6 ting Los Angeles gør dig klogere på

 

LAguide1

 • Supreme-effekten. På North Fairfax Avenue huserer skatertøjsmærket Supreme, hvor jeg stod i kø i tre timer, fordi min søn havde bedt mig købe et par (ualmindelige almindelige) t-shirts med hjem. Til sidst blev man lukket ind i hold – bare for at finde ud af, at det meste var udsolgt. Men. Tricket virker. Og bliver kopieret bl.a. af Gwyneth Paltrows Goop-hudpleje i øjeblikket.  Det sympatiske ved Supreme er dog, at de ikke bruger efterspørgslen til at banke priserne op. Det sørger brugerne helt selv for at gøre. Hinanden imellem.
 • Jane Fonda er genopstået. Ikke bare på Netflix og i L’Oréals reklamer. På det fancy (og altid feststemte) Mondrian hotel på Sunset Bvld. i West Hollywood kan man hver morgen trække i træningstøjet til en hård omgang Complete Burn (håber ikke, at du kan få øje på mig). Det er mest af alt et flashback til senfirsernes Jane Fonda-mooves med taljetræning blandet med hård intervaltræning – tænk englehop og så mange mavebøjninger, at ingen vil kunne tælle dem. På 30 minutter forbrændte jeg 500 kalorier og kunne i flere dage efter mærke, hvad jeg sad på – uden at sidde. Kort, effektivt og underholderne, selvom jeg  nu foretrækker mine daglige 20 minutters løb. Ikke forpustet? Så tjek completeburnfitness.com

Photo by CuriousJosh (portfolio at http://joshreiss.com events at http://curiousjosh.com)

 • Overprizing lider. De klassiske pengetunge områder som Beverly Hills og Bel Air bløder og føles som om, nogen har punkteret pulsen. Det betyder, at der er luksusbrands, som i den grad pt. er i tænkeboks.
 • Brynmakeup boooooomer bl.a. fordi det i USA netop er blevet forbudt at producere vedvarende farve til vipper og bryn. Hos Anastasia er makeupforbruget derfor eksploderet (det er samme er i øvrigt damens IG-profil, som tæller lige så mange følgere som MAC). De effektive produkter er bare et klik væk, uanset om du bor i Maribo eller Miami.
 • Kort og godt. Intense 30-minutters behandlinger hitter og er i den grad kommet på skønhedslandkortet – ikke at forveksle med quick-quick-løsninger. Bare ekstremt fokuserede, hvad enten det gælder hår (Dry Bar), makeup (Blushington) eller hud (Face Haus). Succesen skyldes, at mange gerne bare vil have en situation fikset uden at skulle marinere i 90 minutter, (selvom det nu også kan være dejligt). Tilgængeligheden bliver pludselig en anden, også prismæssigt. Dermalogica har herhjemme gjort det længe, og det samme har IsClinical. Nu er det bare på vej til at blive et anerkendt fænomen frem for eksempelvis at have status af side orders.
 • Skønheden er rykket i kælderen. I flere og flere stormagasiner rykker parfumeafdelingerne fra stue til kælder – og nøj, det er flot, når man kigger ned hos fx Barneys. Rationalet er, at man i stuen hellere (åbenbart) vil sælge et par skindhandsker end en læbestift.

LAguide2

12/04/2016
Så er hemmeligheden ude
14/04/2016
Velcro-Arne og verdens måske pæneste fødder

Kommentarer

 • Vibeke Guldager

  Dine billeder og tekst er så forførende at jeg på denne hjemmearbejdsdag forstillede mig at jeg var i LA og midt i 30 min skønhedsbehandling efter en gang svedig aerobic i Jane Fonda stil.
  kan lige se 80er outfittet med for mig.
  Kunne godt tænke mig at skifte 2610 ud for en kort stund med LA :-)))

  14/04/2016
 • Er det Mrs Fonda herself der står for træningen, eller har man bare taget hendes gode gamle moves op igen?

  Ud med overprizing! Hvis det er en trend, så elsker jeg den.

  Rigtig go’ dag, smukke. 🙂

  14/04/2016
 • @ Dorthe – LA OG Canada-fan eller?

  Stor hilsen Anette

  14/04/2016
 • @ Anna – Åhhhh tak.

  @ Helene – Tak for dine dejlige ord.

  Stor hilsen Anette

  14/04/2016
 • @ Jette V – Haha, det er jo mikrofonen ;o)

  @ Sara – De går fint sammen.

  Stor hilsen Anette

  14/04/2016
 • @ Mia Blaabjerg – Ja, du skal investere i et zoomspejl og holde øje med om du kan tåle kombien. Reagerer din hud med at gøre fremskridt eller irriterer du den – det er den balance der skal findes. For vi må godt skubbe lidt til huden, som af natur er lidt doven, men ikke over-irritere den.

  @ Kirsten V – Åhhhh, kan du hyres som min PR-dame???? Tak.

  Stor hilsen Anette

  14/04/2016
 • @ Hjarmar – Du skal have fat i Skin Smoothing Treatment fra Danish Skincare og smøre på som en tyndflydende tonic (brug en vatrondel) morgen og aften. Hvis der ikke er bedring inden for 2,5 mdr., så ved du i følge bogens kapitel om ‘Find dig ikke i akne’, hvad næste step er.

  Stor hilsen Anette

  14/04/2016
 • Mia Blaabjerg Haahr

  Anette jeg har et sporgsmal som ikke lige kommer dette indlaeg ved.
  kan alle (paa naar sart hud) begynde at bruge ole h’s invigorating night gel og saa super 3 booster fra bp ovenpa til aften? Skal jeg vaere ekstra opmaerksom paa nogle ting?
  vh. Mia.

  14/04/2016
 • Kirsten V

  Yeahhh I love LA og love Beautyspace 🙂

  Hvor præsentere du dog alt unikt Anette. Jeg nyder meget inspirationen, rådene……Kort og enkelt DET HELE 😉

  14/04/2016
 • Tak for skønne, overlæksi billeder :)! Jeg kan ikke se dig, men hvorfor har instruktøren klovnenæse på :o?

  13/04/2016
 • Sara

  Hej Anette

  Er det muligt at bruge salicylsyre og AHA samtidigt eller skal man holde sig til et enkelt produkt af gangen?

  Tak for en dejlig blog!

  Kh

  13/04/2016
 • Tak fordi du tager os med ud at rejse. Det er altid inspirerende at høre om LA. Man får virkelig lyst til også at vælge “hurtigt men intensivt”, både med skønhed og fitness!

  13/04/2016
 • HeLene

  Tak for en dejlig inspirerende mini-rejse!

  13/04/2016
 • @ Anja – Der er links også til folk i Lunderskov…og forhåbentlig kan tingene bruges uden flybillet. Jeg håber det.

  Stor hilsen Anette

  13/04/2016
 • Dorthe

  Det skønneste indlæg! Kan se, der er andre end jeg, som er LA-fan – virkelig inspirerende sted på jorden!

  13/04/2016
 • Anja

  Hej Anette. Lækker post. Men hvor bliver man da misundelig, når man bor i Lunderskov og er langt fra alt.
  Kh Anja

  13/04/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Karen – Åhhh det er godt med LA-elskere her på bloggen. Heldigvis er der tips at snuppe også selvom man ikke har en flybillet.

  Stor hilsen Anette

  13/04/2016
 • Hjalmar

  Hej Anette, jeg er en dreng på 18 år og jeg har lidt flere bumser i ansigtet end jeg synes er behageligt, det er ikke vild akne som min ven for eksempel har, jeg jeg vil bare gerne af med dem.
  Til daglig spiser jeg okay fornuftigt og er begyndt at dyrke mere motion når det nu bliver sommer. Jeg gør umiddelbart ikke andet ved min hud end at putte noget creme på om morgnen efter jeg har været i bad.
  Jeg har læst lidt i din bog og flere gange poppede ingrediensen salicylsyre op. Jeg vil meget gerne høre om du har en ide til hvad jeg skal gøre og hvilke produkter jeg evt. skal have fat i.

  Mange hilsner Hjalmar 🙂

  13/04/2016
 • karen Kirt

  Mere fra Los Angeles. Mere! Mere! Det er helt klart mine favorit posts. Jeg drømmer mig væk og får pludselig oprigtig lyst til matcha latte og løbeture.

  13/04/2016

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.