dele disse?). Privacy er efterhånden en sjældenhed, og jeg finder, at der er en form for skønhed i at trække vejret dybt og prøve at “være” i livet i modsætning til at “vise” det frem.
  Søvn og vejrtrækning følges naturligt ad i min verden. Jeg glæder mig til et nyt årti med dig og BeautySpace og dermed information om strømninger og no bull-shit viden om ingredienser og behandlinger. Love it!

  03/01/2020
 • Eva

  Hej Anette. Jeg er vild med det du gør!
  Håber du i det nye år måske vil snakke (endnu) mere hår. Hvad eksempelvis med kreatinbehandlinger som Hertuinde Meghan eftergivende skulle benytte sig af?
  Godt nytår til dig.

  03/01/2020
 • Eva B

  Åh, så håber jeg bare, at vi meget snart også bevæger os væk fra fascinationen af ‘smedmensbrødetervarmt- influenzerne og celebrities, som selv-ukritisk byder ind med ‘gode råd’ om helbred og hudpleje. Lad os få fagligheden tilbage i højsædet! Vi lever i en tid, hvor mange via de sociale medier påtager sig en rolle, som de ikke har pondus til at udfylde.
  Godt nytår, og tak for et godt skriv, der trods alt bringer håb Og ja, man kan jo bare scrolle videre…

  03/01/2020
 • Rikke

  Hej!
  Det ser ud som om boksen allerede kan købes nu??

  03/01/2020
 • Iben

  Stort tillykke med din fødselsdag Anette
  Ja..det bliver spændende hvad det næste år og årti vil bringe..jeg glæder mig i hvert fald til fortsat at være en del af det her fantastiske fællesskab.

  03/01/2020