God weekend

På den anden side af weekenden kommer Hudplejepyramiden-for-begyndere. Oplagt til dig, som er ny herinde eller måske bare synes, der skal en staveplade til. Det sidste forstår jeg så udmærket, for vi er  omgivet af skønheds- og især hudpleje-mærker med vidt forskellige tilgange, filosofier og dermed anbefalinger, som kan være modsatrettede i en grad, der ikke altid gør det nemt at være forbruger.

Så hæng på. Og indtil da kommer den efterlyste tjekliste til en ansigtsbehandling, huden vil huske. Du finder den her:

@beautyspace på INSTAGRAM

30/01/2020
Det her vil ændre dit syn på øjencreme
Tag en kop kaffe og en dyb indånding
04/02/2020
Hudplejepyramiden for begyndere
Sådan bruger du den

Kommentarer

 • Pilla

  Mange tak for svar. Så giver det lidt mere mening. Med bliv på bha eller aha mener jeg en som fx pestle and mortars exfoliate som bliver på og ikke vaskes af igen.
  Mvh Liv

  31/01/2020
 • amaja

  kan simpelhen ikke høre det nok ,det billede siger bare det bedste man kan opleve på jord ,bortset fra kærligheden

  31/01/2020
 • Mette jørgensen

  Hej Anette.
  Følger også troligt alle dine råd, bøger mm, med stor fornøjelse.
  Men er nu simpelhed blevet i tvivl om rækkefølgen i alle mine mange produkter.
  Starter med rens, Aha fra REN, mist og dernæst hyaluronsyre ( pestle &mortar) dernæst c – vit serum ( Ole Henriksen eller dermalogical) E – vit serum fra environ OG en dag creme fra environ.
  Faktisk slutter jeg med en farvet dagcreme ! Er det den rigtige række følge… er det for mange lag ??
  Håber på svar.. da jeg vist er faret lidt vild i skønheds junglen.
  Bedste hilsner mette.

  31/01/2020
 • Pia Hvenegaard

  Uha ja den hudpleje pyramide kan man ikke få nok af
  God weekend
  Kh Pia

  31/01/2020
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Rikke K, tak for dine ord. Jeg lover dig, at den bliver forklaret ned til mindste komma. Er også glad for Prevage. Især deres SPF45 dagcreme med lidt farve.

  @ Pilla, TAK for dine ord. 1) Ja, du kan spraye over, under, imellem. 2) Hvad mener du med ‘en bliv’ ? I forhold til Ole Henriksen, så kan jeg se, at mærket benytter både BHA og AHA. 3) Jeg mener ikke så drastiske skift. Jeg mener, at man kan overveje et skift, hvis nu i årevis har brugt ét bestemt mærke fx. med niacinamid eller A-vitamin, så kan man udskifte, hvis man synes, der sker for lidt. Jeg taler om mærker, ikke stofferne.

  Stor hilsen Anette

  31/01/2020
 • Pilla

  Hej skønhedsguru.

  Jeg har flere spørgsmål. Især fordi jeg lige har læst din bog.
  Spørgsmål 1 ift indlæg vedrørende skintonic. du siger kort i videoen at man kan bruge mist mellem de forskellige lag, er det så korrekt forstået at jeg godt kan spraye oven på en serum? Kan man også spraye oven på fx aha eller bha af den slags der skal blive på?
  Spørgsmål 2 vedrørende bogen: du skriver at du holder pauser fra nogle produkter i perioder og erstatter dem af andre, fx A-vit i 4 mdr, så syrer i 1 mdr og så egf i en periode. Når du nævner syrer, er der så fx en bliv på aha eller bha eller hvad mener du helt præcist? Og hvilke syrer er det Ole Henriksen benytter? Og ikke mindst hvordan?
  Spørgsmål 3: vedrørende det at lave skift i sine produkter efter noget tid, er det så et helt skift du vil anbefale? Altså både ens morgen og aften rutine? Og kan man bruge noget som fx hyaluronsyre hele tiden eller skal der også skift der?
  Mvh en der prøver at knække hudpleje koden

  31/01/2020
 • Rikke K

  Fedt, Anette.
  Jeg hører til i stavepladegruppen – læser troligt din blog og køber jævnligt dine månedsboxe, men er ikke så god til at bruge produkterne
  Ser frem til dit indlæg.
  Hilsner Rikke

  Ps håbede et øjeblik på at Prevage var med i plasteret pga dit billede. Har været rigtig glad for at bruge den. Mener den var med i en box for laaaang tid siden. Kunne ønske, at den eller noget tilsvarende kom i boxen igen

  31/01/2020

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.