Lises vilde badeværelseshylder

BeautyBlogHylder3

Beautyspace hænger ud i sommerlandet og inviterer en cool samling badegæster på bloggen. I dag har Lise ordet, fordi hun er generøs, skønhedsklog, sej, hjertelig, modig og blandt dem, der ved, hvad hun taler om. Du finder hendes fine blog med et klik her. På hendes badeværeselshylder finder vi mildest talt ….meget. Hvis du har spørgsmål, så har Lise lovet at svare, men først hendes ord om et par af produkterne:

BeautyBlogHylder

For krop og sjæl – aromaterapi har en stor plads i mit hjerte og på min hylde. Aromatherapy Associates er en favorit, men stjernen er forever lavendelolie, som altid er at finde både ved min seng og på badeværelset. Indvortes har mælkesyrebakterier høj prioritet, fordi et stærkt immunforsvar er altafgørende også for hudens gode udseende og sunde funktion.

Fordi det er nødvendigt – hyaluron og hybenkerneolie rimer på ’hooked’ hos mig. iS Clinical er generøse med hyaluronen og en af mine favoritter. Men før alle andre produkter forfugt-forbereder jeg med mist og toner/essence. Jeg er vild med, hvad fugt gør ved min hud.

For at forbedre – peeling og A-vitamin holder jeg p.t. pause med og imens natarbejder det islandske vækstfaktor geni, Bioeffect, på skift med vitaminshots som pHformula B3 og Helena Rubinstein Force C. Og så er jeg ret fjollet med The Body Shops Twin Ball. Man skal huske at rulle med let hånd, for så vil de kølige kugler styrke lymfedrænagen, som fjerner væskeansamlinger og affaldsstoffer i huden..

For at holde på håret – hårtab har desværre forfulgt mig i nogen tid nu, og det bærer hylden præg af. Jeg har endda mixet min egen mikstur med bl.a. brændenælde, padderok og gurkemeje. Den sidste mest for ikke at få grønt hår, men den er også anti-inflammatorisk

Fordi det pynter –Jeg er sjældent totalt makeupløs en hel dag. Til huden er jeg p.t. utrolig glad for Green People Age Defy+ Tinted SPF 15 Moisturizer, og jeg bruger gerne Clarins Instant Light Rose under for at give hudtonen et friskere skær.

1000 tak til Lise.

05/07/2016
Hun har styr på vejen til flot hud
08/07/2016
Film-fest

Kommentarer

  • Lise

    Jamen, jamen Anette….Lise som genudsendelse, tusind tak kære!

    29/07/2016
  • Lise

    Berit Kohlenberg: Vist må man blande og endnu mere skifte, så huden ikke altid bades i det samme ingrediensmix, for det kan indebære en risiko for overfølsomhed.
    Hvis man har et bestemt mål med sin hudpleje – lysne pigmentpletter for eksempel – så er det en god idé, at holde sig til produkter med ingredienser, der arbejder sammen mod dette mål. Og i sådanne tilfælde er det jo ideelt at vælge fra samme serie.
    Med hensyn til de mange produkter på hylderne, så skal de ikke ses som noget, jeg smører på mig hver dag alt sammen. Jeg gik bare lidt shelfie-vild, da Anette inviterede til Beautyspace, og ville vise nogle favoritter.
    OBS: Bioeffect serum, jeg som nævnt anvender om aftenen, bør ikke blandes med noget overhovedet og slet ikke olie, det kan ødelægge den gode vækstfaktor, man betaler alle pengene for. Men det ved jeg, at Anette har nævnt.

    26/07/2016
  • Berit Kohlenberg

    Er det bare mig der er helt forkert på den?
    Troede ikke man blandede kosmetik mærkerne på kryds og tværs. Har altid hørt man skulle holde sig til et mærke hvis produkterne skal virke optimalt……

    25/07/2016
  • 1000 tak til Lise for alle gode ord og svar. Og tak til dig, fordi du læste med.

    Stor hilsen Anette

    18/07/2016
  • Lise

    Birgit A: Jeg husker godt, at du er en af ‘mine’ læsere (: og tak for ros kære.
    Hvis venindens poser under øjnene skyldes væskeansamling – og det tyder det på, når det kun er en gang imellem – så kan den formentlig hjælpe.
    Gerne kombineret med nogle blide tryk omkring øjnene, som Danielle beskrev så fint forleden her på beautyspace.
    Men hvis puder under øjnene skyldes små puder af fedt, der er skubbet frem, så skal der operation til.

    07/07/2016
  • Birgit A

    Tak for et godt svar. Jeg er allerede “kunde” på din blog, og sætter stor pris på din viden. Jeg tænkte på at give Twin Ball til en veninde, som engang imellem får store poser under øjenene. Men tror måske ikke den er så velegnet lige til det.

    07/07/2016
  • Lise

    Birgit A: De store kugler er ikke egnede at bruge helt oppe ved – og slet ikke på – øjnene. Men ved at forbedre lymfedrænagen i ansigtet, så vil vækeansamlinger under øjnene bliver ‘skyllet’ med ud.
    Der er en lille anvisning i låget på æsken, men jeg bruger rullerne fra midten af ansigtet og ud mod ørerne – først kæbekanten og ud og så kinderne og ud. Pande og hals kan man rulle op og ned. Det drejer sig – hvis man vil lymfedrænage – om at give det lille lette pres på lymfekarrene i underhuden, som får lymfen til at flyde mod lymfeknuderne. De ligger ved ørerne og på halsen (når vi taler om at dræne ansigt).
    Nu skal jeg som gæst på beautyspace ikke sende jer over på min egen blog, men den 30. juni skrev jeg om lymfe og illustrerede med en tegning, der viser, hvor lymfeknuderne ligger. Det kan måske inspirere.
    I øvrigt er Twin-Ball også fin til at rulle på nakke/skulderinfiltrationer. Den er et lille geni og som jeg har nævnt flere gange nu, så føles de kølige kugler så dejlige på huden.

    07/07/2016
  • Birgit A

    Lise, virker Twin Ball roller fra Bodyshop på hævede øjne mv? Hvordan bruger du den? Bruger du den sammen med bestemte produkter?

    07/07/2016
  • Lise

    Sanne: Jeg tør godt love, at du ikke fortryder – men husk nu at bruge den. Blidt når du går efter lymfedrænage og med lidt mere pres, når du bindevævsbearbejder. Den kan begge dele og føles som nævnt dejlig kølig på huden.

    07/07/2016
  • Der røg Body Shops Twin Ball lige på min ønskeseddel. 🙂

    07/07/2016
  • Lise

    Kirsten V: Jeg er sikker på, at Anette har sendt dig efter det bedste, og jeg håber heller ikke, at jeg har tippet forkert.

    Jeg har endnu ikke taget en halv pakke af Collagen Filler, så jeg kan nok ikke påstå, at jeg sådan for alvor kan se en forskel. Men jeg skal nok efter endt første pakke skrive på hjemadressen.

    07/07/2016
  • Lise

    Rie Dyrnes: Det ligger nær for for os, der kan lidt følelsen af hud, der har det godt, at have øjnene rettet mod nyt. Og så får man jo en samling mere eller mindre tomme produkter.
    Og som jeg skrev til Helle, så beholder jeg de tomme i det fysiske arkiv, jeg har brug for til foto i mit job, og så løber det jo op.

    07/07/2016
  • Kirsten V

    Vi har mange fælles favoritter på badeværelse hylderne. Takket være dig og Anette har jeg heldigvis lært meget. 🙂

    Har du set eller mærket nogen forskel, efter brug af Skin Care Collagen filler ? Jeg har længe tænkt på at starte med dem.

    07/07/2016
  • Rie Dyrnes

    Det ligner snart min hylde, da jeg har svært ved, ikke at hoppe på alle de ting Annette og du anbefaler. Lige nu prøver jeg at lade være med at købe nyt før jeg har brugt op. Det er bare ikke lykkedes endnu. Tak for kigget :O)

    06/07/2016
  • Lise

    HeLene: Tak!

    06/07/2016
  • HeLene

    Jeg fandt pukka vitamin c på med24 webshop 🙂

    06/07/2016
  • Lise

    Helle Rick: Ja, selvfølgelig gættede du rigtigt (;
    Produkterne på hylderne har du set flere af dem før på BB og fordi jeg også tager billeder, når jeg laver temaer, så gemmer jeg faktisk tomme emballager, så jeg har et fysisk arkiv. Sådan har jeg arbejdet i mange år.
    Og da Anette gav mig lov at lave fem hyldefotos, så kunne jeg jo slet ikke begrænse mig (; jeg måtte vise flere af de produkter, jeg er glad for.

    06/07/2016
  • Lise

    Nina T: De har begge Rosehip Seed Oil øverst på ingredienslisten, men Trilogy indeholder flere andre olier, mens Pai har hybenkernefrø- og frugtekstrakt samt et mix af tokoferoler (E-vitamin) samt rosmarinekstrakt.

    06/07/2016
  • Nina T.

    Hej Lise,
    Mht. hybenkerneolien: Er der forskel på den fra hhv. Pai og Trilogy? Eller er indholdet det samme?

    Vh. Nina

    06/07/2016
  • Helle Rick

    Så gættede jeg rigtigt 🙂 Tak for hylde-kig Lise.
    Så mange skønne og virkelig lækre produkter du har stående. Jeg har et par af dem du viser og er super glad for din og selvfølgelig også Anette’s anvisninger, om hvilke produkter der er værd at gå efter. Vi sparer penge og får det bedste. Tak for det 🙂

    06/07/2016
  • Lise

    Nanna: Jeg har svært ved begrænsningens kunst og syntes, at jeg måtte vise flere af de produkter, jeg holder af.
    Pukka kan du i hvert fald få i helsekostbutikker og på nettet, f.eks. naturesource.dk som er Pukka-importør.

    06/07/2016
  • Lise

    Lone H: Ja, de er ret skønne de natursvampe og netop fra Grækenland. Og stort ja til at du kigger nærmere på på Twin Ball, den er så dejlig kølig på huden og kan altså gøre noget for drænagen.
    PS: Hvis man læser med på BeautyBlog, så har man set en del af produkterne, det har du ret i (;

    06/07/2016
  • Lise

    Birte: Jeg er overhovedet ikke faldet i søvn, jeg er bare glad over, at du spørger – og for ros selvfølgelig, tak!

    1) New Nordic skriver selv, at Collagen Filler kan bruges af ‘personer i alle aldre’ men har en doseringsanvisning til under 40 år og over 40 år, og det tyder jo så alligevel lidt på, at det er der, de mener, det er påkrævet.
    Helt personligt vil jeg mene, at din datter godt kan trække den lidt endnu og satse på kosten og de andre gode livsstilsvaner. Men der er jo ikke noget skadeligt i kapslerne, blot ‘maritimt kollagen’ og antioxidanter.

    2) Hyaluron og A-vitamin er nok også de to største hudforandrere. Hyaluronen med straks-effekt, mens man må vente lidt længere på A-vitamin-effekten. Til gengæld er den så også virkelig hudfornyende.

    Det er en god idé at kigge på deklarationen og se, hvor højt oppe, Sodium Hyaluronate står. For lige den ingrediens må gerne være der i gode mængder og altså stå langt fremme. Og det har såmænd ikke altid noget med prisen at gøre.

    I dag kan man fraktionere hyaluronsyren, så det ellers store molekyle lettere optages i hudens øverste lag. Der kan f.eks. stå Sodium Hyaluronate LMW og HMW, altså lav molekylevægt og høj molekylevægt. Det gør der f.eks. på Dual Moisture, som er et fantastisk produkt (her står hyaluronen lige efter vand og glycerin).

    Og ja, det er så dejligt at opleve som Anette og jeg har glæde af hinanden.

    06/07/2016
  • Lone H

    Tak for kigget Lise.
    Kan da bestemt også genkende flere produkter på hylderne. Syntes også jeg kan spotte en af de lækre natursvampe. Dem holder jeg også meget af og har lige købt til et par års forbrug når jeg nu alligevel er på Rhodos.
    De der twin balls fra the body shop lyder vildt spændende dem skal jeg da bestemt spørge om når jeg kommer hjem.

    06/07/2016
  • Nanna

    Nej, hvor er det en misundelsesværdig hylde, søde Lise. Dét må være drømme hylden 🙂 Hvor køber man de pukka c-vitamin tabeletter, jeg kunne ikke finde dem i matas. Måske i helse?

    06/07/2016
  • Birte

    Hvor er det fint, at I 2 blog-feer kan drysse lidt stjernestøv på hinanden! Og hjælpe i en hængekøje-tid ☀️ Jeg nyder dine fine hylder, Lise. Der er (heldigvis) stor genkendelighed (jeg har jo jer begge som skønhedsguruer;-). Affødt af dagens Beauty-kig har jeg følgende spørgsmål:

    1) Kan man ikke være for ung til Collagen Filler? Min datter på 28 er blevet inspireret til dette kosttilskud. Men hun har jo den smukkeste hud og producerer vel al det collagen, hun har behov for?

    2) Jeg er selv hoppet på hyaluron og A-vitaminbølgen. Det er jo fantastisk! Som et viskelæder over ansigtet 🙂 Men hvorfor skriver producenterne ikke noget om værdierne på indgredienslisten? Jeg vil da hellere investere i et præparat med 18% hyaluron end 2% (jeg kender ikke til det faktuelle forhold). Skal man bare tænke: ‘Det, der er dyrest er nok bedst?’ Ups! Sikke en lang smøre. Håber ikke, at du er faldet i søvn, Lise 😉

    06/07/2016

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.