Gæt hvem der holder mere, end de lover

For nylig gik vi til de nederste skuffer, mens det i dag gælder fire ret forskellige produkter fra min øverste hylde. De har det tilfælles, at de har haft en fast plads, siden de dukkede op. Fordi de holder en smule mere, end de faktisk lover.

Behandlingssalven

Hos Ara’kai har jeg fået ansigtsmassage med en så saliggørende salve, at jeg måtte have den med hjem. Det er selvfølgelig ikke det samme at bruge den derhjemme, men jeg lukker alligevel øjnene og ryger mentalt og kortvarigt tilbage på briksen.

Det er Josh Rosebrooks plantebaserede salve (han kalder det en maske), som lover barrierestyrkende fugtmætning.  Er ekstra kløgtig indholdsmæssigt med nogle af de bedste fedtstoffer (sheasmør, avocadoolie og jojoba) sammen med hyaluronsyre, lakrids og gurkemeje. Vi talte om slugging, husker du måske – og salven her er et formidabelt sluggingbud. Væsentlig dyrere end Vaseline, bevares, men også væsentlig x 1000 mere behagelig. Især når det er koldt, varmer jeg lidt op mellem håndfladerne og dupper oven på Ansigtscremen. Der er aromatiske olier i (og dem kan du have en mening om, hvis du er til parfumefri produkter). Se indholdet her.

Ekstra godt skruet sammen

Tromborg kan noget med konsistenser (det er dem med verdens muligvis bedste læbekur), men de kan også noget, når det gælder om at lave en kropslotion, der dufter som en spatur, man ikke vil hjem fra. Helt underspillet og for mig beroligende, som om der lagt et mælket slør ned over citronskal og krydrede trænoter.

Løftet bag Aroma Therapy Body Lotion er fugtmætning og elasticitet. Der er dog mere tale om en fed creme end en lotion. Lidt som smør der møder frosting og nærmest bliver smygende på huden. Nåja, så er der det, der gør, at fugtmætningen fungerer forseglende: et miks af aloe, glycerin, sheasmør, kollagen. Jeg drømmer om at ligge i blød i et hvidt bad i en bademælksvariant af den her creme. Se flere detaljer her.

Vi er blevet hudplejeklogere – hele vejen ned

Giv kroppen, hvad ansigtet nyder så rigeligt godt af, siger de to kvinder (og tidligere Magasin-indkøbere) bag det danske mærke Bodyologist.

Du kan suse rundt og dykke ned i deres creme- og badeland til kroppen, men skal du prøve bare én ting, så lad det være Night Glove, hvor løftet bag er blødere, glattere hud. Der er tale om en behandlende creme, der tager fat med peelende frygtsyrer (mere glød), hyaluronsyre (mere fugt), A-vitamin (mere udglatning), Squalane (mere fugtforsegling) og E-vitamin (mere smidighed). Tak og ja tak. Er med duft, se indholdet her.

Mat er bedst

Det er ikke for at være den kedelige. Eller hende der siger, at noget ikke kan lade sig gøre, bare fordi man er heldig at have haft mange fødselsdage. Men – og du kan muligvis være uenig, jeg håber næsten du er – så ser jeg for kikset-malet ud med glimmer på øjnene (den glimmer skal kun ligge et sted og det er i inderste øjenkrog for et optisk mere åbent øje). Giv mig matte skygger og gerne meget af dem, for netop mat gør det lækkert. Og derfor er jeg tosset vild med den nye øjenmakeup-palette fra Ilia, hvor løftet bag er, at farverne er nemme at arbejde med. Indeholder fire matte nuancer i blomme, kold muldvarpebrun, champagne og bordeaux. Se nærmere på den her.

@beautyspace på Instagram

SERIØST BEDRE HUD i ord og på tube finder du her.

FOTO: ANNE KRING, VAREDEKLARATION: Ilia paletten er et tilsendt presseeksemplar, de øvrige tre produkter er genkøb.

02/02/2022
3 ting, der giver mig bedre hår
Plus tocifret %-plaster efter i går
06/02/2022
Er det slut med rynker? #1
Ja faktisk, men årsagen er overraskende

Kommentarer

 • Pernille S

  I sidste Book’nBeauty box lå en håndcreme fra Jorgobé. Wauw siger jeg altså. Den kan meget vel gå hen og blive een af mine favoritter. Din beskrivelse af Tromborgs Aroma Therapy Body Lotion, beskriver meget rammende Jorgobé. Mit daglige lille håndspa – gør hænderne lækre bløde og duften har lige akkurat den spa-duft-fornemmelse jeg elsker. Normalt foretrækker jeg uden parfume, men cremens udefinerlige duftene læner sig op ad Amazing Space spa-linie som jeg ELSKER. Kan ud af ingredienslisten dog ikke afkode hvad parfume tilsætningen hedder! Never mind. Duften er vaneskabende!

  04/02/2022
 • Christina

  Det er godt nok lidt ude af kontekst, men det er da et relevant maske-spørgsmål, synes jeg selv 😛 :
  Ifølge din overbevisning, Anette (som jeg – som så mange andre – stoler blindt på), er en peel maske (fx salicylsyre) så lige så meget værd som et “leave-on produkt? Altså kan man nå at få det fulde udbytte af peelingen ift. døråbner-effekten for fx A-vitamin? Tror, at jeg har læst samme spørgsmål i en anden kommentar, men kan ikke finde den igen. Mine tanker om masker/leave-on produkter er ambivalente, fordi det giver mening, at produktet er mindre effektivt, hvis det er kort tid på huden, men det er vel osse meget rart at få vasket de døde overfladiske celler af efter peeling før næste produkt (som fx A-vitamin)?
  Det er måske nærmere fugtmasker (fremfor peelende masker), der kan være “spild”, hvis de vaskes hurtigt af igen?

  P.S. fantastisk site, du har dig her!

  04/02/2022
 • Karin VS

  Kære Anette,
  Kender du Laneige læbemaske/pleje? Den er jeg helt pjattet med at tage på inden jeg skal sove, og som regel er mine læber sååå bløde om morgenen 🙂
  Rigtig god weekend!
  Knus Karin

  04/02/2022
 • Christina kragh

  Er spændt på at prøve den Ara’kai har fluks bestilt den

  04/02/2022
 • Marie

  Jeg har lige modtaget den seneste book’n’beauty 🙂 Med de to Ecooking serum, kan jeg sætte mine serumer fra the Ordinary (niacinamid, Buffet og hyaluronsyre) på pause?

  Mvh. Marie

  04/02/2022
   • Marie

    Altså ovenpå dagcreme?

    Tak for svar 🙂

    04/02/2022

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.