Nogen holder mere, end de lover

S0A8774S0A8771

Her kommer årets første mini-samling af produkter, der roligt kan blære sig med at holde mere, end de lover:

ANBEFALING 1: Det her er masken, du kan dele med en teenager. Masken, der får huden til at trække i arbejdstøjet. Uanset – næsten – hvad din udfordring er. Dermalogicas Kinderæg af en kulmaske giver 1) en rensende støvsugereffekt fra kullet, 2) en friskere glans fra AHA (huuuuusk SPF), og så er den 3) godt fyldt op med niacinamid, som smidiggør, dulmer og hjælper med at gøre porer mindre. Skal måske tilføje, at den pga. farven er bedst at bruge,  når du er alene, ligesom jeg ikke synes, at man skal skrubbe sig med masken, men bare smøre den på.

ANBEFALING 2: I en tid hvor det er så som så med hudplejeloyalitet, så hører jeg alligevel fra mange, hvordan de igen og igen vender tilbage til Rudolph Cares ansigtsserum. Det er der en forklaring på. Indholdet er nemlig perfekt afstemt, når det gælder fugt og fedt (så altså ekstra god til dig med normal til tør hud). Med indeholdet af acaiolie er du samtidig sikret antioxidanten ferula, som gør al hud pænere. Et mere end almindeligt drøjt serum og med virkelig fin skin feel.

ANBEFALING 3: Ecookings Multibalm er den SOS-smøre kan lindre, blødgøre og hele hud i laser uanset, om du er baby eller voksen. Og tjek engang ingredienslisten: Det er kun en hudklog, som sørger for, at der i sådan en salve også er tilsat fornyende peptider. Jeg har set, hvordan det kan gå dem, der i forbindelse med deres arbejde, vasker meget hænder. Huden kan lide grumt, og her gør salven (gerne under et par bomuldshandsker) som natmaske en betydelig forskel.

ANBEFALING 4: Glem det tossede navn, for det er – som vi har talt om før – ikke nogen skin tonic. Men derimod en ualmindelig fin og lavpraktisk ansigtsmist med præcis de to ingredienser, vi gerne vil have huden i: Niacinamid sammen med noget fugtbindende.

NB: Hvis du vil med mig et kig til Paris for at se på vegansk hårfarve, så er det her.

25/01/2018
Hvad der gav Armani 100 millioner Insta-kig
Og hvorfor du også roligt kan se med
29/01/2018
Zero omtanke fra ny creme
Når dem, der gerne vil være milde, sætter ild til vores frygt. Og jo,...

Kommentarer

 • Lise

  Hej Anette

  Det går udelukkende på huden pga. For mange gange opvågning og få timers søvn. Så vi ville elske en boks rettet mod det – eller at du går i dybden med det emne?

  Jeg vil også lige spørge om jeg må bruge lancome visionnaire cresendo og Vichy liftactiv, når jeg er gravid?

  02/02/2018
 • Mia

  Hej Anette,

  Det giver mening, at Rudolph Cares serum giver udslæt hvis man har fedtet hud. Jeg har en tendens til lidt fedtet hud i T-zonen. Det har min mor dog ikke da hun slog ud 🙂

  Jeg prøvede en ren FUGT creme (den blå fra Clarins) i december for at undgå fedt i T-zonen, men det resulterede i tør hud hvor min Jane Iredale mineral foundation (pudder) slet ikke kunne sidde på…. Kan du hjælpe med et godt råd eller forklaring?

  Med olie bliver min hud pæn og dejlig blød, men samtidig giver det hudorme og med fugt giver det ikke huden nok:) Man kan jo næsten føle, at man har prøvet ALT.

  Kh.

  29/01/2018
 • @ Leafysmoothie, SÅ enig.

  @ Sidsel, tak fordi du deler din erfaring.

  @ Jessica, det ER skæbnen.

  @ Charlotte M, jeg synes du skal være den originale Dermaroller (tror du finder den på dermaroller.dk) og så med de tilhørende produkter. Det er en god idé at gå langsomt frem.

  @ Lise, jeg har skrevet SØVN med stort på min emneliste. Godt emne. Jeg kan ikke finde ud af at bruge SAFE MY FACE puden. Måske fordi jeg ligger uroligt. Vil du lige præcisere: Har I problemer med at sove/falde i søvn igen eller går det udelukende på huden i forhold til for lidt søvn pga natteroderi?

  @ Lotte Munk, fortæl endelig hvordan den er.

  Stor hilsen Anette

  29/01/2018
 • @ JS – det er også fint at bruge BHA, eksempelvis den milde salicyl toner fra Danish Skincare.

  @ Mia – det kan være, hvis du har fedtet hud? I så fald giver det bedst mening at bruge hudpleje uden indhold af olie.

  @ Pernille – Hudpleje virker når du bruger den. Ikke længe efter ;o) Jeg er kun nervøs for A-vit på recept i forbindelse med graviditet og amning, men der er dem, der anbefaler helt at undgå. For at være på den sikre side.

  Stor hilsen Anette

  29/01/2018
 • Lotte Munk

  Har brugt Rønsbøl fugtmist i et par år nu og er glad for den. Men havde lyst til at prøve noget nyt. Så i går købte jeg Jurlique mist imod rødme, Reness Rescue. Er spændt på at komme igang med den

  27/01/2018
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Maj, Det kan du have helt ret i. Den oprindelige forståelse af ordet skin tonic gik dog på en form for afspritning for at få ens renseprodukt af. Og det behov findes ikke mere. Så det er ikke så meget sprayfunktionen, jeg tænker på.

  Stor hilsen Anette

  26/01/2018
 • Lise

  Kære Anette

  Jeg nyder godt af dine gode råd og er flittig læser af både blog og insta 😉
  Min søster og jeg har købt flere af dine bokse og elsker dem
  Vi har i den forbindelse talt om, om du har overvejet at lave en boks med tema omkring søvn og hvordan det kan påvirke huden.
  Jeg er pt. Gravid med min 3. Søvn og min søster bøvler meget med forstyrret søvn.
  Vi har begge forsøgt at søge lidt rundt på nettet om, hvad vi kan gøre for at passe på huden med den forstyrrende og dårlige søvn.

  Vi er kommet frem til savemyface pillow, hvad er dine anbefalinger af den? Og har du andre gode trick til evt. Masker, cremer andet?

  Jeg synes jeg har prøvet lidt forskelligt, men ikke fundet det som virker endnu og vil gerne være på forkant inden endnu et stykke tid med amning om natten 😉

  På forhånd tak
  Mvh. Lise Bruun

  Sendt fra min iPhone

  26/01/2018
 • Charlotte Mariager

  Hej Kirstine, kunne du anbefale en ansigts rulle samt et godt frugtsyre produkt samt hvor de forhandles. Og så tak for dine fine indlæg. Venlig hilsen Charlotte

  26/01/2018
 • Maj

  Synes ikke der er noget i vejen med at kalde en mist for tonic. Mist referer vel mere til måden produktet påføres end til indholdet (man ku vel i princippet “miste” med ethano)l mens tonic er blevet brugt af farmaceuter som navnet på en styrkende drik, i dette tilfælde en styrkende drik for huden.
  At man får firser-feelings af ordet, er ikke ordets skyld.

  26/01/2018
 • Jessica

  Glæder mig så meget til at tage min Rudolph Care serum i brug (når min Bioeffect er brugt op), især efter at have læst dit indlæg – var så heldig at finde en Rudolph Care gaveæske 30% nedsat i Matas forleden og tænkte at det må være skæbnen at jeg skal prøve den nu 😉

  26/01/2018
 • Sidsel

  Dejlige sager – og især den SOS-smøre fra Ecooking må jeg se nærmere på asap! Mine hænder lider ualmindeligt meget, med ru vinterhud og deslige, og det er hverken kønt eller rart! Måske man kan få en prøve på den et sted..
  Rigtig god weekend derude 🙂

  26/01/2018
 • Leafysmoothie

  The ordinary hyaloronic serum, den er go’, og ellers er jeg enig, fine produkter du vider. Go’ wee

  26/01/2018
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Anni, det er jeg helt uenig i. Den har en virkelig fin forstøvende effekt – man bliver ikke pjasket til, og den er rigtig god til at supplere med i dagtimerne, hvis man hurtigt bliver tørhudet.

  Stor hilsen Anett

  26/01/2018
 • Pernille

  For mig, der overraskede Beauté pacifique’s 3 booster. Da jeg havde gået på barsel med to små babyer, havde jeg fået lidt mere end bare fine linjer i panden og mellem brynene. Og i en alder af 24 syntes jeg, at det var lige tidligt nok. Jeg brugte den, og der gik ikke mange måneder, før min ansigtshud igen var alderssvarende. Jeg har brugt den siden sammen med Ole Henriksens frugtsyre og basis ansigtspleje og rens fra Clinique samt rosehip olie.
  Men jeg gad godt vide: Nu er jeg gravid, og A-vitamin er ellers no go under graviditeten. Ved du noget om, hvordan det er med A-vitamin i kosmetik under graviditet og amning ? 🙂

  26/01/2018
 • Anni

  Rønsbøls skin tonic/mist er kun til afrenset hud, skriver de i linket. Så den er ikke god ovenpå make up i løbet af dagen?

  26/01/2018
 • Mia

  Kære Anette,
  Da jeg prøve Rudolph Cares Serum slog jeg voldsomt ud:( Det samme oplevede faktisk min mor da hun købte den. Andre som har oplevet udslæt, der nærmest lignede teenage acne? Hvad kan det være Anette?
  God weekend 🙂

  26/01/2018
 • JS

  Jeg har en datter på snart 11 som desværre får nogle ordentlige bumser i ørene. I det sidste er det også kommet nogle få (mindre) i panden og et par store hudorme på næsen. Indtil videre har hun stadig “babyhud” i resten af ansigtet. Jeg frygter for når puberteten virkelig sætter ind. Men jeg ved ikke helt om hun kan benytte “voksen”-produkter til sin hud. En sæbefri vask hver aften er vel OK, men hvad så? Og hvad med evt. masker og dybere rens? I udgangspunktet smører hun sig aldrig med noget og har heller ikke brug for det, men hvis hun vasker hver aften, så bør hun måske det?

  26/01/2018
 • Tina

  Spændende, vil jeg skrive mig bag øret:-)
  God weekend.

  26/01/2018

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.