fbpx

Fresh forward-tendensen

LAinspiration16bNY

Kan du huske Dan Cakes citronmåne? Dén, der kunne holde sig i noget, der vel mindede om et årti. Måske er det stadig tilfældet, men faktum er, at ordet raffineret sammen med E-numre har det svært i øjeblikket. I stedet er vi glade for alt, hvad der er lavet fra bunden, friskt, økologisk, uforarbejdet og…forsæt selv listen. Der er masser af lag, men overordnet er helstøbt et af de mest hypede omdrejningspunkter pt. i USA, hvor det at være whole ses i mange afskygninger. Eksempelvis er det håbløst umoderne at være på diet. I stedet handler det om generelt at være helstøbt sund, hvilket også indebærer kagekærlige stunder. Whole betyder også, at hele yoga-bølgen rykker ind på skønhedshylderne, og i det hele taget er det helstøbte ikke noget, der går stille for sig. Bare se på hylderne hos Whole Foods. Hvis du ikke var til rødbeder, bønner og kål i lange baner, så bliver du det.

På skønhedsfronten har det naturlige – og igen i flere lag – en fest med bl.a. Gwyneth Paltrow, som netop har lanceret GOOP hudpleje i samarbejde med Juicy Beauty, ligesom Gaelles smukke produkter vinder frem og der bliver givet mere og mere hyldeplads til mærker som eksempelvis Caudalie, Aesop, Le Labo og Malin+Goetz.

LAinspiration16a

SNUP TENDENSEN: Med hele bølgen af helstøbte løsninger/idéer/opfordringer følger også et detaljerytteri, som at det eksempelvis kan være lige så komplekst at købe kokosolie som det kan være er nørde med vin. Og så begynder de friske juicebarer at lave målrettede shots til huden. I kanyler.

FLERE FOTOS PÅ INSTAGRAM: @beautyspace

 

08/03/2016
VIND Rudolph Care
13/03/2016
Til dig der mangler svar

Kommentarer

 • 1000 tak for alle ord.

  @ Helene – Nej, kender ikke det kælenavn. Lad mig få det.

  @ Sanne – Ja, bare vent.

  @ Mette S – Der går nok lidt tid.

  @ Charlotte Berg – Det kan du, men hold øje med om huden reagerer og måske har brug for en pause.

  @ Jette V – Mee too.

  @ Rikke Thisted – Der kommer LA-guide. Lige om lidt. Du har ‘Superhud’ mht. hvad der virker, ikke?

  @ Nanna S – Jeg drømmer også om WF herhjemme.

  @ Christina K – Der kommer mere om dem, og ja, de er nemlig lige præcis transportvenlige.

  Stor hilsen Anette

  15/03/2016
 • Christina kragh

  nu er jeg jo stor juice fan og ret ferm til det de der sprøjter med juice shot i ser godt nok spændende ud hvordan fungere det ? jeg går ud fra de skal i munden og ikke i huden wouuu….måske jeg skulle være den første i dk til at lancere det haha det er ihvertfald skide smart to go ” for når an køber shot på feks joe & the juice er de ikke transport venlige men skal drikkes på stedet . ang de nye produkter fra den smukke Gwyneth hvor kan de så købes og kan de købes her hjemme kram

  12/03/2016
 • Fantastiske billeder! Det er bare super lækkert at komme i en god grøntafdeling i et supermarked. Mere af det i lille DK, tak 🙂

  11/03/2016
 • Rikke Thisted

  Det er SÅ inspirerende og spændende både at læse og se med fra din LA-tur! Kunne man måske overtale dig til at lave en beautyspace-guide til LA, hvor du tipper om alt det du synes er værd at se, prøve og opleve, hvis man er heldig at komme dertil? 🙂 jeg spørger fordi jeg selv skal til LA til sommer, og jeg kan ikke komme i tanke om én der ville være en bedre guide. (Med mindre man kunne arrangere guidet tours med Ole :D) en anden efterspørgsel kunne lyde på om du kan opdatere listen med produkter approved by Anette? Ikke at der ikke er mange produkter derinde, men det kan, selvom jeg dagligt følger med og er den heldige ejer af begge dine bøger, stadig være svært at finde hoved og hale i hvilke produkter der VIRKELIG virker! Bruger nærmest listen som en indkøbsliste – eller i hvert fald en drømmeliste, og det ville være helt fantastisk hvis den, hver gang du finder frem til et nyt fantastisk produkt blev opdateret. jeg håber ikke jeg fik det formuleret som en kritik, for det er egentlig alt andet end dét. Blot en (lidt grådig) drøm om endnu mere!

  Tusind tak for dig og dit fantastiske beauty-univers!

  11/03/2016
 • Årrrh nogle lækre billeder :)! Jeg vil også helst have ting lavet fra bunden, hvad enten det er kager, suppe eller langtidssimrende retter (og så dufter hele huset jo herligt )… God weekend alle!

  11/03/2016
 • Charlotte Berg

  Hej Anette … Har lige et spørgsmål.. Jeg har købt invigorating night gel – fra Ole Henriksen .. Og den er jeg glad for – om natten… Kan man bruge den hver nat (det gør jeg) – eller skal man holde pause – i løbet af ugen ? Charlotte

  11/03/2016
 • Mette Sloth Eriksen

  Sikke nogle flotte billeder 🙂 Juice Beauty har jeg læst om tidligere, og GP er jo om nogen en kvinde med styr på sundheden og det naturlige. Det kunne man godt håbe ville lande i Danmark i nær fremtid – jeg håber 🙂 God weekend!

  11/03/2016
 • Shots til huden???
  Åhh, Anette, jeg kan tydeligt (!) se at der er en plads ved siden af dig til mig der ved pølen!
  Hav en fantastisk weekend, smukke. 🙂

  11/03/2016
 • HeLene

  #jegermed #wholefoods #skinfood #foodporn

  Tak for insta-agtig blogpost, søde A! Nyder alle dine billeder!

  Har du prøvet goop produkterne??!!
  Er ‘eager’ at høre mere, hun er så skøn Gwyneth og en kost forebillede af rang! Vil vide alt om konsistens, virkning og indhold!!!

  Tell me more, og Good Weekend!!!!

  PS, du kender godt kæle-navnet for Wholefoods, ik?

  11/03/2016