Hvad der gav Armani 100 millioner Insta-kig

S0A8800S0A8799

Måske husker du Glowhaus fra Los Angeles – den nye hippe beautybutik vinklet stramt på glød og glans. Og hvor man som brand kun kommer i betragtning, hvis man er en online succes. Lidt ud fra devisen If it ain’t digital, it doesn’t exist.

Lige nu står flere digitalt indfødte brands så stærkt, så der er kamp om aktierne.

BeautyspaceArmani2

Men se så engang hvad Giorgio Armani fandt på for nylig: Op sprang en rød boks af en butik midt i New Yorks Soho – på helt midlertidig basis. Lidt som Aesop gjorde i Paris. Temporary spaces siger de smarte om det, vi er nogen, der stadig bedst forstår som pop-up teater.

På under 60 dage kastede den røde Soho-boks 100 millioner kig af sig på Instagram.

DER ER NOGET MED RØDT: Armani fortsætter i 2018 med at pakke ind i se-mig-rødt. Måske for at nå os, der bor langt fra Soho. Blandt de fineste ting er My Armani To Go, som er en serumagtig cushion-foundation med filtereffekt (også kaldt blur). Tag et hurtigt live-kig på @beautyspace, hvis du har tid og lyst. Og nej, Armani er ikke ligefrem ydmyg, når det kommer til priser.

Rød er også en del af indpakningen, når det gælder de vanvittig velduftende dråber fra Etat Libre D’Orange, som er på hylderne hos det nye mødested for parfumenørder: AnaBé. Hvis du kommer forbi, så stik næsen i Fat Electrician og Cologne.

23/01/2018
Hvad der virker for tv-vært Ida Wohlert
Når vækkeuret ringer 3.30 om morgenen
26/01/2018
Nogen holder mere, end de lover
Kommentarfeltet er åbent også for dine bud

Kommentarer

 • @ Mariannegylding – du er sød! Men faktisk har jeg det stramt med det ord. Især folk der bruger det om sig selv.

  @ Heidi Jensen – det er ganske få kosttilskud, vi ved, der har en virkning for huden. C-vitamin har, fiskolie har, ligesom Imedeen og Beauté Pacifiques har papirer på virkning. I forhold til andet, så synes jeg du skal tage kontakt til dem og bede om at de deres videnskabelige dokumentation for det, de hævder.

  Stor hilsen Anette

  29/01/2018
 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for kommentarer og spm. Jeg er tilbage mandag morgen på bloggen. Stor hilsen Anette

  26/01/2018
 • heidi jensen

  Hej Annette

  så får du mit spørgsmål lige her;-)

  Jeg har igennem et stykke tid( jaja et års tid) kigget på det her

  https://www.rejuvenated.co.uk/product9/Collagen_Shots.php

  Det er lyder jo næsten for godt til at være sand. ikke. Derfor har jeg ikke købt det. Jeg spiser i forvejen nemlig Imedeen( det har jeg faktisk gjort siden jeg købte min anden book en beauty pakke hvor der var imedeen med i, og hurra hvor jeg synes det gør en forskel), fiskeolie og får mine vitaminer. Jeg bilder mig ind min hud er monster pæn af en 42 åriges. Men derfor vil man jo ikke snydes hvis det her nu er en sand gulgrube for min hud…

  Det har jo vundet en del beauty priser.
  https://www.beautyandtheboutique.com/Rejuvenated_Collagen_Shots_p/r-collagen-shots.htm

  Men billigt er det jo ikke, er det penge ud af vinduet eller et vidunder middel og hvis ja, hvorfor har du så ikke fortalt om det før?

  26/01/2018
 • Rødt er bare kommet for at blive – helt vejen rundt:-)

  25/01/2018
 • Sådan nogle fine farver på en grå-bleg torsdag eftermiddag. Og så lærte jeg et nyt ord: influensers, ikke at forveksle med personer med influenza :-). Du må være min influenser Anette, eg fantastisk en’ af slagsen. 🙂

  25/01/2018
 • Jubiii. Elsker farver.

  25/01/2018
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Sanne – Dét forstår jeg godt. Det er også en ualmindelig fin lak, der tilmed holder mere end to dage. Vi kommer tilbage til Tromborgs nye lakker. KH Anette

  25/01/2018
 • Så handler det om Armani, og hvad var det jeg spottede? Den blegrøde Tromborg lak, altså. 😉 Rigtig go’ dag, smukke. 🙂

  25/01/2018