Årets Serum

Som et vanedannende sikkerhedsnet af omgående ro og fugt kalder det sig godt nok et serum, men der er nærmere tale om et koncentrat, fordi det er ualmindeligt drøjt (og det betaler du ekstra for). Udover solid antioxidant-beskyttelse, er der dømt ro på fra blandingen af beroligende svampe og dulmende mælkesyrebakterier, ligesom kilden til fugtmætning er tre-strenget: hyaluronsyre, glycerin og sodium PCA. Mit bud er, at Mádáras evne til at forbinde økologi med hightech forskning bliver en del af din hudplejeplan.

TIP: To dråber rækker til ansigtet og brug endelig en ekstra omkring øjnene, hvor alt tørster efter mere fugt.

Mádara Infinity Drops Immuno-Serum

KAN MAN MON INDSTILLE SIG SELV til en pris? Det får du svaret på her via IGTV eller du kan læse om hvordan og hvorfor her.

FOTO JENS PETER ENGEDAL

18/11/2019
Årets Uundværlige
Se begrundelsen for årets første BEAUTYSPACE PRIS
20/11/2019
Årets Omtanke
Jojo, vi taler miljø, men så sandelig også din hud

Kommentarer

 • Karoline

  Hej Annette. Nu når der hverken er vitamin c eller a i denne. Hvordan vil du så få det ind i din hudplejerutine?

  13/12/2019
 • Karoline Vittrup Andersen

  Hej Anette. Vil du anbefale denne om morgenen eller om aftenen? Eller begge for den sags skyld.

  13/12/2019
 • Pernille

  Kære Anette

  Jeg er gået igang med at “bruge op”, men har brug for lidt kloge ord på vejen. Jeg bruger danish skincares skin power treat med bha til nat sammen men Verso’s niacinamid creme til nat. Nu kunne jeg godt tænke mig at få brugt sidste års “årets serum” op, nemlig dermalogicas bioluminin serum om dagen.
  MEN bliver det for meget peeling, da der jo også er mælkesyre i???

  Kh Pernille

  08/12/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  Kære Emilie,

  Alkohol er et glimrende transportmiddel i forhold til andre ingredienser. Det er dog uhyre vigtigt, at dens udtørrende virkning opvejes, og det sker her med bl.a. de nævne kilder til fugtmætning. Men godt spottet og tak fordi du er kritisk nysgerrig. We like.

  Stor hilsen Anette

  24/11/2019
 • Emilie

  Kære Anette,
  Nu studser jeg lige over, at alkohol er nævnt som ingrediens nr. 2 på ingredienslisten? Hvordan kan dette gøre noget godt for fugtmætningen af huden?
  På forhånd tusind tak for svar 🙂
  Kh Emilie

  23/11/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Nanna Smed, er du gal, du glæder mit Beautyspace-hjerte med de ord.

  @ Charlotte, jeg har været mindre klog, hvis jeg tidligere har skrevet det. For det er en skrøne det med C-vit og niacinamid. Dvs. det er kun rigtigt, at de under ekstreme temperaturer (som i en ovn) ikke går sammen.

  @ Amaja ;o) tak fordi du læser med.

  @ Leni, 1000 tak fordi du deler din gode erfaring. OG ja til dit spørgsmål. Der er tale om en meget meget lille portion silikone i Liquid Collagen-produktet.

  @ Leafysmoothie, TAK TAK TAK. Tak fordi du læser med så engageret.

  @ Isabella, selvfølgelig, Purely Professional laver et virkelig godt serum. Uden parfume.

  Stor hilsen Anette

  20/11/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Mai-Britt, jeg bruger en helt almindelig dagcreme. Plus en halv dråbe olie på hver kind til slut, nu hvor det er blevet koldere.

  @ Mia Haahr, jeg har udarbejdet en anti-akne guide, som ligger her: https://beautyspace.dk/shop/produkt/find-dig-ikke-akne/, men ellers er der kun en anbefaling: Akne er og bliver en hudsygdom, som kræver hudlæge. Alt godt til dig…jeg husker det med vågne nætter.

  @ Heidi, det serum, du nævner er mere en olie, så det afhænger af din hudtype, hvordan du jonglerer med fugt og fedt. De fleste har det godt med fugt først og så noget mere fedtet (á la den du nævner) til at forsegle med.

  @ Lotte B, måske en halv dråbe ekstra til hvert ;o)

  @ Elisabeth, det er den ikke. Har du i den sammenhæng set den gelagtige sag fra MDerma – virkelig god!

  @ Anne-Sofie, 1000 tak fordi du deler din erfaring. Det betyder meget.

  Stor hilsen Anette

  20/11/2019
 • Isabella

  Hej Anette,

  Jeg ved godt, du ikke er vild med produktanbefalinger. Men kan du hjælpe med en – udover det sædvanlige – god serum uden parfume? Jeg havde set mig varm på både denne, Rudolph Care’s og Beauté Pacifiques Serum Paradoxe. Men de indeholder alle parfume, og jeg er allergiker. Håber sådan du kan hjælpe.

  19/11/2019
 • @leafysmoothie

  Elsker, elsker denne serie, som en dejlig tidlig julekalender i den mørke tid og med masser af ønske gaver til mig selv og ideer om hvad jeg kan rekommandere til andre. Du kan tro notesblokken bliver fyldt! Kh, Helene

  19/11/2019
 • Leni Johansen

  Kære Anette
  Hvor er det spændende at følge med i disse dage! Og hvor er det interessant, at man netop med disse kåringer kan se, hvor forskelligt gode ting virker på forskellige menneskers hud.
  Gårdagens Bifida Mist har været uundværlig for mig i snart halvandet år, mens jeg har doneret mine Infinity drops fra Madara til min kæreste 😉 -Den giver ikke nok fugt til min hud.
  Og for øvrigt – tillad mig at jeg spørger igen: vil jeg kunne bruge Algenist liquid collagen under min dagcreme ( naturecell), eller forhindrer silikonen i Algenist de virksomme stoffer i dagcremen i at trænge igennem?
  Venlig hilsen
  Leni

  19/11/2019
 • amaja

  super spændende nyt ,og tak for du forklarer det så godt ,så man kan sammenligne

  19/11/2019
 • Charlotte

  Så var det lige i overkanten jeg brugte to flasker på to mdr efter min fenol peeling
  Huden slugte serummet. Læser du skriver vi ikke må blande c vitamin med nicinamid,kan jeg så bruge nicinamid inden min Verso retinol 8 serum og natcreme ?
  Eller er det bedre med hyllaronsyre? Tak for dig ❤️

  19/11/2019
 • Nanna Smed

  Jeg er vild med det her koncept! Jeg forudser at min ønskeseddel til jul, kommer til at bugne med lækre produkter

  19/11/2019
 • Anne-Sofie L

  Den er fantastisk! Jeg købte den på baggrund af din anbefaling tidligere på året, og den er så lækker. Den holder i øvrigt stadig, fordi den, som du også skriver, er utrolig drøj i brug. Der ryger en ny i indkøbskurven inden længe 🙂

  19/11/2019
 • Elisabeth Nielsern

  Hej Anette
  Er den parfume/duftfri?

  19/11/2019
 • Lotte B

  Fedt…og kan se at det ikke er helt urimeligt dyrt, kan jeg se. Er det en helt generelt tommelfinger-regel at man godt lige må bruge en dråbe serum ved øjnene? Knus, Lotte

  19/11/2019
 • Heidi

  Hej Anette, jeg bruger mange produkter fra Beauté Pacifigue, og derfor også deres gode serum paradoxe, som jeg er så glad for. Kan jeg supplere med denne her, altså nogle dage bruge den du nævner her under min dagcreme i stedet for serum paradoxe?!?
  Tak for en dejlig blog, kh Heidi

  19/11/2019
 • Mia Haahr

  kæreste Anette.
  Håber du har mulighed for at svare på mit spørgsmål her.
  Min ellers ret så fine hud er simpelthen eksploderet her på det sidste, med rødme bumser og hudorme. særligt i panden. og jeg kender godt grunden desværre – vi har en lille dreng der ikke har lyst til at sove om natten, hvilket gør at jeg får minimal med søvn og er lidt stresset. Det kan jeg jo ikke lave om på lige nu, det er sådan det er. Men hvordan giver jeg min hud de bedste forudsætninger under disse omstændigheder? Vitaminer får jeg rigeligt af, her snakker vi mælkesyre, fiskeolie, d-vit. og longo vital.
  Håber du kan hjælpe.
  vh. Mia.

  19/11/2019
 • Mai-Britt

  Hej Anette, hvad bruger du over denne?

  19/11/2019

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.