Den 4. mest læste artikel på Børsen Pleasure

BorsenKigOp

SisleySamlet

Den fjerde mest læste artikel online på Børsen Pleasure var for nylig … en skønhedsartikel gengivet fra Børsen Weekend. Hurra og tak. Det gør mig nemlig så rasende glad, fordi jeg stadig støder på folk, der tror, at Børsen mest er tørre tal og lidt for stive jakkesæt. Det er den ikke. Tror (og her er jeg naturligvis helt upartisk), at du vil holde af både Børsen Weekend og Børsen Pleasure. Ja af hele avisen faktisk.

Den pågældende artikel handler om et grufuldt skred. Grufuldt, fordi vi har fået en ny dårlig vane, der har flere konsekvenser – bl.a. for humøret. Begrebet tech nech er nemlig ikke for sjov, når vi bøjer hagen mod brystet og kigger på mobilen hvert 7. minut, som en  undersøgelse har vist. Noget, som får hals/hage/kæbeparti til at skride tidligere end før. Men selvfølgelig kan der gøres noget – så værsgo’, her er artiklen i sin helhed.

GØR NOGET VED DET: Det var under et møde hos Sisley, at snakken sammen med deres nye, netop lancerede, halssmøre for alvor tog fat, og jeg fik demonstreret den massageteknik, som hører med. Én, du roligt også kan glæde dig til at prøve. Så hop i Magasin fra på mandag, enten i Lyngby, på Kgs. Nytorv eller i Aarhus. Det koster ingenting, og siger du Børsen eller Beautyspace, så tror jeg, at de vil tage sig ekstra-ekstra godt af dig.

PS: Dagens nyhed får du her, dagens Insta-post her og konkurrence-slutspurten sker her.

@beautyspace på INSTAGRAM

23/08/2016
Kom med mig på overarbejde
25/08/2016
Jeg er sippet med hjemmerulleri

Kommentarer

 • Julia

  Børsen Pleasure, er min absolutte favorit avislæsning! …særlig deres skønhedsskribents skønhedssider <3 😉

  01/09/2016
 • HeLene

  Gahh, min teen har faktisk spurt mig om dette, da hun opdagede en rynke på halsen….
  At det var telefonen, nej, det viste jeg ikke, mon telefonerne er lidt som solen var for os når vi var unge???

  30/08/2016
 • Vibeke Guldager

  Tak for tippet med mobiltelefonen. Jeg vil straks tage i magasin og besøge Sisley og så få monteret mobiltelefonen på væggen 🙂 kombi med bade hals, hager og plus 50 år syn 🙂 det hele skal holdes i strakt hånd.

  Kære Annette,

  Jeg er så taknemmelig for alle dine fif og råd og bruger dem flittigt.

  Nu så jeg en spørge til New York. vi smutter selv afsted til Paris om 3 uger og jeg vil blive meget glad for fif , skønheds musthaves i en prisklasse hvor familien på 4 også kan fortsætte med at få mad på bordet 🙂 samtidig med jeg ikke går ned på udstråling og fasthed i huden :-)))

  På forhånd mange tak.

  29/08/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Carina F – Nemlig, det er den position, vi skal have ;o)

  @ Marianne G – Tak fordi du deler.

  @ Marie R – Hahaha, ja, det vigtige skal jo lige gøres.

  Stor hilsen Anette

  25/08/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Pernille Holm – Åh jeg vil jo først og fremmest nyde byen og hele stemningen, løbe i Central Park og sippe kaffe på hvert gadehjørne. Så vil jeg gå på skønhedsopdagelse i Ricky’s, få en original Bliss behandling på Bliss spaen i Soho og så vil jeg prøve mærket Yoshimomo (tjek dem ud online – det ser SÅ spændende ud, også ingrediensmæssigt). God tur.

  Stor hilsen Anette

  25/08/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Birgitte B – Det var også ny viden for mig. Og netop: Tankevækkende.

  @ Randi – Heldigvis kigger jeg ligeud på min computerskærm.

  Stor hilsen Anette

  25/08/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Carina Finseth – Haha, kalkunpludder hedder det hjemme hos mig.

  @ Rie Dyrnes – Det er nok varmen, men jeg kom sådan til at grine af din kommentar, fordi den kan give lidt andre billeder ;o) Men ja, det gælder om at få tungespidsen til at nå næsetippen.

  Stor hilsen Anette

  25/08/2016
 • CarinaFinseth

  Over hovedet med telefonen, ja – der var lige en god undskyldning for at lægge sig på sengen/sofaen, når der skal læses blog og tjekkes instagram 😉 Og så række tunge samtidig, og sige til børnene, at jeg faktisk er i gang med at træne, når de med garanti kommenterer med et “man må ikke række tunge, mor” 🙂

  25/08/2016
 • @pernille. Åh glæd dig- det er en fantastisk by. Jeg har været der et par gange med mine døtre og der er penge at spare, en del afhængig af mærke.
  Sephora er skøn fordi der er så mange mærker og priser, og sig endelig ja tak til deres medlemskort- du får tons af gaver.
  DR Murad er der en del at spare på. Og så find en ricky’s der har alt i hår-gejl.
  Rigtig god tur, og tag rigelig penge med 😉

  24/08/2016
 • Marie Rasmussen

  Fantastisk indlæg! Og så er det væk med den mobil NU …. eller ihvertfald lige om lidt når jeg har tjekket instagram

  24/08/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Karen – Prøv at få tungespidsen til at nå næsetippen og du mærker anti-kalkun-strækket.

  @ Carina F – Eller bare holde den i en lidt anden vinkel. Oppe over hovedet til eksempel.

  Stor hilsen Anette

  24/08/2016
 • Pernille Holm Tind

  Kære Annette (og andre der læser/skriver med)

  Mit spørgsmål passer ikke til dagens emne, men nu prøver jeg alligevel. Jeg skal nemlig snart på tur til N.Y. Og vil så gerne vide om der er nogle must-haves som kun kan købes der, og som man bare MÅ eje. Her tænker jeg selvfølgelig cremer, makeup osv.

  Jeg har prøvet at søge lidt på priser, og kan ikke finde ud af om det er billigst i lufthavnen, eller USA?

  Ved godt at det mest er L.A. du rejser til, men tænker at udvalget er lidt det samme.

  Mange hilsner fra Pernille

  24/08/2016
 • Randi

  Skrivebordsarbejde med papir og blyant, hvor hovedet er bøjet må jo desværre have samme effekt 🙁

  24/08/2016
 • Karen

  Den der tungeøvelse – hvordan var det nu lige…?? 🙂

  24/08/2016
 • Jeg er enig med Carina. Endnu en god grund til at pakke mobilen lidt væk. Jeg vidste faktisk ikke, at hjernen tror man er trist, når man kigger ned. Tankevækkende. Kh. Birgitte

  24/08/2016
 • Rie Dyrnes

  Er glad for at du for længe længe siden fortalte om tunge øvelsen, den er flittigt blevet brugt siden. Trods et større vægt tag, har jeg ikke hænge parti :O)

  24/08/2016
 • CarinaFinseth

  Jeg får straks lyst til at pakke telefonen langt, langt væk! Tænk sig, at vi ligefrem kan fremskynde kalkunhals (som det hedder hjemme hos os) ved at kigge ned på sin telefon! Det var da en virkelig god grund til at arbejde lidt med at blive mindre afhængig af den lille maskine…!

  24/08/2016