Sådan bliver din hud bedre med årene

Sådan bliver din hud bedre med årene

Hvis ikke hver, så hver anden pressemeddelelse jeg modtager, handler om at skrue tiden tilbage. Holde huden ung. Man bliver i dårligt humør af sådan en umulighed. Især når den ikke er nødvendig.

Det er et galt spor, vil jeg mene.

Vi taler alt for lidt om, at hud kan blive bedre med årene. Som i markant bedre. Det er som om, det er indsyet i vores bevidsthed, at ung hud er den bedste hud. Og sådan hænger det langt fra sammen. I hvert fald ikke altid.

Mød Beautyspace-læser Signe Andersen:

”For meget sol gennem tyverne, panikkede så i 30’erne og fik en masse Botox, fillers, laser og vampire facials. Samtidig lærte jeg værdien at kende af A- og C-vitamin, BHA/AHA-peelinger – men overgjort i en grad så jeg fik, hvad jeg vil kalde sart hud. Nu i 40’erne er jeg gået all clean efter Hudpyramiden®. Ingen Botox eller fillers (som jeg sjovt nok føler mig for gammel til), men bare afbalanceret, strålende fin hud med en intakt barriere. Kun ved brug af vaskeklud, få gode sera og selvfølgelig A-vitamin og SPF dagligt.”

Signe er ikke alene. Du kan læse ret mange flere bedre-hud-med-årene vidnesberetninger her.

At hud vitterlig kan blive bedre med årene, er ikke noget, jeg har fundet på. Det er noget, andre har lært mig. Demonstreret i praksis og dokumenteret i studier. Bevares – jeg kunne også se på mig selv, hvad der kunne gøres ved forstørrede porer, insisterende rødme og pigmentkoks.

Men vi skal ikke lade os nøje med anekdotisk bevisførelse, og derfor har jeg skrevet en bog om emnet:

BEDRE HUD MED ÅRENEVidenskabens svar på friskere pænere hud udkommer på Politikens Forlag om lidt. Jeg har nemlig talt med nogle af klodens klogeste kapaciteter på området og fagligt afstemt hele molevitten med min yndlingsstøttepædagog: professor og hudlæge Christian Grønhøj.

Du kan – hvis du har lyst – reservere dit eksemplar her, så du har den i din postkassen på udgivelsesdatoen den 1. marts. Der er sørget for 20 ekstra kærlige procenter, også uden medlemskab (det betyder 215 kr. i stedet for de normale 280 kr.)

@beautyspace på INSTAGRAM

09/02/2023
Vitaminet du deler med din teenager
Ikke fordi jeg siger det, men fordi videnskaben gør
13/02/2023
Når hudpleje-indhold hverken kan afkode køn eller alder, skal vi så ikke …
Veksle markedsføringssnak til selvforstærkende hudpleje  

Kommentarer

 • Maria

  Kære ansatte ..
  I en alder af 50 år på lørdag, ønsker jeg at bruge så lidt som muligt i ansigtet..
  Elsker din a vitamin creme om aftenen!!
  Med tørhed og tendens til rødme, hvilken dagcreme og serum vil du anbefale om dagen ? 🌸

  25/02/2023
 • Sofie

  Kære Anette!

  Glæder mig også til din bog.

  Jeg kan læse, at du tidligere har været glad for IPL? Jeg har nemlig fået en henvisning til en hudlæge mhp at få IPL for min (mild/moderate) rosacea og acne-ar. Men nu hører jeg fra en anden behandler, at laser er skidt for huden, da det brænder de små kapillærer/blodkar væk, som er med til at føre ilt til huden, og at det på den lange bane derfor ikke er en god idé.

  Hvad tænker du om det? Vil du stadig mene, at IPL kan gøre en positiv forskel for huden – også på den lange bane?

  (Sammen med A-vitamin selvfølgelig)

  14/02/2023
 • Solveig

  Juhuuu, glæder mig stort:)

  12/02/2023
 • Lissi

  Hej Anette
  Allerø’rst – min hud er bestemt meget bedre med årene. Min pleje og respekt for ikke at ødelægge den er så meget større med alderen.
  Dernæst – hvordan i alderden kan det være, at jeg kom ind på et indlæg fra dig omkring “Bioderma hydrabio eau de soin spf 30 mist”? Jeg nåede lige at danse sejrsdans af glæde over at læse, at den kom på markedet i næste uge, for derefter at opdage, at det var et gammelt billede og indlæg fra 2017. Jeg savner helt vildt denne mist og har ikke fundet en erstatning -har du?
  Kærligst Lissi

  12/02/2023
 • Christina kragh

  Kæmpe Ta’lyk fru. Poulsen <3 jeg kan slet ikke vente nu 🙂

  12/02/2023
 • Stine

  Bestilt ❤️
  Glæder mig til at lægge yderligere viden oveni den, jeg allerede har fået fra dig
  Stine

  12/02/2023
 • Mia

  Bliver det muligt at vedlægge den i månedens box – den køber jeg nemlig altid:-)

  12/02/2023
 • Nanna

  Hvor spændende! Den skal da fluks bestilles, så den kan komme hjem på hylden til dine andre fremragende bøger. Glæder mig til at læse den ❤️

  12/02/2023
 • Isabel

  Sikke en fantastisk besked at stå op til søndag morgen. Kæmpe stort tillykke Og kæmpe stort tillykke til alle os, der er så heldige og priviligerede at få hudplejen serveret på sølvfad fra dig. Min 54 årige hud er så flot og med så fin en glød og det er takkevære seriøst bedre hud og sitet her. Jeg tør godt holde på, at min hud er finere nu, her efter overgangsalderen end før jeg blev 50. Så tak for dig. Jeg glæder mig helt vildt til din nye bog

  12/02/2023

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.