Sarthudet og hva’ så

FaaIngredienser

Den er stadig lidt gal med pandehåret, som du ser. Men jeg kan kigge ud, og det må også tælle lidt.

Der er en vigtig ting, jeg glemmer at sige, og det er, at det beroligende kildevand i Avènes gode smøre gør en beroligende forskel (bare spørg hudlæge Leslie Baumann eller min kusine Jette, der er afhængig af de kølige vådstøvspift til hendes irritable hud). Du finder Purely Professional her, Chanel fås ikke online, men  Bioeffect er her (endda med en lille gave), Avène her og Rønsbøl her. Og så får jeg i øvrigt dagligt mails fra sarthudede, der ikke viger fra Bioderma, når det gælder om at fjerne makeup.

Coming up: En rosacea guide, de bedste solcremer, en tendens du vil elske og en overraskelse.

15/06/2016
Du milde Matas. Mener I virkelig det ?
17/06/2016
Kom med i min rejse-toilettaske

Kommentarer

 • HeleneR

  Ved ikke om de kan komme med på listen over produkter med få ingredienser, men produkter fra Pai har for første gange i årevis for min hud igennem en vinter uden at den gik helt hys, så jeg er fan 🙂

  20/06/2016
 • Helle N.

  Hvis jeg må videregive et tip, jeg selv har benyttet mig af, så har Nicehair.dk Rønsbøls mist til halv pris, såfremt man kan leve med det gamle design. Dvs. lækker fugt til kun 97 kr. Hvis nogle kunne gøre brug af dette…
  God mandag!

  20/06/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Inge Gammelgaard – Nu ved jeg ikke hvad deres hududfordringer er, så derfor at det svært at sige, om hybenkerneolie vil gøre godt. Olien indeholder A-vit, som mange er glade for (i helskekosten vil du finde en udmærket hybenkerneolie). På biblioteket kan du låne SUPERHUD og måske pejle selve udfordringen nærmere. Stor hilsen Anette

  20/06/2016
 • Inge Gammelgaard

  Hej Anette Mit spørgsmål har vel lidt at gøre med at være sarthudet…
  Jeg har to, omtrent voksne sønner. På 22 og 19 år…. med hver sin trælse hud. Hudpleje må helst ikke være for omstændig og for dyr for så bliver det ikke gjort og det bliver ikke købt når man er på SU. Jeg har læst at Hybenkerneolie skulle være effektivt, så hvis det kunne være det eneste, så tror jeg faktisk de kunne overkomme det
  Men jeg har også læst at Hybenkerneolie kan være lidt hård ved huden. Så derfor mit spørgsmål….. Er jeg helt galt på den ? Og hvis jeg ikke er, hvilken hk-olie er så den bedste til formålet?
  Mange hilsner

  19/06/2016
 • @ Randi – SÅ godt med din tilbagemelding, og ja, det er er en rigtig fin konsistens. Stor hilsen Anette

  16/06/2016
 • @ Helene – big smile. Og du bemærker statisterne, ja jeg har en helt åndssvag ting med de sorte vatpinde. Jeg er også meget glad for Sard og også Xellence. Lad mig vide, hvad Neutral siger, hvis du skriver.

  Stor hilsen Anette

  16/06/2016
 • Randi

  Jeg kunne se, at solcremer er noget af det næste, som du vil tage op. Har du prøvet Ilse Jacobsens solcremer? Jeg synes de har en fantastisk konsistens:)

  16/06/2016
 • HeLene

  Jeg har ikke særligt sart hud, men til gengæld har jeg god erfaring med de produkter du nævner, som Rønsbøl misten, EGF og bioderma.

  Jeg tipper også ofte venner med sart eller irriteret hud om SARD (som sart med D) produkter har nogle helt rene olier med kun een ingrediens, de kan bruges som både rens, fugt (ansigt og bodylotion) og i håret og jeg tror de kan tolerere af mange med reaktiv hud (dog ikke dem der ikke kan tåle naturlige olier sfl). Jeg har også haft glæde af deres fugtspray som omveksling til Rønsbøl. Og så er de smukt og praktisk forpakket (et + for mig).

  Jeg er også glad for neutrals ansigtsrens servietter uden parfume som jeg tror jeg skrevet før, hvad syns du om dem?

  (synd bare at de udskiftet det praktiske snap-lukke låg af plastik som de havde før, mod bare et lille flimsy klistermærke, jeg foretrækker de forpakninger med hvor man lukker med et rigtig låg så det ikke kommer luft og snavs ind-måske skulle jeg skrive til dem? 😉 da produktet ellers er top godt og helt til at sammenligne med de dyre, de har ingen parfume og selve servietten har fine dupper og de fnugger ikke ved brug)

  Skøn video, jeg lægger også mærke til at de små sorte vatpind er statister igen-dem er jeg nemlig også vild med.

  Ps, flot bluse!

  16/06/2016
 • @ MArie-Louise – Lyder godt. Det er så dejligt, når man finder noget, der virker. I forhold til rosacea-guiden, så bliver det et indslag med case, hudlæge-meldinger og ingredienser, der virker. Stor hilsen Anette

  16/06/2016
 • Marie-Louise Djurhuus

  Det vil jeg glæde mig til- rosaceas guiden. Min hud er heldigvis blevet så pæn efter at have fulgt Ole Henriksens guide ( bog) og cremer. Den har ikke været så pæn de sidste 10 år tror jeg. Alligevel er det rart at få andre tips også 😀

  16/06/2016