Kom med mig på overarbejde

ABCEreviv_range

Jeg har haft den bedste arbejdsweekend, som begyndte med Superhudsforedrag inkl. grin, strækøvelser og alvorssnak for Esteé Lauders nordiske team. De var så tændte, så engagerede og meget på, at jeg på et tidspunkt var nervøs for, om det mon bare var kaffe og rødbededrinks, de havde drukket i pausen.

Er ret vild med måden, Lauders personale bliver trænet i at støtte kunderne (dvs. dig og mig) i at bruge, hvad der står derhjemme på hylden. Hvis det altså ellers fungerer. Frem for bedrevidende formaninger om at skifte alt ud til ét og samme mærke. En deltager ville i øvrigt vide, om jeg tager tilskud for hudens skyld. Om jeg gør? Også hver eneste dag, hvor trioen er C-vitamin (hjælper kollagendannelse), fiskeolie (øger smidighed) og Imedeen (beskytter og booster kollagen). Hvis du er mere interesseret i tilskud, der virker, så se her.  

OG DE EKSTRA KORTE NYHEDER: 

 • ’Hvad er der lige med dig og Chr. Havn’, blev jeg spurgt i går. Ikke så meget andet, end at det er der, jeg bor, når jeg er i København. For mig kan Chr. Havn kun slås af Skt. Peders Stræde.
 • Vitaminer på drop…tør vi? Jeg skal love for, at der kom debat på @beautyspace. At muligheden overhovedet findes, er for mig mere et billede (eller måske snarere en puslespilsbrik) på en helt bestemt tendens, som foldes ud i Børsen inden så længe.
 • På Beautyspace byder ugen på konkurrence-afsløring, en skønhedsnyhed, der endte som Børsens 4. mest læste artikel (tak og hurra), verdens bedste krøllejern, et forsinket rulleri (for hvorfor er det nu så god en idé at rulle?), nye anmelderhold og meget meget mere. I forbindelse med hele baduljen, er det praktisk at være på Bautyspace insider-listen her, hvis du ikke allerede står der.

GH

21/08/2016
VIND!
24/08/2016
Den 4. mest læste artikel på Børsen Pleasure

Kommentarer

 • Christina Hansen

  Tak for hjælpen og undskyld ulejligheden.
  Jeg giver lyd fra mig, så snart sættet er nået frem.

  Rigtig god weekend ❤

  27/08/2016
 • Anna Christina Barrow

  Tak for svaret

  24/08/2016
 • Anette, kære!

  Jeg skal til London i næste uge – er der noget der er must-try for at være med på bølgen? 🙂

  //K

  ps: Jeg var skeptisk over Rudolph shampoo’en først – og stillede den faktisk på hylden. Så blev jeg klippet, og brugte den igen – og den er FANTASTISK! Hvis ikke håret er for slidt #kæmpefan

  pps: hold gerne noget live, snart <3 !

  24/08/2016
 • @ Christina H – Jeg har netop sendt en mail til jer begge. Lad mig vide, når du har sættet.

  @ Sidsel – Åh, Nordjylland er også fantastisk dejlig. Jeg er helt betaget af bl.a. Slette Strand området med Svinklovene. Hvor vildt er det lige.

  KH Anette

  24/08/2016
 • Christina Hansen

  Godmorgen A.

  Jeg kan ikke finde ud af, om jeg skal være urolig! 😉
  Jeg har skrevet til @Line.hansen fra Elizabeth Arden d.3. og 11. august, men har endnu ikke modtaget Prevage test produkterne.

  Hilsen Christina ❤

  24/08/2016
 • Sidsel SA

  Kære Anette,

  Ja, Chr.Havn er bare det skønneste sted! Har selv boet der i 10 år, men er nu flyttet til det mørke Nordjylland – unægtelig noget anderledes! Masser af plads og høj himmel :-)).

  23/08/2016
 • @ Anette J – den tilbagemelding forstår jeg til fulde. Klinikken er dog utrolig fin og smagfuldt indrettet. Men jeg vender tilbage til tendensen.

  Stor hilsen Anette

  23/08/2016
 • Anette J

  Jeg ved ikke om det er god eller en dårlig ide at få tilskud i drop. Men jeg bryder mig simpelthen ikke om fotoet, der minder mig om udstyr på sygehuse og bringer minder frem remedier til alvorligt syge mennesker.

  Jeg satser på en sund kost samt forskellige kosttilskud, jeg skyller ned med lidt juice.

  23/08/2016
 • @ Dorthe – Åh ja, der hvor man får følelsen af at have gjort ALT forkert.

  @ Anna Christina – Jeg er vild med Lysis fiskeolie med citrus, som du kan købe i Brugsen. Jeg har gennemtestet og tjekket kvaliteten og har et hav af testresultater på den olie, som er så fin til prisen.

  @ Mette Sloth – I hvert fald bliver jeg aldrig helt mæt af Chr. Havn.

  Stor hilsen Anette

  23/08/2016
 • Mette Sloth Eriksen

  Jeg var på sejltur gennem Christianhavn i maj, og forstår godt kærligheden, så smukt og med en spændende historie. Vi har en flot hovedstad i DK og der blev også travet kilometer efter kilometer <3

  23/08/2016
 • Anna Christina Barrow

  Hej Anette, hvilke type Imedeen og fiskeolie kan du anbefale, selv tager jeg C vitamin 500 mg og en multivitamim dagligt ?

  23/08/2016
 • Dorthe

  Spændende arbejdsweekend! Jeg er også fan af EL’s crew – typerne med alle deres bedrevidende formaninger får ikke point hos mig. Og især ikke, når de tydeligvis kun har mersalg for øje. De samme glæder frisører og kosmetologer. 🙂 🙂

  23/08/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Eva B – nu er jeg jo også en slags avissælger og faktisk så er der det her tilbud pt: https://borsen.dk/premium?gclid=Cj0KEQjw6O-9BRDjhYXH2bOb8Z4BEiQAWRduk1lrmz81Tqybg-O9KOYuF9L3AhOSfvx3RvRsUq1L3N0aAoe38P8HAQ

  @ Nanna F – Haha, godt spottet og ja, vi taler gode bryn som vejen til et billigt mini-løft og napper så også lige et par ….skal vi sige alternative muligheder.

  Stor hilsen Anette

  23/08/2016
 • NannaF

  Minder mig endnu en gang om, at jeg snart må få set dig live!
  Bliver svært nysgerrig over hvad Milena Penkowa (argh, sandsynligvis ikke stavet rigtigt…!) laver på dine slides 🙂 Noget med øjenbrynene?

  23/08/2016
 • Eva B

  NU tegner jeg altså fast abonnent på Børsen.

  23/08/2016

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.